DMK BODY FACIAL in Antwerpen

Prijzenlijst

Ontdek de MAGIE van DMK BODY FACIAL voor uw lichaam bij RENAISSANCE BEAUTY CLINIC

Onze huid is ontworpen om zichzelf elke dag op natuurlijke wijze te vernieuwen, genezen en in balans te brengen. Een mooie huid kan niet met geweld worden bereikt. Wanneer de natuurlijke omgeving van de huid wordt aangetast, worden de integriteit en functie aangetast.

Deze diep exfoliërende, versterkende en verstevigende enzymbehandeling is speciaal ontworpen voor het lichaam.

"DMK BODY FACIAL, gebaseerd op DMK's befaamde ENZYME THERAPY, is specifiek ontworpen voor een volledige lichaamservaring. Deze behandeling contourt het lichaam en stimuleert de huid om optimaal te functioneren, wat resulteert in een gezonde, stevige en verjongde lichaamsbeleving. De krachtige enzymatische effecten hebben een opmerkelijke invloed op veelvoorkomende huidaandoeningen, die ze op cellulair niveau aanpakken."

BODY ENYZME THERAPY – DMK’S BODY SKIN FITNESS PROGRAM

Hoe de behandeling in zijn werk gaat

U hoeft geen last te hebben van enig ongemak of van een lelijke of gênante huidaandoening op uw lichaam. De BODY FACIAL van DMK zorgt ervoor dat uw huid op de meest natuurlijke manier weer gezond wordt, zodat u kunt genieten van de voordelen van een gladde, stralende, gezonde huid en weer vertrouwen in uw lichaam kunt krijgen.

Het DMK BODY ENZYME THERAPY-programma werkt voor:


 • Striae behandelen

 • Het verlichten van gezwollen weefsel, waterretentie en oedeem 

 • Helpt bij het herstellen van zonneschade

 • Huidverheldering, pigmentatie en ongelijkmatige teint

 • Droge huid behandelen

 • Voedt, hydrateert en hydrateert de huid

 • Slechte bloedsomloop – stimuleert een gezonde bloedstroom

 • Slecht lymfestelsel – verdrijft gifstoffen en afvalmateriaal van de huid

 • Het elimineren van ingegroeide haartjes

 • Trage huid – overal een gezonde glans

 • Verslapte huid – verstevigt en verstevigt het huidweefsel

 • Helpt bij het verminderen van de verschijning van cellulitis

 • Acne op het lichaam

 • Spataderen

 • Helpt bij het verlichten van aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en dermatitis


BODY ENZYME THERAPY kan ook worden toegepast als een doorlopend, regelmatig fitnessprogramma voor de hele lichaamshuid om een gezonde, stralende glans te behouden 

HOE WERKT BODY ENZYME THERAPIE?

BODY ENZYME THERAPY maakt gebruik van een specifieke mix van transfer-messenger-enzymen die de bloedsomloop en het lymfestelsel verhogen, wat resulteert in een rijke toevoer en ultieme vorm van voedingsstoffen en zuurstof voor de huid. Het stimuleert de cellulaire voortplanting, waardoor de natuurlijke processen van de huid worden geholpen om regeneratie van het lichaam mogelijk te maken.

BODY ENZYME Treatment functioneert als een ultieme antioxidant die de schadelijke effecten van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering veroorzaken, elimineert en bestrijdt.

De behandeling biedt rijke voeding en hydratatie aan de huid om het gezond functioneren te herstellen.

De krachtige werking van de enzymbehandeling spoelt en ontgift het huidweefsel om afvalstoffen en vochtretentie te verdrijven en zo de huid op cellulair niveau te zuiveren. Het verwijdert ook dode celophopingen en vuil van het huidoppervlak, waardoor het zijdezacht en glad wordt.

De enzymbehandeling stimuleert de spierregeneratie en verstevigt en versterkt op natuurlijke wijze de verslapte, losse huid. Het helpt ook bij de vetstofwisseling, waardoor overgewicht wordt verminderd.


Deze geweldige BODY ENZYME THERAPY-behandeling kan ook worden gebruikt in combinatie met het BODY SCULPTING-programma of REMODELING-PROCEDURES van DMK voor nog betere resultaten. Onze specialisten bij Renaissance Beauty Clinic kunnen u adviseren over de beste behandelcombinatie voor uw specifieke behoeften of doelstellingen.


BODY ENZYME THERAPY werkt voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, van elke leeftijd.


DMK zijn de pioniers van enzymtherapie, de meest natuurlijke manier om verloren functies in de huid te herstellen en de ontwikkeling van jonge, gezonde huidcellen te stimuleren om de tekenen van veroudering tegen te gaan en uw huid gezond te houden.

ENZYME THERAPY levert verbluffende resultaten op en werkt eenvoudig omdat het systeem is ontworpen om precies te repliceren wat uw huid op een natuurlijke manier doet.

DMK BODY FACIAL, dé magische oplossing voor uw lichaam

Heeft u al sinds enige tijd last van cellulite, pigmentvlekken, spataders of een droge, verslapte huid? Bent u op zoek naar een effectieve behandeling in de regio van Antwerpen? Dan bent u bij ons beautysalon op de juiste plek om u van uw ongemak te verlossen. Laat een DMK BODY FACIAL uitvoeren en merk zelf het verschil al na de eerste sessie. Ontdek de vele mogelijkheden die u in ons kliniek heeft en voel u beter in uw lichaam met diverse pedicures, lichaamsbehandelingen of gezichtsbehandelingen. Ook cryolipolyse staat in ons aanbod. Zit u met onzekerheden en wilt u graag een antwoord op al uw vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@renaissancebeauty.be of bel naar het nummer +32 3 81 08 80.

Prijzenlijst