Unicorns Don't Exist, But Nail brackets Do!

Snel en Effectief

Zonder chirurgische ingreepPijnloos

De plaatsing van een nagelbeugel is pijnloos en snel


Onzichtbaar

De beugel is practisch onzichtbaar en stoort niet bij je dagelijkse activiteiten.


NAGELBEUGEL voor INGEGROEIDE TEENNAGELS

Een ingegroeide nagel kan heel pijnlijk zijn bij het stappen of wanneer het ontsteekt. Met een nagelbeugel is een ingegroeide nagel heel gemakkelijk te behandelen, maar de meeste mensen kennen deze techniek helaas niet.

Nagelbeugel De Ideale Oplossing Voor Ingegroeide Nagels

Waarom een Nagelbeugel?

Wanneer je nagel ingroeit is een operatieve ingreep niet de enige oplossing. Een nagelbeugel is een zeer effectieve en snelle oplossing! De nagelbeugel corrigeert je nagel gedurende enkele maanden, zodat het niet meer zal ingroeien. Deze procedure is volledig pijnloos en verlicht de pijn vanaf de eerste dag. Het enigste wat jij hoeft te doen is om de beugel elke maand te laten vernieuwen tot de nagel rechtgezet is.


Hoe Werkt Het?

Een nagelbeugel is te vergelijken met een tandenbeugel. Het zal de teennagels stilaan rechttrekken en voorkomen dat het ingroeit.

Er zijn verchillende manieren om nagelbeugels te plaatsen. Afhankelijk van de teennagel, zal onze experte de juiste beugel voor u plaatsen. Het resultaat is permanent indien u de oorzaak aanpakt door gepaste voetzolen te dragen, anders zal na verwijdering van de nagelbeugel de nagel stilaan terug vervormen.

Indien je geen voetzolen draagt, kan je een beugel plaatsen wanneer je pijn voelt en zo de nagel weer voor verschillende maanden rechtzetten.

Hoe Lang Duurt Het?

De totale duur van de behandeling kan 6 tot 12 maanden duren, maar reeds vanaf de eerste dag van de plaatsing van de beugel zal je geen pijn meer ervaren. Het verschil is direct merkbaar.


ingegroeide nagel, operatie, nagelbeugel

Operatieve Oplossing

Vaak gaat men naar een arts voor hulp bij pijn of ontsteking. De meeste dokters zullen direct een operatieve ingreep aanraden. Zo een ingreep is heel pijnlijk en vergt een lange revalidatietijd.

PRICE LIST

Ingegroeide nagel

Nagelbeugel 1 kant ingegroeid, per nagel

Nagelbeugel 2 kanten ingegroeid, per nagel

arrow_drop_up arrow_drop_down