Shine Like the Whole Universe is Yours!Gezichtsbehandelingen bij Epiliana

Couperose/Spataders Vaatlaser

Dit lasersysteem laat ons toe om precies en doeltreffend te werken, om direct zichtbaar resultaat te bekomen. Het is toepasbaar op het gezicht (wangen, neus,...), decolleté en het lichaam (bv. spataders op de benen)

Permanente Make up

Voor iedereen die er dag en nacht verzorgd en opgemaakt wil uitzien. PMU kan aangebracht worden om wenkbrauwen, lippen of de wimperlijn te accentueren en/of te corrigeren.

Laser FaceLift

Nieuwe generatie van lasersysteem LaseMD thulium laser is gericht op de aanpak van diepe rimpels en littekens. Met deze behandeling wordt de huid zeer diep behandeld voor een stralende, frisse en jonge huid.

Hyalurontherapie

Met behulp van de hyaluronpen wordt een anti ageing cocktail van Hyaluronzuur en Retinolzuur geïnjecteerd in de huid. De behandeling is volledig zonder naalden en pijnloos. Lachrimpels, fronsrimpels en zelfs kraaienpoten en wallen kunnen aangepakt worden, met zichtbaar en direct resultaat.

Fillers voor Lippen en  Gezicht

De Hyaluronpen is een non-invasieve (zonder naald) methode om de huid en lippen meer volume te geven. Deze nieuwe en naaldloze techniek is ontwikkeld door een Duits bedrijf.
lipfillers

BB glow & 

Microneedling

Een BB GLOW behandeling zorgt voor een natuurlijke, mooie, egale teint die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling heeft u geen foundation meer nodig.

Deep Skin Face

(niet agressief voor de huid)

Om de huid zichzelf te helpen verbeteren en genezen van binnenuit. Aangewezen bij huiden met rimpels, pigment, couperose, littekens en acné, maar ook om het leven van uw botox te verdubbelen. Met de Nannic NBE3000 en serums zullen we nu nóg krachtigere resultaten behalen.

Peelings

Een peeling is het verwijderen van dode huidcellen om zo nieuwe huidcelaanmaak te stimuleren. Door regelmatig een professionele peeling te laten uitvoeren gaat uw huid langer jong, egaal en glad aanvoelen.


Wij bieden 3 verschillende technieken aan:

Microdermabrasie: Wegzuigen van dode huidcellen
Fruitzuurpeeling: Peeling op basis van fruitzuren
Ablatorpeeling:  Mechanische "frees"peeling zonder zuren

Dieptereiniging

De Epiliana Dieptereiniging is de ideale behandeling om zwarte punten, comedonen en andere onzuiverheden te verwijderen.  Er worden maar liefst 3 peelingstechnieken en een manuele techniek toegepast bij deze behandeling om de dode huidcellen en alle andere onzuiverheden te verwijderen.

Make up

Wil je er graag piekfijn uitzien voor een speciale gelegenheid of gewoon voor overdag?

Onze make-up artists geeft je graag de perfecte look waar je van droomt.

WIMPEREXTENTIONS

Wimperextentions zijn individueel aangebrachte haartjes die met lijm aan het begin van elke wimper worden bevestigd. Onze specialisten gebruiken de 'Russian Volume' techniek waarbij er een zelfgemaakte waaier wordt gekleefd op een natuurlijke wimper, zonder in contact te komen met de huid.
feet
arrow_drop_up arrow_drop_down