Wimperlift

Prijzenlijst

Wat is een Wimperlift?

Hoeveel mascara je ook opdoet, soms hebben je wimpers gewoon een extra oppepper nodig. En hoewel extensions en falsies altijd een optie zijn, vergen ze ook veel meer onderhoud.
Een wimperlift, in feite een permanent voor je natuurlijke wimpers, krult je wimpers van de basis tot de punt, zodat je de volledige lengte kunt zien. Alle wimpers hebben een natuurlijke vorm, dus dit proces verandert die vorm via een klein krulstaafje en een liftend middel.

De behandeling gebeurt in drie belangrijke stappen:


1. Eerst worden siliconenpads op de (gesloten) oogleden geplaatst. Vervolgens worden uw wimpers gelift en wordt er een serum op aangebracht. Dit eerste serum wordt gebruikt om de proteïnen in de wimpers af te breken. De wimpers worden op het schildje gekneed, zodat het de wimper afbreekt om vorm aan te nemen.

2. Vervolgens wordt een fixeerserum met keratine aangebracht, dat het proces van herstel en conditionering van de wimpers start.

3. 3. De tint wordt aangebracht en de siliconenpads worden verwijderd. Tenslotte wordt een laagje pure keratine op de wimpers aangebracht, dat een extra laagje proteïne vormt om de wimpers te versterken en te verzorgen.

FAQ

Hoe lang gaat een wimperlift mee?
Afhankelijk van de nazorg, zon, zout water en warmte blijft een wimperlift 4 tot 8 weken zitten.

Kan een wimperlift uw ogen beschadigen?

Nee, tenzij de oplossing in uw ogen loopt. Met onze professionele producten en specialist is dit onwaarschijnlijk.

Is het de moeite waard om je wimpers te laten liften?
Als je van je natuurlijke wimpers houdt en gewoon een meer wijde blik wilt, of als je een meer natuurlijke uitstraling hebt en mascara wilt overslaan, is een wimperlift een goede keuze voor jou. Het geeft geen lengte of volume, de krul maakt je wimpers langer, en het geeft je ogen meer ruimte.

Doet een wimperlift pijn?
Het doet helemaal geen pijn. Als je op enig moment irritatie of jeuk voelt, vertel het dan meteen aan je therapeut.

Mag je mascara dragen na een wimperlift?
Wij adviseren u om 24 uur te wachten voordat u make-up rond uw ogen aanbrengt. Na 24 uur kunt u niet-watervaste mascara dragen.

Wat is beter: wimperlifting of wimperextensions?
Als je vooral op zoek bent naar een kleine oppepper waar je niet over na hoeft te denken of je geen zorgen over hoeft te maken, dan is een wimperlift de nummer één. Als je iets wilt dat langer meegaat en meer lengte en volume aan je wimpers geeft (en je vindt het niet erg om wat onderhoud te hebben), dan zullen wimperextensions je geven wat je wilt.

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online