Behandeling tegen een ingegroeide nagel

Een ingegroeide nagel kan heel pijnlijk zijn bij het stappen of wanneer het ontsteekt en daar hebben wij bij Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, dé behandeling voor. Met een nagelbeugel is een ingegroeide nagel heel gemakkelijk te behandelen. Deze behandeling kan een grote verlossing brengen, maar is helaas nog niet gekend bij de meeste mensen. Gelukkig vertellen wij u er graag meer over.

Een nagelbeugel voor een ingegroeide nagel is de effectiefste behandeling

Deze behandeling is snel en effectief, zonder dat u een chirurgische ingreep nodig heeft voor uw ingegroeide nagel. De plaatsing van een nagelbeugel is pijnloos en snel en daarnaast ook nog eens praktisch onzichtbaar. De beugel stoort niet bij uw dagelijkse activiteiten, waardoor u geen last ondervindt van de behandeling tegen een ingegroeide teennagel. Deze grote voordelen zorgen ervoor dat wij in ons beautysalon in Antwerpen sterk achter deze behandeling staan.

Nagelbeugel De Ideale Oplossing Voor Ingegroeide Nagels

Waarom een Nagelbeugel?

Wanneer uw nagel ingroeit, is een operatieve ingreep niet de enige oplossing. Een nagelbeugel is de behandeling die een alternatieve, effectieve en snelle oplossing biedt voor uw ingegroeide nagel. De nagelbeugel corrigeert uw nagel gedurende enkele maanden, zodat deze niet meer zal ingroeien. Het is een volledig pijnloze procedure die vanaf de eerste dag verlichting brengt. Het enige dat u moet doen, is elke maand de beugel laten vernieuwen tot de nagel rechtgezet is.


Hoe Werkt Het?

Een nagelbeugel is een behandeling voor uw ingegroeide nagel die te vergelijken is met een tandbeugel. Het zal de teennagels stilaan rechttrekken en voorkomen dat ze ingroeien. Er zijn verschillende manieren om nagelbeugels te plaatsen. Onze experte zal de juiste beugel voor u plaatsen naargelang uw teennagel. Het resultaat van deze behandeling is permanent, indien u de oorzaak aanpakt van uw ingegroeide teennagel. De oorzaak aanpakken, doet u door gepaste voetzolen te dragen. Wanneer u dit niet doet, zal na het verwijderen van de nagelbeugel de nagel stilaan terug vervormen. Indien u geen voetzolen draagt, kan u een beugel plaatsen wanneer u pijn voelt en zo de nagel weer voor enkele maanden rechtzetten.


Hoe Lang Duurt Het?

De totale duur van de behandeling voor uw ingegroeide nagel kan zes tot twaalf maanden duren. Wel zal u vanaf de eerste dag van de plaatsing van de beugel geen pijn meer ervaren. Het verschil is onmiddellijk merkbaar. Voor extra comfort maakt u het best gebruik van onze luxe- of medische pedicure. Deze helpt klachten voorkomen en brengt verlossing bij bijvoorbeeld de behandeling voor schimmelnagels.


ingegroeide nagel, operatie, nagelbeugel

Kies voor een andere oplossing dan een operatieve ingreep

Vaak gaat u naar een arts voor hulp of voor een behandeling bij pijn of een ontsteking van uw ingegroeide nagel. De meeste dokters zullen meteen een operatieve ingreep aanraden. Zo’n ingreep is heel pijnlijk en vergt een lange revalidatietijd. Maak dus de bewuste keuze geen pijnlijke operatie te ondergaan, maar voor een behandeling met een nagelbeugel te kiezen voor uw ingegroeide nagel. Neem contact op met ons om al uw vragen te stellen en een afspraak te maken. Of krijg een antwoord op uw vragen door te bellen naar +32 3 81 08 80. Als u tevreden bent met de behandeling van uw ingegroeide nagel, bekijk dan ook even de andere behandelingen die wij aanbieden. Waaronder ons ruime aanbod aan gezichtsbehandelingen.