Lasertherapie in Antwerpen, relax, vernieuw en verfris

Clarity-vatenlaser is een lasertherapie die geschikt is voor couperose, rosacea, spataders en bloedspinnetjes en die wij bij Renaissance Beauty Clinic bij u toepassen. Wij in Antwerpen gebruiken deze lasertherapie om uw bloedvaten te laseren en zo rosacea en couperose te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Prijzenlijst
Veilig
Zonder downtime, zonder brandwondjes

Direct resultaat

Couperose verdwijnt als sneeuw voor de zon

Precisielaser

Doeltreffende, langdurige resultaten.

Lasertherapie in Antwerpen om de ongemakken in uw bloedvaten weg te laseren

Voor deze lasertherapie beschikken wij in ons salon in Antwerpen over de meest geavanceerde vaatlaser om de gebroken bloedvaten te laseren of couperose te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van een precicielaser waarbij het laserlicht precies op het bloedvaatje gericht wordt. Doordat de laserstraal bij deze lasertherapie geen warmte afgeeft aan de bovenste huidlaag en we enkel specifiek de bloedvaten laseren, maakt deze gezichtsbehandeling, in Antwerpen, vrijwel niet belastend voor de huid. Hierdoor krijgt u geen wondjes of onnodige huidreacties.

couperose behandelen
Omdat er geen wondjes zijn, mag u onmiddellijk na de behandeling make-up aanbrengen. Dit lasersysteem laat ons toe om precies en doeltreffend te werken en om direct zichtbaar resultaat te bekomen. Het is toepasbaar op het gezicht, waaronder de wangen en de neus, en op het lichaam, bijvoorbeeld voor spataders in de benen.

Wat is couperose?
Couperose is de aanwezigheid van meestal talrijke, gebroken of uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Het bestaat uit vele zeer kleine, zichtbare bloedvaatjes in de huid van het gelaat die de huid een rode gloed geeft. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Daarom hebben wij voor u in Antwerpen deze lasertherapie waarbij we die bewuste bloedvaten gaan laseren.


Hoe ontstaat couperose?
Hoe dit precies ontstaat is niet bekend. Men denkt dat het ontstaat doordat de oppervlakkige adertjes in de huid slapper zijn geworden en daardoor zijn gaan verwijden. Een aantal oorzakelijke factoren of uitlokkende prikkels kunnen hieraan ten grondslag liggen. Dit kan erfelijkheid zijn, een overmatige zonblootstelling, het hebben van een lichter huidtype, temperatuurschommelingen of alcoholgebruik.


Hoelang duurt de behandeling?
Afhankelijk van de uitgebreidheid van de verwijde bloedvaten die we moeten laseren, wordt de behandelduur van de lasertherapie bij ons in Antwerpen bepaald. De behandeling van een bloedspinnetje duurt ongeveer één minuut en die van een bloedvlekje enkele seconden. De lasertherapie van uitgebreide couperose duurt in Antwerpen maximaal een half uur.


Doet het pijn?
In de meeste gevallen wordt tijdens de lasertherapie, in ons salon in Antwerpen, een warm en prikkelend gevoel waargenomen tijdens iedere puls waarbij we de bloedvaten laseren. Na de puls trekt dit gevoel meteen weg. De behandeling met een laser wordt doorgaans goed verdragen, ook bij andere laserbehandelingen zoals bijvoorbeeld permanente ontharing. Een verdovingscrème is niet nodig.


Wordt mijn huid rood of krijg ik korstjes?
Na afloop van de lasertherapie, in Antwerpen, treedt lichte roodheid op rondom de bloedvlek door het laseren van de bloedvaten. Deze roodheid trekt meestal na een uur weg. Resterende roodheid verdwijnt normaal binnen de 24 uur. Zwelling treedt vrijwel nooit op. In de meeste gevallen worden geen korstjes gezien. Soms ziet u enkele dagen na de behandeling bruine streepjes. Dit zijn onderhuidse korstjes en is een goede reactie. Doordat de bovenste huidlaag intact blijft, herstelt de huid zich snel en is de kans op infectie minimaal. Het resultaat van de behandeling is na zes weken goed te zien. Het lichaam heeft dan de aangedane vaatjes afgevoerd en opgeruimd.


Wat moet ik doen voor en na de behandeling?

Voor een effectieve behandeling van het laseren van uw bloedvaten, is het van belang dat uw huid zo licht mogelijk is van kleur en dient u de zon in Antwerpen vier weken vóór en ná de lasertherapie te vermijden. Indien u toch graag in de zon verblijft, dient u de te behandelen huidzone te beschermen met een goede kwaliteit Sun block om verkleuring van de huid tegen te gaan. Het is belangrijk om niet aan eventuele korstjes te komen, omdat de huid anders beschadigd kan worden.

elos
Wanneer u veel last ervaart van uw couperose, rosacea, spataders of bloedspinnetjes is een lasertherapie waarbij we uw bloedvaten gaan laseren in ons beautysalon in Antwerpen de oplossing die u zoekt. Deze veilige behandeling laat geen brandwondjes achter, werkt doeltreffend en geeft een langdurig, onmiddellijk zichtbaar resultaat. Wilt u uw lichaam nog meer verfijnen naar hoe u uw lichaam graag ziet? Ontdek dan onze cryolipolyse behandelingen.