Permanente make-up laten aanbrengen in Antwerpen

Sta op met de perfecte permanente make-up al aangebracht op uw gezicht in Antwerpen. Zo straalt u altijd en overal, zelfs zonder zelf aangebrachte make-up. Met de diverse mogelijkheden die wij in Antwerpen hebben voor uw permanente make-up, heeft u een ruime keuze uit opties om uw dagdagelijkse make-up routine te vergemakkelijken.

Prijzenlijst
10+
jaren ervaring
500+
Tevreden klanten
Perfectie

Enkel perfect is goed genoeg.

Microblading en Powderbrows als uw permanente make-up in Antwerpen

Microblading is, naast powderbrows, de meest populaire vorm van wenkbrauw permanent. Het is een moderne, manuele techniek, binnen de wereld van permanente make-up in Antwerpen. Hiermee worden fijne haarstrooklijntjes getrokken om zo natuurlijk mogelijk ogende wenkbrauwen te creëren. Met deze techniek heeft u géén donker ingekleurde wenkbrauwen meer. We zetten even enkele voordelen op een rijtje.


● Is het inkleuren van uw wenkbrauwen een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse routine? Dan is microblading of powderbrows dé oplossing voor u. Deze vorm van permanente make-up bieden wij voor u aan in Antwerpen. Hij vult de leegte van de wenkbrauwen én bespaart u elke dag tijd. Een gegeven dat tegenwoordig onbetaalbaar is.


Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, verzekert kwaliteit en duurzaamheid van uw permanente make-up. Waar bij veel instituten de microblading reeds na vier tot zes maanden vervaagt en verdwijnt, garandeert Epiliana minstens één jaar houdbaarheid.


● de wenkbrauwen worden vóór de behandeling perfect afgemeten en getekend. Zo kan u eerst beslissen of u de vorm goed vindt en zal het resultaat de ideale vorm hebben die bij uw gezicht past.


● Zoals elke huidpigmentatie vervaagt microblading doorheen de tijd. We raden aan om voor een touch-up te komen na 12 tot 18 maanden.


● Voor deze permanente make-up gebruiken wij in ons beautysalon in Antwerpen inkten die biologisch zijn en niet verkleuren. De kleur zal geleidelijk aan vervagen, maar zal nooit groen, blauw of oranje worden. Deze techniek is dan ook dermatologisch goedgekeurd.

Lip blushing

Lip blushing, of ingeschaduwde lippigmentatie, is een vorm van permanente make-up, die wij u aanbieden in Antwerpen, waarbij de lippen gepigmenteerd en mooi afgelijnd worden. Bij deze techniek gebruiken we een wat donkerdere tint dan uw eigen lipkleur voor de lipcontour en laten we het pigment mooi vervagen naar het midden van de lip toe, zoals u kan zien op de foto. Het resultaat is natuurlijke en voller ogende lippen met perfecte contouring. Wilt u mooi afgewerkte en toch naturelle uitziende lippen die expressie geven? Dan is lip blushing de permanente make-up die u in Antwerpen nodig heeft. Om de gewenste kleur te bekomen heeft u een tweede afspraak nodig. Deze afspraak mag vier tot zes weken na de eerste pigmentatie gebeuren en is volledig gratis voor u. Hierna geniet u van uw perfecte lippen voor minstens één à twee jaar.

Permanente eyeliner

Eyeliner micropigmentatie wordt aangebracht boven, of zelfs tussen, de wimperlijn en geeft een voller wimper uitzicht. Wanneer de eyeliner net boven de wimperrand wordt aangebracht lijkt het op een subtiele eyeliner. Het is een vorm van permanente make-up die een meer subtiele en natuurlijke look geeft en deze kunnen wij in Antwerpen bij u aanbrengen. Om uw ogen nog meer tot hun recht te laten komen, kan u een lashlift doen. Wanneer u iemand bent die zelfs tijdens het sporten mascara draagt en nooit het huis durft buitengaan zonder eyeliner, dan is deze permanente eyeliner de oplossing voor jou.

Ga voor het gemak van permanente make-up

Maak een afspraak voor de permanente make-up of gezichtsbehandeling die u voldoening brengt. Neem telefonisch contact met ons op via het nummer +32 3 81 08 80 of stuur een e-mail naar info@renaissancebeauty.be. U kan ook steeds uw vragen over permanente make-up, in ons salon in Antwerpen, stellen via onze contactpagina.

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online