Effectieve Behandelingen voor Huidverslapping - Renaissance Beauty Clinic Antwerpen-Berchem

Welkom bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem, waar we gespecialiseerd zijn in het aanpakken van huidverslapping. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we op maat gemaakte behandelingen die niet alleen de symptomen van huidverslapping bestrijden, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Ontdek hoe ons toegewijde team van huidexperts geavanceerde therapieën gebruikt om de stevigheid en jeugdigheid van je huid te herstellen. Boek vandaag nog een consult en werk samen met ons aan een stralende, stevige huid.


Hoe ontstaat Huidverslapping?

Huidverslapping is een groeiend probleem geworden binnen de schoonheids- en leeftijdsbewuste gemeenschap. Huidverslapping is ook iets waar absoluut iedereen, zonder uitzondering, op een bepaald moment in zijn leven mee te maken krijgt. Door het natuurlijke verouderingsproces beginnen we collageen en elastine te verliezen. Dit zijn de twee belangrijkste componenten die onze jeugdige uitstraling behouden. Naast veroudering zijn er nog andere factoren die kunnen bijdragen aan huidverslapping, zoals genetica, voeding, levensstijl, blootstelling aan de zon en stress. Na verloop van tijd begint onze huid elasticiteit te verliezen, wat resulteert in een losse of slappe huid.

Het volgen van een gezond dieet, het volgen van een trainingsregime en het gebruiken van op de leeftijd afgestemde huidverzorging zijn allemaal belangrijke factoren om onszelf gezond te houden en het verouderingsproces te vertragen, maar zijn niet voldoende als het gaat om het aanpakken van huidverslapping. Er zijn twee essentiële componenten in de huidstructuur die de laksheid beïnvloeden, dit zijn zoals hierboven vermeld: collageen en elastine.

Wat is collageen?

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit dat in de huid en andere bindweefsels door het hele lichaam wordt aangetroffen. Beschouw collageen als de ‘bouwstenen’ van de huid. 

Wat is elastine?

Elastine is een eiwit dat zich als een veer binnen de elastische vezels van het bindweefsel oprolt en terugstuit, wat verantwoordelijk is voor de elasticiteit van de huid en andere structuren van het lichaam.

De huid is afhankelijk van zowel collageen als elastine om strak in ons gezicht en lichaam te blijven. Collageen en elastine worden aangetroffen in de diepere laag van de huid, de dermis genaamd, die zich direct boven de vetlaag bevindt die onder de huid ligt. 


Bij Renaissance Paramedical Skin Clinic zijn we er trots op dat we behandelprotocollen ontwikkelen die gericht zijn op specifieke zorggebieden en dat we over de nieuwste technologie, producten en expertise beschikken om aan al uw antiverouderings- en esthetische behoeften te voldoen.

Welke behandelingen kunnen de huid verstrakken bij Renaissance Beauty Clinic?

Thuis behandelplan

Een essentiële en belangrijke stap bij deze behandeling. Onze huidverzorgingsroutine en de producten die we gebruiken spelen een grote rol in de algehele huidkwaliteit en gezondheid. Onze huid heeft net zoveel behoefte aan essentiële voedingsstoffen als ons lichaam dagelijks doet.

Bij Renaissance Paramedical Skin Clinic hebben we alle huidverzorgingsproducten van paramedische kwaliteit, wat betekent dat de concentratie aan actieve ingrediënten hoger is dan bij de meeste drogisterijen of vrij verkrijgbare producten.


Om u optimaal te begeleiden voor de opstart van uw huidrevisie raden we aan om een Gratis Consultatie te boeken in ons Clinic in Antwerpen.

DMK Body Facial

Onze huid is ontworpen om zichzelf elke dag op natuurlijke wijze te vernieuwen, genezen en in balans te brengen. Een mooie huid kan niet met geweld worden bereikt. Wanneer de natuurlijke omgeving van de huid wordt aangetast, worden de integriteit en functie aangetast.

Deze diep exfoliërende, versterkende en verstevigende enzymbehandeling is speciaal ontworpen voor het lichaam.


Prijzen en meer info

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om uw verslapte huid te verstrakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.