Lashlift Antwerpen

Geef uw wimpers een extra boost, dankzij een lashlift, uitgevoerd bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen. Maakt het niet uit hoeveel mascara u aanbrengt? Hebben uw wimpers simpelweg een extra boost nodig? Wel, hoewel extensies en falsies altijd een optie zijn, vragen deze ook heel wat onderhoud. Een lashlift, ook wimperlift genoemd, is in wezen een permanent voor uw natuurlijke wimpers. Uw wimpers worden van de basis tot de punt omhoog gekruld, waardoor de volledige lengte zichtbaar wordt. Het spreekt voor zich dat alle wimpers een natuurlijke vorm hebben. Met een lashlift ondergaan uw wimpers een proces, waardoor ze met een krulvorm en liftoplossing van vorm veranderen en iedereen in Antwerpen uw wimpers voortaan volledig kan zien.

Hoe gebeurt een lashlift bij ons?

Een lashlift is een gezichtsbehandeling bij ons salon die in drie belangrijke stappen gebeurt. We sommen ze graag even voor u op:


1. Eerst worden siliconenpads op de gesloten oogleden geplaatst. Uw wimpers worden hierover gelift en dan wordt er een serum op aangebracht. Dit eerste serum wordt gebruikt om het eiwit in de wimpers af te breken. De wimpers zijn gevormd op het schild, zodat de wimper afbreekt om de gewenste vorm te krijgen.


2. De volgende stap is een, met keratine doordrenkt, fixerend serum aanbrengen. Hiermee begint het proces van herstelling en conditionering van de wimpers.


3. De tint wordt aangebracht en de siliconen pads worden verwijderd. Ten slotte wordt er een laag pure keratine op de wimpers aangebracht. Dit zorgt voor een extra laag eiwit om te versterken en te verzorgen, waarmee uw lashlift in ons beautysalon in Antwerpen voltooid is.

FAQ

Hoelang duurt een lashlift die gezet is bij jullie?
Afhankelijk van de nazorg en de hoeveelheid zon, zout water en warmte duurt een lashlift vier tot acht weken.


Kan een lashlift mijn ogen beschadigen?
Nee, tenzij de oplossing in uw ogen loopt. Met onze professionele producten en specialist is dit onwaarschijnlijk.


Is het de moeite waard om een lashlift te ondergaan bij jullie?
Als u van uw natuurlijke wimpers houdt en gewoon een meer wijde blik wilt of u wilt een natuurlijke uitstraling zonder mascara te hoeven gebruiken, dan is een wimperlift een goede keuze voor u. Deze lift voegt eigenlijk geen lengte of volume toe, maar de krul zal ervoor zorgen dat uw wimpers langer lijken en uw blik verruimt.


Doet een lashlift pijn?
Een lashlift doet geen pijn. Als u op enig moment irritatie of jeuk voelt, vertel dit dan onmiddellijk aan uw styliste.


Kan ik mascara dragen na een lashlift in jullie salon in Antwerpen?
We raden u aan om 24 uur te wachten, voordat u make-up rond uw ogen aanbrengt. Na 24 uur kan u niet-watervaste mascara dragen of u kan ervoor kiezen om meteen te horen naar de opties van permanente make-up in ons schoonheidssalon. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan lippigmentatie.


Wat is beter: wimperlifting of wimperextensions?
Wanneer uw belangrijkste focus ligt op een kleine boost waar u niet aan hoeft te denken of waar u zich geen zorgen over hoeft te maken, dan is wimperlifting de nummer één. Wanneer u iets wilt dat langer meegaat en meer lengte en volume aan uw wimpers toevoegt en u daarnaast wat onderhoud niet erg vindt, dan zullen wimperextensions u geven wat u wilt.

Laat uw ogen stralen met een wimperlifting

Wanneer u uw ogen de hele dag wilt laten stralen door uw wimpers ten volle te tonen zonder een overaanbod aan lagen mascara, dan is de lashlift die u bij ons in Antwerpen kan laten uitvoeren de oplossing! Plan uw afspraak bij ons in via onze contactpagina en zie zelf het verschil na uw wimperlifting. Stel al uw brandende vragen door een e-mail te sturen naar info@renaissancebeauty.be.