Welkom bij RENAISSANCE BEAUTY CLINIC: Herdefiniëring van Schoonheid

Welkom bij RENAISSANCE BEAUTY CLINIC - het vernieuwde en verfijnde gezicht van Epiliana. Als een trendy, modieuze dame van 37 jaar jong, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te herontdekken en je mooi te voelen. Daarom hebben we besloten om ons instituut te transformeren en ons te richten op een geheel nieuwe benadering van schoonheid.


Na een prachtige reis van tien jaar als Epiliana, waar we bekend stonden om onze hoogwaardige diensten en vooropliepen met innovatieve trends, voelde ik dat het tijd was voor een frisse start. We wilden een nieuwe naam die onze visie beter weerspiegelt, en zo ontstond "RENAISSANCE." Deze naam komt van het woord "rebirth," wat perfect past bij wat we nu willen uitstralen. We willen dat onze gewaardeerde klanten na een bezoek aan onze salon zich als herboren voelen, vol zelfvertrouwen en stralend van schoonheid.


Onze ambitieuze oprichtster, Emma Nikogosyan, had een visie op een ruimte waar schoonheid zou worden verheven tot een kunstvorm. Ze combineerde haar achtergrond in architectuur en wetenschap om iets werkelijk buitengewoons te creëren.

Als Epiliana stonden we bekend om het introduceren van baanbrekende trends zoals wimperextensions en innovatieve technieken voor huidvernieuwing. Maar Emma's passie en expertise deden haar de gehele conceptie heroverwegen, en tijdens de lockdowns van 2021 werd RENAISSANCE BEAUTY CLINIC geboren, waarmee een nieuw tijdperk in schoonheid werd ingeluid.


Onze Missie:

"Voorkomen is beter dan genezen." - Desiderius Erasmus


Tijdens de lockdowns van 2021 hebben we alle tijd genomen om ons concept te heroverwegen en te verfijnen. RENAISSANCE BEAUTY CLINIC zet zich in voor het voorkomen van huidbeschadiging en biedt professioneel advies en behandelingen die de kloof tussen schoonheidsspecialisatie en dermatologie te overbruggen. We streven ernaar schoonheid te herdefiniëren, zelfvertrouwen te versterken en de geheimen van jeugd, gezondheid en schoonheid te onthullen voor onze gewaardeerde klanten.


Onze Kernwaarden:

  • Kwaliteit: We handhaven de hoogste normen van uitmuntendheid en zorgen ervoor dat elke dienst die we leveren voldoet aan de ongeëvenaarde kwaliteitseisen. Onze innovatieve methodologieën en onwrikbare toewijding aan perfectie garanderen de beste resultaten.

  • Effectiviteit: Met een zeer professioneel team en baanbrekende technieken leveren we direct zichtbare en langdurige resultaten die grenzeloze creativiteit ontketenen en onze klanten versteld doen staan.

  • Educatie: RENAISSANCE BEAUTY CLINIC is toegewijd aan het heronderwijzen van mensen over de mogelijkheden van schoonheid, het uitdagen van conventionele opvattingen over chirurgische ingrepen en het bieden van alternatieve, even effectieve opties.

  • Motivatie: Wij geloven dat schoonheid een weerspiegeling is van gezondheid, en onze missie is om stereotypen over schoonheidsnormen te doorbreken en schoonheid voor iedereen toegankelijk te maken, terwijl we het algemene welzijn bevorderen.

  • Klantgerichtheid: Door de gezondheid en het comfort van onze klanten voorop te stellen, creëren we een omgeving van luxe en hoogwaardige service die hun tijd en voorkeuren respecteert.

  • Internationale Luxestandaarden: Bij RENAISSANCE BEAUTY CLINIC bieden we diensten die voldoen aan internationale luxestandaarden, omringend met een gevoel van weelde en zorg.

Stap binnen bij RENAISSANCE BEAUTY CLINIC, waar we expertise, vakmanschap en elegantie combineren om schoonheid opnieuw vorm te geven en een rijkdom aan verjonging te bieden zoals geen ander. Ontdek de wonderen die professionele huidverzorging met zich meebrengt en begin aan een reis van zelftransformatie met ons. Welkom in het nieuwe tijdperk van schoonheid en verfijning. Welkom bij RENAISSANCE BEAUTY CLINIC.