Shine like the whole universe is yours!Lichaamsbehandelingen bij Epiliana

Spataders Vaatlaser

Dit lasersysteem laat ons toe om precies en doeltreffend te werken, om direct zichtbaar resultaat te bekomen. Het is toepasbaar op het gezicht (wangen, neus,...), decolleté en het lichaam (bv. spataders op de benen)

EM fitness

Een strakkere en plattere buik, met een betere spierdefinitie of stevige, ronde billen.

Laserontharing ELOS

Ontharen met ELOS is snel, doeltreffend en permanent! ELOS is een uniek systeem die laserlicht en radiofrequentiestroom combineert om zo ook de verwijdering van lichte en fijne haren te garanderen.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is het bevriezen van vetcellen. Bij -4°C sterven vetcellen namelijk af. Ons huid darentegen, kan tegen veel koudere temperaturen. Dit gegeven wordt gebruikt om vet en cellulite aan te pakken. Met Cryolipolyse hebt u geen 6-10 sessies nodig! Nee, 1 behandeling...

Spiermassage met NBE3000

Een aangename warme massage tot in de diepere spieren en beenderen. Zo zullen ongemakken zoals spierpijn,

herniapijn of eierstokkenpijn tijdelijk afnemen.

Waxing

Ontharen met hars of filmhars voor een zijdezachte huid.

Bodyscrub & Pakking

Dit ritueel op basis van omhullende en exfoliërende bewegingen wist alle sporen van vermoeidheid uit en verwijdert op een zachte manier de dode huidcellen.

Aromassage

Alledaagse stress verdwijnt gewoonweg bij dit complete lichaamsmassage. Dit ritueel bestaat uit aromatische bewegingen die hand in hand gaan met manuele drukbewegingen en gevarieerde ritmes om zich beter te ontdoen van de stress en zich diep te herbronnen.
declore aroma
arrow_drop_up arrow_drop_down