Verouderende Handen Behandelen in Antwerpen-Berchem - Renaissance Beauty Clinic

Bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem begrijpen we dat verouderende handen een grote invloed kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Onze kliniek biedt effectieve behandelingen die speciaal zijn ontworpen om de tekenen van veroudering aan te pakken en je handen weer een jeugdige uitstraling te geven. Lees verder om te ontdekken wat verouderende handen zijn, de oorzaken en hoe onze gespecialiseerde behandelingen je kunnen helpen.


Verouderende handen

Zichtbare tekenen van veroudering kunnen in verschillende vormen op de handen verschijnen, waaronder pigmentatie (ouderdomsvlekken), fijne lijntjes en droogheid.


Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid elastine in de huid van onze handen op natuurlijke wijze af, wat leidt tot verlies aan volume en vet. Hierdoor krijgt de huid een doorschijnend uiterlijk, waardoor er mogelijk rimpels ontstaan, die beide kunnen bijdragen aan het uiterlijk van ouder wordende handen.


Gebrek aan hydratatie en uitputting van collageen kunnen ook resulteren in zichtbare tekenen van het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate u ouder wordt, kunt u daarom een toename van de droge of verkleurde huid/pigmentatie op uw handen opmerken, samen met fijne lijntjes. 


Velen van ons nemen voorzorgsmaatregelen of ondernemen actie om de tekenen van veroudering op ons gezicht te verminderen. Onze handen worden echter vaak verwaarloosd.

Wat zorgt ervoor dat handen ouder worden?

Genetica kan een groot deel van de structuur en textuur van uw huid bepalen. UV-schade door het dagelijks leven kan echter de celregeneratie vertragen, wat kan leiden tot schade of veranderingen in het uiterlijk van uw huid. Dit resulteert in zonnevlekken en versnelt het verouderingsproces in de handen.


Bovendien kan een gebrek aan interne hydratatie (uit drinkwater) en externe hydratatie (door dagelijkse hydratatie) bijdragen aan het verouderingsproces. Bovendien kan het veelvuldig wassen van de handen ervoor zorgen dat ze hun natuurlijke vocht verliezen, en degenen die handmatig werk verrichten, kunnen merken dat ze onevenredig zwaar getroffen worden. Een slechte hydratatie kan ertoe leiden dat vitale lipiden verloren gaan, die de huid nodig heeft om vochtig en soepel te blijven. Zonder vocht kan de gevoelige huid van uw handen er dunner uitzien en zijn jeugdige molligheid missen.

Voorkomen van ouder wordende handen

Veroudering kan uw handen aantasten door de vorm van lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Wanneer onze handen vaak worden blootgesteld aan de omgeving en dagelijkse routines, kunnen ze gevoeliger zijn voor slijtage. Naast ons scala aan behandelingen zijn er verschillende manieren om de effecten te vertragen of te minimaliseren.


Elke dag SPF dragen kan een efficiënte manier zijn om het verschijnen van verouderende handen te helpen voorkomen. Daarnaast kan het gebruik van een effectief cosmeceutisch anti-verouderingsproduct helpen bij het vervangen van verloren vocht en hyaluronzuur in uw huid.

Klanten Reviews

Welke behandelingen zijn er voor ouder wordende handen bij Renaissance Beauty Clinic?

Lasertherapie

LUTRONIC CLARITY is een krachtig laserplatform met dubbele golflengte (Nd: YAG 1064 nm en Alexandrite 755 nm) ontworpen om de productie van huidcollageen en de regeneratie van beschadigde huidcellen te stimuleren. De lichtenergie met één golflengte die door de Clarity wordt geproduceerd, richt zich op fibroblasten in de dermis, die nieuw collageen produceren als reactie op laserenergie. De verhoogde vernieuwing van huidcellen wordt ook gestimuleerd, waardoor beschadigde cellen worden geregenereerd en vervangen.


Prijzen en meer info

DMK Body Facial

Een paramedische behandeling die wordt toegepast bij een verslapte huid, pigmentvlekken, fragiliteit van de haarvaten, zwakke bloedsomloop en zoveel meer. Het is een lichaamspeeling en activeert de bloed- en lymfecirculatie en voorziet de huid van voedingsstoffen en zuurstof. Het stimuleert de activiteit van cellulaire enzymen.


Prijzen en meer info

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om de Veroudering van je handen aan te pakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.