Schimmelnagel en zijn behandeling in Antwerpen

Prijzenlijst

Voor uw schimmelnagel, ook onychomycose genoemd, hebben wij de behandeling in ons salon in Antwerpen die u nodig heeft. Schimmelnagels worden veroorzaakt door microscopische organismen die een overgroei van schimmel veroorzaken. Dit kan zowel in, onder als op de nagel voorkomen. Teennagels ontwikkelen vaker schimmel, doordat ze meestal in uw schoenen zitten. Hier geeft de warme omgeving de schimmels een kans om te gedijen.

Gevolgen van een schimmelnagel voorkomen met een behandeling

Als u een schimmelnagelinfectie te lang laat voortduren, ontstaan er verschillende problemen. De geïnfecteerde nagel kan misvormd raken en steeds verder loskomen van uw nagelbed. Jeuk en pijn zijn onaangename neveneffecten. Als deze te hevig zijn, kan u problemen krijgen met schoenen dragen of lopen. Daarom is het heel belangrijk uw schimmelnagel met de juiste behandeling te bestrijden.

Hoe de behandeling in zijn werk gaat

Voor de behandeling van uw schimmelnagel maken wij in ons beautysalon in Antwerpen gebruik van de Lutronic Clarity-laser. De laser wordt zo gericht dat de warmte door de teennagel dringt tot in het nagelbed waar de schimmel aanwezig is. Door de laser op het infectiegebied te richten, wordt er warmte geproduceerd die de groei van de schimmel remt en deze vernietigt. De hitte van de laser heeft ook een steriliserend effect, wat nieuwe schimmelgroei helpt te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Wij van Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, willen graag dat onze klanten steeds volledig geïnformeerd zijn over hun behandeling tegen een schimmelnagel. Daarom beantwoorden wij vaak voorkomende vragen alvast voor u.


Is een laserbehandeling doeltreffend tegen schimmelnagels?
Klinische studies tonen aan dat in meer dan 80% van de gevallen de laser teennagelschimmel doodt en een heldere nagelgroei bevordert met één enkele behandeling. De laserbehandeling tegen uw schimmelnagel is veilig, doeltreffend en de meeste patiënten verbeteren meestal na hun eerste behandeling. Wanneer u daarnaast ook maandelijks bij ons langskomt voor een medische pedicure, zijn wij in staat in een vroeg stadium opkomende nagelproblemen te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ingegroeide nagels behandelen.


Hoeveel lasersessies zijn er nodig voor teennagelschimmel?
De schimmelgroei wordt geremd en sommige van de schimmel micro-organismen worden vernietigd. Aangezien de infectie van uw schimmelnagel de behandeling gedeeltelijk kan overleven, is het onwaarschijnlijk dat u volledig genezen bent met slechts één sessie. Voor een optimaal resultaat raden wij een serie van drie tot vier behandelingen aan, met tussenposen van één tot twee weken. Dit is essentieel om alle schimmelsporen uit te roeien die na de eerste behandeling kunnen opkomen. Een aanzienlijke verbetering van de schimmelnagel wordt echter meestal al na één behandeling gezien.


Doet een laserbehandeling van teennagels pijn?

Het is niet pijnlijk en vereist geen verdoving. De behandeling voor uw schimmelnagel wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen en duurt meestal 15 - 30 minuten. Er is geen verdoving nodig, omdat het geen pijn veroorzaakt. Patiënten kunnen hierna hun schoenen aandoen en verder gaan met de rest van hun dag, zonder dat er nazorg nodig is.


Welke laserbehandeling is het beste voor teennagelschimmel?

De Lutronic Clarity-laser doodt de schimmel die in en onder de teennagel leeft. Het laserlicht gaat door de nagel heen zonder deze of de omliggende huid te beschadigen. De Lutronic Clarity is doeltreffend en heeft niet de risico's en schadelijke bijwerkingen van orale antischimmelmedicijnen. Daarom raden wij de behandeling met een laser aan om uw schimmelnagel te bestrijden.

Vind verlossing van uw schimmelongemak

Heeft u al sinds enige tijd last van een schimmelnagel en bent u op zoek naar een effectieve behandeling in de regio van Antwerpen? Dan bent u hier op de juiste plek om u van uw ongemak te verlossen. Laat een laserbehandeling uitvoeren en merk zelf het verschil al na de eerste sessie. Ontdek de vele mogelijkheden die u in ons salon heeft en voel u beter in uw lichaam met diverse pedicures, lichaamsbehandelingen of gezichtsbehandelingen. Zit u met onzekerheden en wilt u graag een antwoord op al uw vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@renaissancebeauty.be.

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online