Lashlift Antwerpen

U heeft nood aan een lashlift, uitgevoerd bij Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, wanneer het niet uitmaakt hoeveel mascara u aanbrengt: uw wimpers hebben simpelweg een extra boost nodig. Hoewel extensies en falsies altijd een optie zijn, vragen deze ook veel meer onderhoud. Een lashlift, ook wimperlift genoemd, is in wezen een permanent voor uw natuurlijke wimpers. Uw wimpers worden van de basis tot de punt omhoog gekruld, waardoor de volledige lengte zichtbaar wordt. Het spreekt voor zich dat alle wimpers een natuurlijke vorm hebben. Met een lashlift ondergaan uw wimpers een proces waardoor ze met een krulvorm en liftoplossing van vorm veranderen waardoor iedereen in Antwerpen uw wimpers voortaan volledig kan zien.

Hoe gebeurt een lashlift bij ons in Antwerpen?

Deze lashlift is een gezichtsbehandeling bij ons beautysalon in Antwerpen die in drie belangrijke stappen gebeurt, die we voor u opsommen.


1. Eerst worden siliconenpads op de gesloten oogleden geplaatst. Uw wimpers worden hierover gelift en dan wordt er een serum op aangebracht. Dit eerste serum wordt gebruikt om het eiwit in de wimpers af te breken. De wimpers zijn gevormd op het schild, zodat het de wimper afbreekt om vorm te krijgen.


2. De volgende stap is een met keratine doordrenkt, fixerend serum aanbrengen. Hiermee begint het proces van herstelling en conditionering van de wimpers.


3. De tint wordt aangebracht en de siliconen pads worden verwijderd. Ten slotte wordt er een laag pure keratine op de wimpers aangebracht. Dit zorgt voor een extra laag eiwit om te versterken en te verzorgen waarmee uw lashlift in ons beautysalon in Antwerpen voltooid is.

FAQ

Hoelang duurt een lashlift die gezet is bij jullie in Antwerpen?

Afhankelijk van de nazorg en de hoeveelheid zon, zout water en warmte duurt een lashlift vier tot acht weken.


Kan een lashlift mijn ogen beschadigen?
Nee, tenzij de oplossing in uw ogen loopt. Met onze professionele producten en specialist is dit onwaarschijnlijk.


Is het de moeite waard om een lashlift te ondergaan bij jullie in Antwerpen?
Als u van uw natuurlijke wimpers houdt en gewoon een meer wijde blik wilt, of een meer natuurlijke uitstraling hebt en mascara wilt overslaan, dan is een wimperlift een goede keuze voor u. Het voegt eigenlijk geen lengte of volume toe, de krul zal uw wimpers langer laten lijken en het opent echt uw ogen.


Doet een lashlift pijn?
Een lashlift doet geen pijn. Als u op enig moment irritatie of jeuk voelt, vertel dit dan onmiddellijk aan uw styliste.


Kan ik mascara dragen na een lashlift in jullie salon in Antwerpen?
We raden u aan om 24 uur te wachten voordat u make-up rond uw ogen aanbrengt. Na 24 uur kan u niet-watervaste mascara dragen. Ontdek dat u in ons schoonheidssalon ook permanente make-up kan laten aanbrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan lippigmentatie.


Wat is beter: wimperlifting of wimperextensions?
Wanneer uw belangrijkste focus ligt op een kleine boost waar u niet aan hoeft te denken of waar u zich geen zorgen over hoeft te maken, dan is wimperlifting de nummer één. Wanneer u iets wilt dat langer meegaat en meer lengte en volume aan uw wimpers toevoegt en u daarnaast wat onderhoud niet erg vindt, dan zullen wimperextensions u geven wat u wilt.

Wanneer u uw ogen de hele dag wilt laten stralen door uw wimpers ten volle te tonen zonder een overaanbod aan lagen mascara, dan is de lashlift die u bij ons in Antwerpen kan laten doen de oplossing voor u. Plan uw afspraak bij ons in via onze contactpagina en zie zelf het verschil na uw wimperlifting. Stel al uw brandende vragen door te bellen naar +32 3 81 08 80 of een e-mail te sturen naar info@renaissancebeauty.be.