Sculpt the body of your dreams

Vet bevriezen
Snelle resultaten vanaf de 1ste keer

Veilig

Geen pijn, geen downtime. Hervat je dagelijkse activiteiten direct na de behandeling.

Combineer en win tijd

Cryolipolyse is een natuurlijke liposuctie

Heb jij hardnekkig vet of wil jij een figuurcorrectie doen om bv. de love handles aan te pakken? Dat kan zonder chirurgie! Want met cryolipolyse behalen we snelle en pijnloze resultaten. Het is een niet invasief alternatief voor lipsuctie.

Bij -4°C sterven vetcellen namelijk af. Ons huid darentegen, kan tegen veel koudere temperaturen. Door het vet te bevriezen sterven de vetcellen af en worden via natuurlijke wegen uit het lichaam afgevoerd. Met Cryolipolyse hebt u geen 6-10 sessies nodig! Nee, 1 behandeling van 60min per maand is voldoende.

Hoe werkt Cryolipolyse?

Bij deze behandeling wordt de huid in een vacuum getrokken zodat we enkel en alleen het vet behandelen en niet de organen. Een ander voordeel is dat de behandeloppervlakte veel groter wordt bij een vacuum. De huid in de handvat wordt dan gedurende 60minuten gekoeld tot -5°C om zo een groot deel van de vetcellen te beviezen tot ze afsterven.


Eens de vetcellen bevrozen zijn, zal uw lichaam het gelijdelijk aan verwijderen via de lymfevatensysteem.

Wat kan je verwachten van Cryolipolyse?

Per behandeling kan men plaatselijk 30-40% vet elimineren.
Éénmaal bevroren zal het vet kristalliseren en gedurende 3 dagen afgebroken worden. Eens afgebroken, moet het afgevoerd worden uit het lichaam door de lymfevaten, urine en zweet.

De afvoer kan 4-8 weken duren, d.w.z. dat men gedurende 2 maanden na 1 sessie blijft vermageren op de behandelde zone.


Om spectaculaire resultaten te garanderen, raden we aan om 3 sessies te doen, 1 keer per maand.


Cryolipolyse is plaatselijk toepasbaar. Het is dus niet bedoeld als vervanging voor het afvallen, maar een figuurcorrectie voor bepaalde zones.

Cryolipolysis? Natural fat elimination

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het om resultaat te zien? 

Resultaten zullen zichtbaar zijn 1 tot 3 maanden na een sessie Cryolipolyse. De behandelde zone kan soms wat ongevoelig en soms ook als een blauw plek aanvoelen. Dit gevoel zal verdwijnen binnen 1 tot 2 weken. Maximale resultaat van de sessie zal je bereiken binnen 12 weken. Afhankelijk van de hoeveelheid en hardheid van de vetcellen worden meerdere sessies aangeraden om de gewenste resultaten te bereiken.

Is Vet bevriezing pijnlijk?

Het is lichtjes gevoelig bij het vacuum trekken van de huid. Men kan een trekkend, tintelend of pikkend gevoel ervaren tijdens de behandeling. Na enkele minuten verdoofd de huid door de kou en zal het comfortabeler zijn. Er kan overgevoeligheid van de huid plaatsvinden na de behandeling, meestal verdwijnt dit na enkele dagen. Je kan overgaan tot je normale dagelijkse activiteiten direct na een behandeling.

Kan het vet terugkomen?

Het totaal aantal aan vetcellen in je lichaam blijft constant eens je volwassen bent. De vetcellen zullen groter of kleiner worden naargelang je verdikt of vermagert, maar het aantal blijft hetzelfde. Tijdens een vetbevriezing sessie worden deze cellen permanent vernietigd. Dit wil zeggen dat het totaal aantal vetcellen in je lichaam vermindert, zodat er minder vet kan opgeslagen worden op de  behandelde gebieden.

Zijn er bijwerkingen?

Na de behandeling kan er roodheid, bloeduitstorting, zwelling of ongevoeligheid voorvallen op de behandelde gebieden. Dit zou na 1 tot 2 weken moeten verbeteren. Bij heel gevoelige huiden kan het soms ook gebeuren dat de huid verbrand door de koude temperaturen. Dit gebeurt zelden en geneest binnen enkele maanden.

Zal ik gewicht verliezen?

Cryolipolyse wordt toegepast voor figuurcorrectie en figuurcontouring. Het resultaat zal minieme gewichtsverlies geven. Het is zeker geen oplossing voor gewichtsverlies. Het is een ideale manier om plaatselijk moeilijke vetrolletjes aan te pakken.


arrow_drop_up arrow_drop_down