Shine like the whole universe is yours!

Met de nodige gezichtsbehandeling kan deze beautysalon uit Antwerpen uw kwaaltjes laten verdwijnen en u helpen om die gladde en egale huid te krijgen waar u zo naar verlangt. ‘Shine like the whole universe is yours!’ zijn de woorden waar dit beautysalon vol overtuiging in gelooft. Voel u goed in uw vel en straal elke dag opnieuw.
Clarity ndYAG lasersysteem laat ons toe om precies en doeltreffend te werken en om direct resultaat te bekomen. Deze lasertherapie kan u bij ons laten uitvoeren in Antwerpen en gaat verder dan een gezichtsbehandeling. Naast de toepasbaarheid op het gehele gezicht, waaronder de wangen en neus, is het ook mogelijk om dit bij de decolleté en over het lichaam te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan spataders op de benen.
Het aanbrengen van permanente make-up is een gezichtsbehandeling voor iedereen in regio Antwerpen die er dag en nacht verzorgd en opgemaakt wil uitzien. Het kan aangebracht worden om wenkbrauwen, lippen of de wimperlijn te accentueren. Indien gewenst, wordt het gebruikt om te corrigeren.  Eén van de mogelijkheden hierin is het laten zetten van powderbrows.
De nieuwe generatie van lasersysteem LaseMD thulium laser is gericht op de aanpak van diepe rimpels en littekens. Met deze gezichtsbehandeling wordt de huid zeer diep behandeld voor een stralende, frisse en jonge huid, zodat u met een goed gevoel door de straten van Antwerpen kan dwalen.

MSB Facials zijn onze meest luxueuze gezichtsbehandelingen in Antwerpen waarin we huidproblemen behandelen vanaf hun oorsprong. Het is een volledig cirkelconcept en geen vlugge oplossing. Bij deze behandeling worden de zeer effectieve MSB-producten gecombineerd met een techniek die werken op de spierlaag en hierbij de huid zichtbaar strakker maakt. Daarnaast wordt het colageengehalte hersteld en wordt de skin in extreme maten ontgift.

Deze gezichtsbehandeling die we aanbieden bij Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, is niet agressief voor de huid. Bij deze behandeling wordt de huid getriggerd om zichzelf te helpen verbeteren en genezen van binnenuit. Dit gebruik wordt aangewezen bij huiden met rimpels, pigment, couperose, littekens en acné. Daarnaast wordt het ook gebruikt om het leven van uw botox te verdubbelen. Met de Nannic NBE3000 en serums zullen we nu nóg krachtigere resultaten behalen.

Een peeling is het verwijderen van dode huidcellen om zo nieuwe huidcelaanmaak te stimuleren. Door regelmatig een professionele peeling te laten uitvoeren gaat uw huid langer jong, egaal en glad aanvoelen. Het is een aangename en rustgevende gezichtsbehandeling waar wij u van laten genieten in ons salon in Antwerpen.


Wij bieden 3 verschillende technieken aan:

Laser Peel Alex: Laser peeling die collageen stimuleert in de diepere lagen van de huid
Fruitzuurpeeling: Nieuwe generatie peeling op basis van fruitzuren
Ablatorpeeling: Mechanische "frees"peeling zonder zuren

De dieptereiniging is de ideale behandeling om zwarte punten, comedonen en andere onzuiverheden te verwijderen. Er worden maar liefst 3 peelingstechnieken en een manuele techniek toegepast bij deze gezichtsbehandeling, bij ons in Antwerpen, om de dode huidcellen en alle andere onzuiverheden te verwijderen.

De anti-aging laser gezichtsbehandeling werkt met laserstralen die in uw huid worden gestraald om op deze manier rimpels te verwijderen. Deze gezichtsbehandeling bieden wij, van Renaissance Beauty Clinic, u aan in Antwerpen. Deze ultrakorte impulsen stralen uniform in de huid en stimuleren de productie van collageen. Door het aanmaken van collageen verminderen de tekenen van veroudering aanzienlijk. In feite is uw lichaam zelf het anti-aging proces voor u aan het uitvoeren.

Wimperextensions

Wimperextensions zijn individueel aangebrachte haartjes die met lijm aan het begin van elke wimper worden bevestigd. Onze specialisten gebruiken de ‘Russian Volume’ techniek waarbij er een zelfgemaakte waaier wordt gekleefd op een natuurlijke wimper, zonder daarbij in contact te komen met de huid.
feet

Een lashlift of wimperlift is in feite een permanent voor uw natuurlijke wimpers waarbij de wimpers vanaf de basis tot de punt gekruld worden, zodat u de volledige lengte kan zien. Het is een gezichtsbehandeling waarbij uw wimpers volledig tot zijn recht komen en uw gezicht laten stralen zodra u bij ons buiten loopt in Antwerpen. Alle wimpers hebben een natuurlijke vorm en met dit proces wordt die vorm aangepast met de hulp van een krulstaafje en een liftend middel.

Brow lift of lamineren is de nieuwe gezichtsbehandeling die geborstelde en gedefinieerde wenkbrauwen belooft. Het is een langdurige en pijnloze handeling. De brow lift is een proces van herstructurering van de wenkbrauwharen om ze in de gewenste vorm te behouden. Het is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van haartjes die onregelmatig in de richting van de wenkbrauwen staan of bij wie er gaten in de haartjes zitten.

Browlift
Wilt u gaan voor het egaliseren van de huid, voor het laten verdwijnen van rimpels of wilt u het gevecht aangaan tegen de veroudering van uw gezicht? Bij Beauty Renaissance Clinic uit Antwerpen hebben wij de gezichtsbehandeling waar u zo naar verlangd heeft. Lift uw wimpers en stileer uw wenkbrauwen zodat iedereen die glinstering in uw ogen kan zien. Boek uw afspraak online voor de gezichtsbehandeling naar uw keuze in Antwerpen. Wilt u meer weten? Stel uw vragen via onze contactpagina. Of neem telefonisch contact op door te bellen naar +32 3 81 08 80 of stuur een e-mail naar info@renaissancebeauty.be.