Een medische pedicure in Berchem

Een luxe of medische pedicure in Berchem kan veel betekenen voor het welzijn van uw voeten. Tijdens een pedicure verzorgen de specialisten van Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen uw teennagels en reinigen en hydrateren we uw voeten. Zo vermindert u de kans op ongemakken, zoals voet- en nagelpijn in een vroeg stadium, en helpen we uw voeten hun zachtheid en vochtbalans te behouden.

Prijzenlijst

Ingegroeide Nagel

Verzorging of plaatsen van een nagelbeugel

Voetkwalen

Weghalen van kwalen zoals exterogen, eeltpitten, eelt, kloven....

Voetbad

Zit op de troon en geniet van een heerlijke voetbad met verzorging en massage

De ontspannende werking van een medische pedicure

Bij een luxe of medische pedicure verzorgen wij uw voeten en teennagels. We geven een behandeling tegen schimmelvorming en bacteriën. Ook eelt en kloven worden grondig aangepakt. Om af te sluiten, zal onze pedicurist u verwennen met een heerlijke voetmassage om de bloedsomloop te stimuleren en u te helpen ontstressen. Wanneer u nood heeft aan een luxe of een medische pedicure, bent u bij ons op de juiste plek. Wilt u die ontspanning verder trekken dan enkel uw voeten? Ook voor een varia aan gezichtsbehandelingen kan u steeds bij ons terecht. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwste lashlifttrend.

Medische pedicure

Een medische pedicure omvat een volledige voetverzorging. Hiermee bedoelen we de verzorging van uw teennagels: het knippen, vijlen, behandelen van ingegroeide nagels en nagelriemen. Ook worden de likdoorns en het eelt van uw voeten verwijderd en worden uw kloven aangepakt. Tenslotte krijgt u een voetmassage om uw medische pedicure af te werken en kan u met een voldaan gevoel terug naar huis.

Luxepedicure

De luxepedicure die u in ons beautysalon in Antwerpen kan laten doen, verschilt van de medische pedicure. Bij de luxe behandeling krijgt u ook een pedicure en voetpeeling, maar met daarbij nog een paraffinebad. Een paraffinebad is echte verwennerij voor uw voeten. De warme paraffine verzacht en voedt uw huid, waardoor uw voeten na de behandeling zijdezacht aanvoelen. Om af te ronden wordt er een voetcrème aangebracht om uw voeten te verzorgen en te beschermen.

Verwen uw voeten maandelijks met een pedicure

Een maandelijkse medische pedicure laten doen bij ons in Berchem, bevelen we zeer sterk aan. Dit omdat het een effectieve manier is om vroege tekenen van ongemakken te herkennen. Reserveer uw afspraak en voel de ontspannende werking voor uw voeten. Overige vragen kan u stellen via onze contactpagina of telefonisch via het nummer +32 3 81 08 80.

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online