Behandeling van Cellulite bij Renaissance Beauty Clinic - Antwerpen-Berchem

Welkom bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem, waar we gespecialiseerd zijn in het bieden van effectieve oplossingen voor cellulite. Met onze meer dan 15 jaar ervaring, bieden wij op maat gemaakte behandelingen die niet alleen helpen bij het verminderen van cellulite, maar ook de onderliggende oorzaken ervan aanpakken. Ontdek hoe ons toegewijde team van huidexperts geavanceerde therapieën gebruikt om cellulite te verminderen en je huid weer te laten stralen. Boek vandaag nog een consult en werk samen met ons aan een heldere, gezonde huid.


Wat is Cellulite?

Cellulite is vet onder de huid dat een hobbelige huid veroorzaakt. Het wordt soms beschreven als een kwark- of sinaasappelschiltextuur.


U kunt alleen milde cellulite zien als u in uw huid knijpt op een plek waar u cellulite heeft, zoals uw dijen. cellulite die ernstiger is, zorgt ervoor dat de huid er gerimpeld en hobbelig uitziet, met pieken en dalen. Het komt het meest voor rond de dijen en billen, maar het kan ook voorkomen op de borsten, onderbuik en bovenarmen.


Je kunt het hebben, of je nu zwaar of dun bent. De spierspanning kan er ook  invloed op hebben, waardoor zelfs fitte mensen er last van kunnen hebben. Hormonale factoren en genetica spelen beide een belangrijke rol in het ontwikkelen van cellulite. Het kan ook te maken hebben met de dikte van uw huid. Vrouwen hebben meer kans om het te krijgen dan mannen, doordat ze een dunnere huid hebben, evenals hormonen die de grootte van vetcellen en de sterkte van de bindweefsels tussen de huidlagen kunnen beïnvloeden. Cellulite kan zichtbaarder worden naarmate u ouder wordt en uw huid dunner wordt en elasticiteit verliest. Hierdoor komen de golvende bindweefsels eronder bloot te liggen. Het risico op het ontwikkelen van cellulite wordt verhoogd als gevolg van genetica, hormonen, voeding, inactiviteit en zwangerschap. 

Welke behandelingen zijn aangeraden om Cellulite aan te pakken bij Renaissance Beauty Clinic?

Thuis behandelplan

Bij Renaissance Beauty Clinic kunnen we u helpen een huidverzorgingsplan op maat te maken voor thuis dat past bij uw huid en budget! Dit is een essentieel deel van de behandelingen die hierna volgen.

Om u optimaal te begeleiden voor de opstart van uw huidrevisie raden we aan om een Gratis Consultatie te boeken in ons Clinic in Antwerpen.

Nannic Beautifying Energy 

voor Cellulite, overtollig vet en Detox

Nannic NBE 3000 – combineert elektromagnetische energie met bewezen effectieve actieve ingrediëntenserums die celidentieke elementen bevatten. De behandeling reduceert het aantal vetcellen, het is een krachtige anti-oxidant behandeling die de stofwisseling verbetert, de lipolyse stimuleert en vet omzet in energie waardoor het vet verbrand wordt, net als bij intensieve sportbeoefening. Deze behandeling heeft ook een ontstekingsremmend effect. Het heeft een krachtig ontgiftend effect op het lichaam.


Deze behandeling geeft al na korte tijd een spectaculair resultaat. Een intensieve behandelingskuur geeft langdurige resultaten.


Prijzen en meer info

DMK Body Facial

Onze huid is ontworpen om zichzelf elke dag op natuurlijke wijze te vernieuwen, genezen en in balans te brengen. Een mooie huid kan niet met geweld worden bereikt. Wanneer de natuurlijke omgeving van de huid wordt aangetast, worden de integriteit en functie aangetast.

Deze diep exfoliërende, versterkende en verstevigende enzymbehandeling is speciaal ontworpen voor het lichaam.


Prijzen en meer info

Cryolipolyse

Cryolipolyse, gewoonlijk vetbevriezing genoemd, is een niet-chirurgische vetreductieprocedure waarbij gebruik wordt gemaakt van koude temperaturen om de vetophopingen in bepaalde delen van het lichaam te verminderen. De procedure is bedoeld om plaatselijke vetophopingen of uitstulpingen te verminderen die niet reageren op een dieet en lichaamsbeweging. 


Prijzen en meer info

EMfitness 

HBC EMfitness voor lichaams sculpting en spieropbouw. Het werkt door hooggeconcentreerde elektromagnetische energie naar de behandelingsgebieden te sturen, waardoor de spieren gedwongen worden zich verder samen te trekken dan mogelijk is met vrijwillige inspanning.

Als reactie op deze samentrekking regenereert de spier zichzelf en worden de vetcellen in dit gebied verwijderd.


Prijzen en meer info

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om je huidtoon en huidtextuur aan te pakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.