Cryolipolyse in Antwerpen

Boetseer uw lichaam naar uw dromen en maak gebruik van cryolipolyse bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen. De techniek wordt bij ons in Antwerpen gebruikt om vet te bevriezen. U zal vanaf de eerste keer onmiddellijk resultaat zien. Bovendien is het veilig, doet het geen pijn en vraagt dit geen recuperatietijd, waardoor u uw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling kan verderzetten.

Prijzenlijst

Cryolipolyse is een natuurlijke liposuctie

Heeft u hardnekkig vet of wilt u een figuurcorrectie doen om bijvoorbeeld die volhardende love handles aan te pakken? Dit kan zonder chirurgie. Met cryolipolyse behalen we snelle en pijnloze resultaten door eenvoudigweg uw vet te bevriezen. Het is een niet-invasief alternatief voor liposuctie. Vetcellen sterven af bij -4°C, terwijl onze huid veel koudere temperaturen kan verdragen. Door het vet op deze manier te bevriezen, sterven de vetcellen af en worden deze via natuurlijke wegen uit het lichaam afgevoerd. Met cryolipolyse heeft u geen 6 tot 10 sessies nodig bij ons in Antwerpen, maar bent u al geholpen met één behandeling van 60 minuten per maand, waarbij we uw vet bevriezen. Ontdek zelf deze pijnloze behandeling en al onze andere lichaamsbehandelingen door langs te komen!

Hoe werkt cryolipolyse?

Bij cryolipolyse wordt de huid in een vacuüm getrokken, zodat we enkel en alleen het vet behandelen en niet de organen. Een ander voordeel dat wij u meegeven vanuit Antwerpen, is dat de behandeloppervlakte waarop we uw vet bevriezen met dit vacuüm veel groter wordt. De huid in het handvat wordt vervolgens gedurende 60 minuten gekoeld tot -5°C om zo een groot deel van de cellen van uw vet te bevriezen tot ze afsterven. Eenmaal de vetcellen bevroren zijn, zal uw lichaam het geleidelijk aan verwijderen via het lymfevatensysteem.

Wat u kan verwachten van Cryolipolyse

In ons beautysalon in Antwerpen kunnen we per cryolipolyse plaatselijk 30 tot 40% vet elimineren. Zodra het vet bevroren is, zal het kristalliseren en vervolgens gedurende drie dagen afgebroken worden. Wanneer het afgebroken is, wordt het uit het lichaam afgevoerd via de lymfevaten, urine en het zweet. Deze afvoer kan vier tot acht weken duren. Dit wil zeggen dat u gedurende twee maanden na een sessie blijft vermageren op de behandelde zone.

Cryolipolysis? Natural fat elimination

De opvolging

Om ultieme resultaten te garanderen, raden wij u aan om drie sessies cryolipolyse te doen bij Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, waarbij er één sessie per maand plaatsvindt om uw vet te bevriezen. Gezien cryolipolyse plaatselijk toepasbaar is, is het geen vervanging voor het afvallen, maar is het bedoeld voor een figuurcorrectie voor bepaalde zones. Wanneer u dit effect nog meer wilt versterken door een goede spieropbouw, kan u bij ons ook uw spieren laten versterken met EM-fitnesssessies om uw lichaam terug te brengen naar uw gewenste staat.

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het om resultaat te zien? 

De resultaten van het bevriezen van uw vet zullen zichtbaar zijn na een periode van één tot drie maanden na een sessie cryolipolyse bij ons in Antwerpen. De behandelde zone kan soms wat ongevoelig, en soms ook als een blauw plek, aanvoelen. Dit gevoel zal verdwijnen binnen één tot twee weken. U bereikt het maximale resultaat binnen 12 weken. Afhankelijk van de hoeveelheid en hardheid van de vetcellen worden meerdere sessies cryolipolyse aangeraden om de gewenste resultaten te bereiken.

Is vetbevriezing pijnlijk?

Het is lichtjes gevoelig bij het vacuüm trekken van de huid. U kan een trekkend, tintelend of prikkend gevoel ervaren tijdens de behandeling. Na enkele minuten verdooft de huid door de kou en zal het comfortabeler zijn. Er kan overgevoeligheid van de huid plaatsvinden na de behandeling, meestal verdwijnt dit na enkele dagen.

Kan het vet terugkomen?

Het totaal aantal aan vetcellen in uw lichaam blijft constant eens u volwassen bent. De vetcellen zullen groter of kleiner worden naargelang u verdikt of vermagert, maar het aantal blijft hetzelfde. Tijdens een sessie cryolipolyse, waarbij we uw vet bevriezen, worden deze cellen permanent vernietigd. Dit wil zeggen dat het totaal aantal vetcellen in uw lichaam vermindert, zodat er minder vet kan opgeslagen worden op de behandelde gebieden.

Zijn er bijwerkingen?

Na de behandeling kan er roodheid, bloeduitstortingen, zwelling of ongevoeligheid voorvallen op de behandelde gebieden. Dit zou na één tot twee weken moeten verbeteren. Bij heel gevoelige huiden kan het soms ook gebeuren dat de huid verbrand tijdens de cryolipolyse, door de koude temperaturen die nodig zijn om uw vet te bevriezen. Dit gebeurt zelden en geneest binnen enkele maanden.

Zal ik gewicht verliezen?

Cryolipolyse wordt bij ons in Antwerpen toegepast voor figuurcorrectie en figuurcontouring. Het resultaat zal miniem gewichtsverlies geven. Het is dan ook zeker geen oplossing voor gewichtsverlies. Het is een ideale manier om plaatselijk moeilijke vetrolletjes aan te pakken. Wanneer u graag uw lichaam nog meer wilt verstevigen, kan u beter uw spieren versterken.

Reserveer uw behandeling

Cryolipolyse is dé techniek uit ons assortiment schoonheidsbehandelingen in Antwerpen die u nodig heeft om uw vet te bevriezen op hardnekkige plaatsen. Met deze figuurcorrectie zal u zich weer goed voelen in uw vel en straalt u als nooit tevoren. Boek uw afspraak vandaag nog bij ons in en ervaar het zelf! Verkrijg meer informatie over cryolipolyse door te bellen naar +32 3 81 08 80. Ook voor een stralend gelaat, zit u bij ons goed. Ontdek dan ook de diverse gezichtsbehandelingen die wij aanbieden.