Spieropbouw met EM-Fitness: U Relaxt Terwijl Uw Spieren Werken

Bij Renaissance Beauty Clinic bieden we nu de mogelijkheid om aan spieropbouw te doen met de HBC EM-Fitness Pro, een nieuw revolutionair toestel om spieren te kweken. Deze geavanceerde techniek maakt gebruik van elektromagnetische straling met een hoge frequentie, vergelijkbaar met een MRI-scan. Tijdens een 20 minuten durende behandeling worden uw spieren blootgesteld aan 20.000 spiercontracties, terwijl u comfortabel kunt ontspannen.

Prijzenlijst


Wat Is 

EM-Fitness?

EM-Fitness is een innovatieve methode voor spieropbouw waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische straling om intense spiercontracties te veroorzaken. Deze technologie, vergelijkbaar met de werking van een MRI-scan, stimuleert uw spieren om op een natuurlijke manier samen te trekken, waardoor spiermassa en kracht worden opgebouwd zonder dat u zelf actief hoeft te trainen.

mss belige

Hoe werkt spieropbouw met EM-Fitness Pro?

Met EM-Fitness ondergaan uw spieren een intensieve spieropbouw. Uw spieren versterken zonder dat u in beweging bent. De EM-Fitness Pro werkt door elektromagnetische golven met een hoge frequentie naar uw spieren te sturen. Dit resulteert in krachtige, diepe spiercontracties die niet alleen spiermassa opbouwen, maar ook de kracht en uithoudingsvermogen van de spieren verbeteren. Gedurende een sessie van 20 minuten worden uw spieren gestimuleerd tot 20.000 contracties, een intensiteit die met traditionele training moeilijk te bereiken is.

Doordat uw spieren zich versterken, kan u ook duidelijk een verschil zien in de huidverbetering van uw lichaam.

Voordelen van EM-Fitness:

Efficiëntie:

Met slechts 20 minuten per sessie kunt u aanzienlijke resultaten behalen.

Comfort:

U kunt ontspannen tijdens de behandeling terwijl uw spieren hard werken.

Geen hersteltijd:

In tegenstelling tot traditionele krachttraining is er geen hersteltijd nodig.

Veiligheid:

De behandeling is veilig en niet-invasief, vergelijkbaar met een MRI-scan.

Resultaten:

Snelle toename in spiermassa en -kracht.

Voor Wie is EM-Fitness Geschikt?

EM-Fitness is ideaal voor iedereen die meer spierdefinitie wenst en op zoek is naar een effectieve manier om plaatselijk spieren op te bouwen zonder intensieve fysieke inspanning. Het is bijzonder geschikt voor mensen die door tijdgebrek of fysieke beperkingen geen traditionele krachttraining kunnen doen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als aanvulling op een regulier fitnessprogramma voor versnelde resultaten.


Het is geen alternatief op sporten of conditietraining, maar eerder als aanvulling bedoelt voor moeilijke zones.

body

Wat kan ik verwachten?

Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens de spiercontracties wordt er veel vet verbrand. Zoveel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 19% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Daardoor zal u onmiddellijk na de behandeling voelen dat uw spieren versterken. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM-Fitness zal zich daarna nog verder doorzetten. Voor u het weet; loopt u zelfverzekerd de deur uit met een gezond en stevig lichaam. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kan u deze sessies combineren met cryolipolyse, waarmee u ongewenst vet kan verbranden.

Train op een relaxerende manier uw spieren

Voor optimale spieropbouw, adviseren wij een kuur EM-fitness van vier behandelingen – twee behandelingen per week – die indien nodig herhaald kunnen worden tot het gewenste resultaat bereikt is. Voor het behoud van een optimaal resultaat kan u het best één maal per maand een opvolgingssessie inplannen bij ons beautysalon in Antwerpen. Plan dan ook snel uw afspraak in en ervaar zelf het snelle effect van deze en onze andere lichaamsbehandelingen. Wij bezorgen de confident-boost die u nodig heeft!

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online