Ingegroeide nagel? Wij hebben de behandeling

Een ingegroeide nagel kan heel pijnlijk zijn bij het stappen of wanneer het ontsteekt en daar hebben wij bij Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, een behandeling voor. Met een nagelbeugel is een ingegroeide nagel heel gemakkelijk te behandelen. Een techniek die de meeste mensen helaas nog niet kennen, ondanks het een grote verlossing kan brengen.

Deze behandeling is snel en effectief, zonder dat u een chirurgische ingreep nodig heeft voor uw ingegroeide nagel. De plaatsing van een nagelbeugel is pijnloos en snel en daarnaast ook nog eens praktisch onzichtbaar. De behandeling, van uw ingegroeide teennagel, met deze beugel, stoort niet bij uw dagelijkse activiteiten. Deze grote voordelen zorgen ervoor dat wij in ons beautysalon in Antwerpen sterk achter deze behandeling staan.

Nagelbeugel De Ideale Oplossing Voor Ingegroeide Nagels

Waarom een Nagelbeugel?

Wanneer uw nagel ingroeit is een operatieve ingreep niet de enige oplossing. Een nagelbeugel is de behandeling die een effectieve en snelle oplossing biedt voor uw ingegroeide nagel. De nagelbeugel corrigeert uw nagel gedurende enkele maanden zodat deze niet meer zal ingroeien. Het is een volledig pijnloze procedure die vanaf de eerste dag verlichting brengt. Het enige dat u moet doen is elke maand de beugel laten vernieuwen tot de nagel rechtgezet is.


Hoe Werkt Het?

Een nagelbeugel is de behandeling voor uw ingegroeide nagel die te vergelijken is met een tandbeugel. Het zal de teennagels stilaan rechttrekken en voorkomen dat het ingroeit. Er zijn verschillende manieren om nagelbeugels te plaatsen. Onze experte zal de juiste beugel voor u plaatsen, naargelang uw teennagel. Het resultaat van deze behandeling is permanent, indien u de oorzaak aanpakt van uw ingegroeide teennagel, door gepaste voetzolen te dragen. Wanneer u dit niet doet, zal na het verwijderen van de nagelbeugel de nagel stilaan terug vervormen. Indien u geen voetzolen draagt kan u een beugel plaatsen wanneer u pijn voelt en zo de nagel weer voor enkele maanden rechtzetten.


Hoe Lang Duurt Het?

De totale duur van de behandeling voor uw ingegroeide nagel kan zes tot twaalf maanden duren. Wel zal u vanaf de eerste dag van de plaatsing van de beugel geen pijn meer ervaren. Het verschil is onmiddellijk merkbaar. Voor een extra comfort maakt u het best gebruik van onze luxe of medische pedicure. Deze helpt klachten voorkomen en brengt verlossing bij bijvoorbeeld de behandeling voor schimmelnagels.


ingegroeide nagel, operatie, nagelbeugel
Vaak gaat u naar een arts voor hulp of een behandeling bij pijn of een ontsteking van uw ingegroeide nagel. De meeste dokters zullen meteen een operatieve ingreep aanraden. Zo een ingreep is heel pijnlijk en vergt een lange revalidatietijd. Maak dus de bewuste keuze geen pijnlijke operatie te ondergaan, maar voor een behandeling met een nagelbeugel te kiezen voor uw ingegroeide nagel. Bent u tevreden met uw ondertussen genezen en pijnloze nagel en wilt u ontdekken welke behandelingen wij nog meer hebben? Bekijk dan zeker ons ruime aanbod aan gezichtsbehandelingen. Zo bieden wij lashlifts, permanente make-up en zoveel meer aan. Neem contact op met ons om al uw vragen te stellen. Of krijg uw vragen beantwoord door te bellen naar +32 3 81 08 80 of een e-mail te sturen naar info@renaissancebeauty.be.