Thuis Behandelplan met DMK en Nannic bij Renaissance Beauty Clinic

Bij Renaissance Beauty Clinic begrijpen we dat elke huid uniek is en specifieke zorg vereist. Daarom nemen we de tijd om jou en je specifieke noden te leren kennen. Op basis van deze inzichten stellen we een persoonlijk behandelplan op dat nauwkeurig is afgestemd op jouw huidtype en -behoeften. Onze aanpak combineert professionele behandelingen in onze kliniek met een uitgebreide thuisverzorgingsroutine, zodat je kunt genieten van optimale en duurzame resultaten.

Prijzenlijst

Waarom een Thuis Behandelplan?

Het is belangrijk om te beseffen dat effectieve huidverzorging een voortdurende inspanning vereist. Net zoals je niet enkel op de tandarts kunt vertrouwen voor een gezonde mond, is een eenmalige behandeling in de kliniek niet voldoende voor een gezonde huid. Daarom is thuisverzorging een essentieel onderdeel van ons behandelplan. Ons Thuis Behandelplan met DMK en Nannic zorgt ervoor dat je niet alleen tijdens je bezoek aan de kliniek resultaten ziet, maar ook thuis doorwerkt aan een stralende huid.

Hoe Werkt het Thuis Behandelplan?

Ons Thuis Behandelplan bestaat uit twee hoofdcomponenten:

1. Professionele Behandelingen in de Kliniek (30%):

  • Onze experts voeren geavanceerde DMK en Nannic behandelingen uit die specifiek zijn ontworpen om jouw huidproblemen aan te pakken.
  • Deze behandelingen zorgen voor een diepe reiniging, voeding en herstel van de huid, en leggen de basis voor verdere verbetering.

2. Uitgebreide Thuisverzorging (70%):

  • We stellen een op maat gemaakt thuisverzorgingsprogramma samen met DMK en Nannic producten die jouw specifieke huidbehoeften ondersteunen.
  • Deze producten zijn geselecteerd om de resultaten van de kliniekbehandelingen te verlengen en te versterken, en om je huid dagelijks te verzorgen en beschermen.

Voordelen van het Thuis Behandelplan

Consistente Resultaten:

Door regelmatig thuis de juiste producten te gebruiken, zorg je voor een continue verbetering van je huidconditie.

Tijd- en Kostenbesparend:

Minder frequente bezoeken aan de kliniek dankzij de effectieve thuisverzorging.

Deskundige Begeleiding:

Ons team van huidexperts blijft je begeleiden en adviseren, zodat je altijd de beste zorg krijgt.

Wat zijn DMK en Nannic?

DMK (Danné Montague-King):

DMK staat bekend om zijn Enzyme Therapy, die helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans en functies van de huid. Deze therapie richt zich op het verwijderen van onzuiverheden en het verbeteren van de huidstructuur.

Nannic:

Nannic biedt innovatieve oplossingen voor huidproblemen door middel van elektroporatie en radiofrequentie technologie. Deze methoden stimuleren de huidverjonging en verbeteren de opname van actieve ingrediënten in de huid.

Boek Vandaag Nog een Consult

Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar een gezonde, stralende huid? Boek vandaag nog een consult bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem. Ons toegewijde team van huidexperts staat klaar om samen met jou een effectief behandelplan op te stellen. Samen zorgen we voor een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit.

Bekijk ons volledig assortiment en book online