Spieropbouw met EM-Fitness, u relaxt terwijl uw spieren werken

Prijzenlijst


U kan aan spieropbouw doen met de HBC EM-Fitness Pro, een nieuw revolutionair toestel om spieren te kweken. Het werkt op basis van elektromagnetische straling met een hoge frequentie, vergelijkbaar met een MRI-scan. Dit zorgt voor 25 000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.

mss belige

Met EM-Fitness ondergaan uw spieren een intensieve spieropbouw, waarbij uw spieren versterken zonder dat u in beweging bent. EM-Fitness maakt een magnetisch veld en werkt daardoor zeer diep in de huid én spieren, waarbij het van binnenuit met contracties stimuleert. Na de behandeling zal u voelen dat de spieren intensief hebben gewerkt. Doch zal er weinig tot geen spierpijn optreden, doordat het melkzuur bij het gebruik van de EM-Fitness meteen wordt afgevoerd tijdens de spieropbouw. Ideaal dus! Om uw lichaam op te bouwen en te verstevigen, geniet u best van twee tot vier sessies per maand. Doordat uw spieren zich versterken, kan u ook duidelijk een verschil gewaarworden in de huidverbetering van uw lichaam.

belly
body
Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt. Zo veel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 19% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Daardoor zal u tastbare resultaten voelen van uw spieren die versterken, onmiddellijk na de behandeling. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM-Fitness zal zich daarna nog verder doorzetten. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kan u deze sessies combineren met een cryolipolyse.
Wij adviseren een kuur van vier behandelingen – twee behandelingen per week – die indien nodig herhaalt kan worden tot het gewenste resultaat bereikt is. Voor het behoud van een optimaal resultaat kan u best één maal per maand een opvolgingssessie inplannen bij ons beautysalon in Antwerpen. Heeft u nog vragen of bent u al volledig overtuigd van het positieve effect van uw spieropbouw met de EM-Fitness Pro? Ga dan naar onze contactpagina om ons te contacteren voor verdere vragen of het inplannen van een afspraak. Voelt u zich na deze sessie al terug beter in uw vel? Ga dan nog verder voor het ultieme goed-in-je-vel-gevoel met onze gezichtsbehandelingen.