Laat uw bloedvaten laseren in Antwerpen

Uw bloedvaten laten laseren in ons salon in Antwerpen brengt alleen maar voordelen. Met de lasertherapie, Clarity-vatenlaser, die we in Antwerpen gebruiken verdwijnt rosacea en couperose als sneeuw voor de zon. Daarnaast is deze lasertherapie ook geschikt voor spataders en bloedspinnetjes. Bij Renaissance Beauty Clinic laseren wij dan ook met plezier uw bloedvaten volgens deze techniek om u van uw kwaaltjes te verlossen.

Prijzenlijst

Veilig

Zonder downtime, zonder brandwondjes

Direct resultaat

Couperose verdwijnt als sneeuw voor de zon

Precisielaser

Doeltreffende, langdurige resultaten.

Kies deze lasertherapie om de ongemakken in uw bloedvaten weg te laseren

Voor deze lasertherapie beschikken wij in ons beautysalon in Antwerpen over de meest geavanceerde vaatlaser om de gebroken bloedvaten te laseren of couperose te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van een precisielaser, waarbij het laserlicht precies op het bloedvaatje gericht wordt. Doordat de laserstraal bij deze lasertherapie geen warmte afgeeft aan de bovenste huidlaag en we enkel specifiek de bloedvaten laseren, is deze gezichtsbehandeling vrijwel niet belastend voor de huid. Hierdoor krijgt u geen wondjes of onnodige huidreacties.

couperose behandelen

Ondervind de voordelen van deze lasertherapie

Het laseren van uw bloedvaten zorgt niet voor wondjes. Hierdoor mag u onmiddellijk na de lasertherapie make-up aanbrengen. Dit lasersysteem laat ons toe om precies en doeltreffend te werken en om een direct zichtbaar resultaat te bekomen. Het is toepasbaar op het gezicht, waaronder de wangen en de neus, en op het lichaam, bijvoorbeeld voor spataders in de benen.

Meest gestelde vragen

Wat is couperose?
Couperose is de aanwezigheid van meestal talrijke, gebroken of uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Het bestaat uit vele zeer kleine, zichtbare bloedvaatjes in de huid van het gelaat wat een rode gloed als gevolg heeft. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Daarom bieden wij deze lasertherapie aan, waarbij we die bewuste bloedvaten gaan laseren.


Hoe ontstaat couperose?
Hoe dit precies ontstaat is niet bekend. Men denkt dat het ontstaat doordat de oppervlakkige adertjes in de huid slapper worden en daardoor gaan verwijden. Een aantal oorzakelijke factoren of uitlokkende prikkels kunnen hieraan ten grondslag liggen. Dit kan erfelijkheid zijn of komen door een overmatige zonblootstelling, het hebben van een lichter huidtype, temperatuurschommelingen of alcoholgebruik.


Hoelang duurt de behandeling?
Afhankelijk van de uitgebreidheid van de verwijde bloedvaten die we moeten laseren, wordt de behandelduur van de lasertherapie bij ons in Antwerpen bepaald. De behandeling van een bloedspinnetje duurt ongeveer één minuut en die van een bloedvlekje enkele seconden. De lasertherapie van uitgebreide couperose duurt maximaal een half uur.


Doet het laseren van bloedvaten pijn?
In de meeste gevallen wordt tijdens de lasertherapie bij iedere puls waarbij we de bloedvaten laseren een warm en prikkelend gevoel waargenomen. De behandeling met een laser wordt doorgaans goed verdragen, net als bij andere laserbehandelingen, zoals bijvoorbeeld permanente ontharing. Een verdovingscrème is niet nodig.


Wordt mijn huid rood of krijg ik korstjes?
Na afloop van de lasertherapie treedt lichte roodheid op rondom de bloedvlek door het laseren van de bloedvaten. Deze roodheid trekt meestal na een uur weg. Resterende roodheid verdwijnt normaal binnen de 24 uur. Zwelling treedt vrijwel nooit op en in de meeste gevallen komen er ook geen korstjes. Soms ziet u enkele dagen na de behandeling bruine streepjes. Dit zijn onderhuidse korstjes en is een goede reactie. Doordat de bovenste huidlaag intact blijft, herstelt de huid zich snel en is de kans op infectie minimaal. Het resultaat van de behandeling is na zes weken goed te zien. Het lichaam heeft dan de aangedane vaatjes afgevoerd en opgeruimd.


Wat moet ik doen voor en na de lasertherapie?

Voor een effectieve behandeling van het laseren van uw bloedvaten, is het van belang dat uw huid zo licht mogelijk is van kleur en dient u de zon vier weken vóór en ná de lasertherapie te vermijden. Indien u toch graag in de zon verblijft, dient u de te behandelen huidzone te beschermen met een goede kwaliteit zonnecrème om verkleuring van de huid tegen te gaan. Het is belangrijk om niet aan eventuele korstjes te komen, omdat de huid anders beschadigd kan worden.

elos

Laat uw couperose weglaseren

Wanneer u veel last ervaart van uw couperose, rosacea, spataders of bloedspinnetjes, is een lasertherapie waarbij we uw bloedvaten gaan laseren de oplossing die u zoekt. Deze veilige behandeling laat geen brandwondjes achter, werkt doeltreffend voor huidverbetering en geeft een langdurig, onmiddellijk zichtbaar resultaat. Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak geeft de huidtherapeut uitleg over de behandeling en kijkt deze hoe we uw huid kunnen versterken. Wilt u uw lichaam nog meer verfijnen naar hoe u uw lichaam graag ziet? Ontdek dan onze cryolipolyse behandelingen.

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online