Permanente make-up laten aanbrengen in Antwerpen

Voor permanente make-up (PMU) bent u bij Renaissance Beauty in Antwerpen op de goede plaats. U hoeft niet langer elke dag make-up aan te brengen en staat dagelijks op met een stralend gezicht. Met de diverse mogelijkheden die wij in Antwerpen hebben voor uw permanente make-up, heeft u een ruime keuze uit opties om uw dagdagelijkse make-uproutine te vergemakkelijken.

Prijzenlijst

15+

jaren ervaring

1.000+

Tevreden klanten

Perfectie

Enkel perfect is goed genoeg.

Powderbrows by Eva-Lynn

Dit is Eva-Lynn, of gewoon kort “Eva”; zij is 26 jaar oud en sinds kleins af aan al geobsedeerd met alles rond “beauty”. 


Ze komt uit Brugge en is gespecialiseerd in Powderbrows en Combi-Brows.

Haar voornaamste boodschap is “fierce and feminine”. Je mooi en goed kunnen en mogen voelen in jouw eigen huid: wie je ook bent of wat je ook doet, jij verdient het ongetwijfeld om zelfzeker door het leven te gaan. 


"Eén van mijn grootste passies is permanente make-up; hiermee help ik dames aan een kwalitatieve en langdurige oplossing op vlak van wenkbrauwzorg.", aldus Eva-Lynn.

 

Boek je afspraak met Eva-Lynn

Microblading en powderbrows zijn mogelijkheden van permanente make-up

Microblading is, naast powderbrows, de meest populaire vorm van wenkbrauw permanent. Het is een moderne, manuele techniek, binnen de wereld van permanente make-up. Hierbij worden fijne haarstrooklijntjes getrokken om zo natuurlijk mogelijk ogende wenkbrauwen te creëren. Met deze techniek heeft u géén donker ingekleurde wenkbrauwen meer. We zetten even enkele voordelen op een rijtje.


● Is het inkleuren van uw wenkbrauwen een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse routine? Dan is deze techniek dé oplossing voor u. Deze vorm van permanente make-up bieden wij voor u aan in Antwerpen. Het vult de leegte tussen de wenkbrauwhaartjes in én bespaart u elke dag tijd. Een gegeven dat tegenwoordig onbetaalbaar is.


Renaissance Beauty Clinic verzekert kwaliteit en duurzaamheid van uw permanente make-up. Waar bij veel instituten de microblading reeds na vier tot zes maanden vervaagt en verdwijnt, garandeert Epiliana minstens één jaar houdbaarheid.


● De wenkbrauwen worden vóór de behandeling perfect afgemeten en getekend. Zo kan u eerst beslissen of u de vorm goed vindt en zal het resultaat de ideale vorm hebben die bij uw gezicht past.


● Zoals elke huidpigmentatie vervaagt microblading doorheen de tijd. We raden aan om voor een touch-up te komen na 12 tot 18 maanden.


● Voor deze permanente make-up gebruiken wij in ons beautysalon in Antwerpen inkt die biologisch is en niet verkleurt. De kleur zal geleidelijk aan vervagen, maar zal nooit groen, blauw of oranje worden. Deze techniek is dan ook dermatologisch goedgekeurd.

Combo Brows

Dit is de perfecte combinatie van de manuele microblading en machinale powderbrows. Deze PMU-techniek wordt veelal toegepast om een zeer natuurlijke look te creëren die begint met zachte haarstrooklijntjes en overgaat in een iets intensere powderbrowtechniek.

Natural Brows

De meest natuurlijk ogende wenkbrauwen binnen de permanente make-upwereld zijn de Natural Brows, ook wel eens W-brows genoemd. Deze techniek is de trend van 2022, het geeft een natuurlijke fluffy look aan uw wenkbrauwen en vult de lege plekken in uw wenkbrauwen.

Lip blushing

Lip blushing, of ingeschaduwde lippigmentatie, is een vorm van permanente make-up, waarbij de lippen gepigmenteerd en mooi afgelijnd worden. Bij deze techniek gebruiken we een wat donkerdere tint dan uw eigen lipkleur voor de lipcontour en laten we het pigment mooi vervagen naar het midden van de lip toe, zoals u kan zien op de foto. Het resultaat is natuurlijke en voller ogende lippen met perfecte contouring. Wilt u mooi afgewerkte en toch naturel uitziende lippen die expressie geven? Dan is lip blushing de permanente make-up die u nodig heeft. Om de gewenste kleur te bekomen heeft u een tweede afspraak nodig. Deze afspraak mag vier tot zes weken na de eerste pigmentatie gebeuren en is volledig gratis voor u. Hierna geniet u van uw perfecte lippen voor minstens één à twee jaar.

Aquarelle Lips

Aquarelle Lips is precies het tegenovergestelde van Lip blushing. De kleur is intenser aan de binnenkant van de lip en vervaagt naar de contourlijn van uw lip. U behoudt dus uw eigen lipcontourlijn, waardoor de lippen nog veel natuurlijker ogen. Deze vorm is perfect voor u als u uw lippen subtiel wilt inkleuren, maar toch uw eigen vorm wilt behouden.

Permanente eyeliner

Eyeliner micropigmentatie wordt aangebracht boven, of zelfs tussen, de wimperlijn en geeft een voller wimper uitzicht. Wanneer de eyeliner net boven de wimperrand wordt aangebracht lijkt het op een subtiele eyeliner. Het is een vorm van permanente make-up die een meer subtiele en natuurlijke look geeft en deze kunnen wij bij u aanbrengen. Om uw ogen nog meer tot hun recht te laten komen, kan u een lashlift laten uitvoeren. Wanneer u iemand bent die zelfs tijdens het sporten mascara draagt en nooit het huis durft buitengaan zonder eyeliner, dan is deze permanente eyeliner de oplossing voor u.

Verschillende stijlen van permanente eyeliner

De eyeliner kan verschillende vormen aannemen. Afhankelijk van de vorm van de ogen en uw smaak, kan u kiezen tussen drie technieken bij Renaissance Beauty Clinic.

  1. De Subtiele Eyeliner intensifieert de wimperlijn. Deze eyeliner wordt heel dun aangebracht langs en tussen de wimperrand om u een nog intensere blik te geven, zonder dat het hard opvalt.

  2. De Classic Eyeliner met staart geeft uw ogen een nieuwe dimensie. Deze vorm kan niet toegepast worden bij een hangend ooglid, dan opteren we voor een dikkere eyeliner zonder staart.

  3. De Smokey Eyeliner is de nieuwste trend waarbij een meer zwoele en smokey look wordt gecreëerd. Het is een subtiel eyelinerstaartje dat wordt geïntensifieerd door de schaduwtechniek die het geheel helemaal afmaakt en u de begeerde natuurlijk ogende smokey-look geeft.

Permanente eyeliner aan de onderkant van het oog

De Onderste Ooglid Liner is voor zij die dagelijks make up dragen aan de onderkant van de ogen. Het kan een fijne wimperlijnliner zijn of een dikkere intensere liner en dit met of zonder de binnenkant van het ooglid.

Ga voor het gemak van permanente make-up

Maak een afspraak voor de permanente make-up of een andere gezichtsbehandeling die u voldoening brengt. Neem telefonisch contact met ons op via het nummer +32 3 81 08 80. U kan ook steeds uw vragen over permanente make-up, in ons salon in Antwerpen, stellen via onze contactpagina. Daar kan u ook terecht als u zelf een cursus voor tepelreconstructie met PMU wilt volgen.

Prijzenlijst