When laser makes magic

Prijzenlijst
Onthaard in 

4 sessies

Snelste lasersysteem ooit

Doeltreffende Permanente Ontharing

Alexandrite en Nd:YAG combinatie. Resultaat vanaf de 1ste keer.

Pijnloos

Plaatselijke verdoving met Hybride Cooling Air System

LUTRONIC CLARITY permanente laserontharing

Alexandrite en Nd:YAG

Eindelijk een haarloos en zijdezacht lichaam... voor altijd!
Lutronic Clarity combineert Alexandrite en Nd:YAG om zelfs de fijnste haren te behandelen, zelfs tijdens de zomermaanden. Het is ontworpen met de hulp van artsen en gebruikers om een gebruiksvriendelijk systeem te ontwikkelen om de beste én allersnelste behandeling van ongewenste haargroei te bieden.

Het systeem kan ingezet worden op alle ongewenste gezicht-, intiem- en alle andere lichaamsharen en zelfs wenkbrauwen aflijnen.

De twee golflengten, de long pulsed 755nm Alexandrite en 1064nm ND:YAG, maken bovendien van de CLARITY een veelzijdig lasersysteem. Door de unieke combinatie van golflengten is de behandeling geschikt voor alle huid- en haartypen.

elos

De dag van de behandeling moeten de haren 1 á 3 mm lang zijn. Dit wil zeggen dat u ongeveer 3-4 dagen voor de afspraak de laatste keer moet scheren. 

Indien de haren langer zijn dan 3mm zullen de haren voor de behandeling wat korter gemaakt worden door een van onze specialisten.

Gewoonlijk zijn er 4 à 5 sessies nodig om de behandeling, afhankelijk van de huid en haartype, te voltooien. Tussen 2 behandelingen mag u in het algemeen 4-8 weken tellen. De zittingen zullen een veranderlijke duur hebben naargelang de te behandelen oppervlakte. De resultaten kunnen na de eerste zitting al waargenomen worden.
 Tijdens de behandeling kunnen enkel de haarwortels van de haren die zich op dat ogenblik in de anagene fase bevinden vernietigd worden. Deze haartjes zijn dood en zullen stilaan uit de huid groeien en vanzelf uitvallen na 2 tot 3 weken. In tussentijd zullen nieuwe haren (catagene en telogene) groeien. Zodra deze haren een lengte van 1 á 3 mm bereikt hebben mag u terugkomen voor de volgende behandeling.
Om de werking van definitief ontharen te begrijpen is het belangrijk om de haarcyclus te begrijpen.
Het haar groeit in drie fasen: anagene fase (actieve fase), catagene fase (overgangsfase) en telogene fase (rustfase). Deze fases wisselen elkaar af en zijn nooit tegelijkertijd actief. Tijdens een sessie kunnen enkel de actieve haren aangepakt worden.
Nee, dankzij de Hybride Cooling system is het volledig pijnloos!. Dit systeem verdoofd de huid plaatselijk dankzij de koude lucht van maar liefst -6°C. 
Neen. De haren lijken verder te groeien. Het haarzakje is vernietigt, het haar krijgt geen voeding meer en zal uitgroeien, uitvallen en daarna niet opnieuw groeien. Dit proces duurt ongeveer 10 dagen tot 4 weken
Ja. Haarzakjes die vernietigd zijn kunnen niet teruggroeien of herstellen.

Ten opzichte van andere systemen werkt Clarity enorm snel en heeft maar 4 tot 5 sessies nodig voor permanente ontharing.

De behandeling is geschikt voor alle haarkleuren en voor alle huidskleuren. Alle zones op het lichaam kunnen behandeld worden, zelfs gevoelige zones. Volledig witte haren, grijze haren of donshaartjes zijn te behandelen. Het resultaat is in dat geval volledig onvoorspelbaar
Ja. Elk haar kent drie groeifasen: de actieve fase, de overgangsfase en de rustfase. Er zijn meedere behandelingen nodig met intervallen omdat niet alle haren op hetzelfde moment in de groeifase zijn. Bij zones op het gelaat laten we gemiddeld 4 tot 6 weken tussen, voor andere zones op het lichaam 6 tot 8 weken en voor zones als de rug of de benen soms zelfs 10 tot 15 weken. Gemiddeld volstaan 4 tot 6 behandelingen. In sommige gevallen zijn er minder of meer behandelingen nodig.