Een medische pedicure in Berchem

Een medische of een luxe pedicure heeft een groot belang voor het welzijn van uw voeten in Berchem, Antwerpen. Tijdens een pedicure verzorgen de specialisten van Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, uw teennagels en reinigen en hydrateren uw voeten. Zo vermindert u de kans op ongemakken, zoals voet- en nagelpijn in een vroeg stadium en helpen we uw voeten hun zachtheid en vochtbalans te behouden.

Prijzenlijst

Verzorging of plaatsen van een nagelbeugel

Voetkwalen

Weghalen van kwalen zoals exterogen, eeltpitten, eelt, kloven....

Zit op de troon en geniet van een heerlijke voetbad met verzorging en massage

Bij een medische of een luxe pedicure verzorgen wij in ons salon in Antwerpen-Berchem, uw voeten en teennagels. We geven een behandeling tegen schimmelvorming en bacteriën. Ook eelt en kloven worden grondig aangepakt. Om af te sluiten zal onze pedicurist u verwennen met een heerlijke voetmassage om de bloedsomloop te stimuleren en u te helpen ontstressen. Wanneer u in Berchem of elders in Antwerpen woont en u nood heeft aan een luxe of een medische pedicure, bent u bij ons op de juiste plek. Wilt u die ontspanning verder trekken dan enkel uw voeten? Ook voor een varia aan gezichtsbehandelingen kan u steeds bij ons terecht. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwste lashlift trend.

Een medische pedicure omvat een volledige voetverzorging. Hiermee bedoelen we de verzorging van uw teennagels. Het knippen, vijlen, verzorgen van ingegroeide nagels en nagelriemen. Ook worden de likdoorns en eelt van uw voeten verwijderd en worden uw kloven aangepakt. Tenslotte krijgt u een voetmassage om uw medische pedicure af te werken en kan u met een voldaan gevoel terug naar uw huis in Berchem.
De luxe pedicure die u in ons beautysalon in Antwerpen, centraal in Berchem, kan laten doen verschilt van de medische pedicure. Bij de luxe behandeling krijgt u ook een pedicure en voetpeeling en krijgt u daarbij nog een paraffinebad. Een paraffinebad is een verwennerij voor uw voeten. De warme paraffine verzacht en voedt uw huid waardoor ze na de behandeling zijdezacht aanvoelen. Om af te ronden wordt er een voetcrème aangebracht om uw voeten te verzorgen en te beschermen.
Een maandelijkse medische pedicure laten doen bij ons in Berchem, in Antwerpen, is zeer sterk aanbevolen. Dit omdat het een effectieve manier is om vroege tekenen van kloven, ingegroeide nagels, schimmelinfectie en andere ongemakken te herkennen. Reserveer uw afspraak en voel de ontspannende werking voor uw voeten. Overige vragen kan u stellen via onze contactpagina of telefonisch via het nummer +32 3 81 08 80 of door een e-mail te sturen naar info@renaissancebeauty.be.

Esthetische Pedicure 

Esthetische Pedicure 30 min. € 41.50 

Esthetische Pedicure Shellac op Tenen 60 min. € 65.60 

Luxe Esthetische Pedicure 45 min. € 52 

Luxe Esthetische Pedicure Shellac op Tenen 75 min. € 76 

Teennagels verzorgen 15 min. € 27.50 

Lakken 

Lakken tenen (bij alle pedicures) 15 min. € 7.00 

Enkel lakken tenen 15 min. € 16.50 

shellac op teennagels 45 min. € 41.50 

Verwijderen shellac op teennagels en verzorgen 15 min. € 28.40 

Medisch Pedicure 

. extra klovenbehandeling (bij alle pedicures) 10 min. € 5.50 

1 teennagel herstellen (traumanagel) 15 min. € 23.00 

1 teennagel/traumanagel herstellen (tijdens pedicure) 7 min. € 5.50 

Ingegroeide nagelhoek knippen 15 min. € 16.50 

Luxe Pedicure Medisch 60 min. € 57.20 

Luxe Pedicure Medisch Shellac op Tenen 90 min. € 81.40 

Nagelbeugel 1 kant ingegroeid 15 min. € 35.00 

Nagelbeugel 2 kanten ingegroeid 30 min. € 65.00 

Pedicure Medisch 45 min. € 46.70 

Pedicure Medisch Shellac op Tenen 75 min. € 70.90