Long lashes blink bad mood away

Prijzenlijst

WIMPEREXTENTIONS

Wimperextentions zijn individueel aangebrachte haartjes die met lijm aan het begin van elke wimper worden bevestigd. Onze specialisten gebruiken de 'Russian Volume' techniek waarbij er een zelfgemaakte waaier wordt gekleefd op een natuurlijke wimper, zonder in contact te komen met de huid.
Door wimpers per wimper op je natuurlijke wimperlijn te plaatsen geeft dit een fantastische boost met een natuurlijke, volle en elegante look.
No more mascara, wimperverf of wimperkruller.

OPGELET!

Wimperextensions zijn schadelijk wanneer ze niet goed geplaatst worden. Door slecht geplaatste wimpers kunnen je eigen wimpers afbreken, uitvallen en kan je gaten krijgen in je eigen wimpers door wimperbeschadiging.


Hoe weet je of jouw extensions goed geplaatst zijn?

Voel je een trekkerig gevoel? Jeuk? Staan de wimpers binnen de week naar alle kanten? Dan zijn de wimpers niet goed geplaatst. Laat ze dan zo snel mogelijk verwijderen.


Bij Epiliana zijn alle stylistes professioneel opgeleid en werken zeer zorgvuldig om uw wimpers gezond te houden.

RUSSIAN VOLUME 

Opstaan met perfecte wimpers, dat kan! De Russian Volume Eyelash Extensions is de natuurlijkst ogende manier om uw wimpers te verlengen.
Wimperverlenging en Wimpervolume naar keuze met de allerfijnste en zachtste wimpers. Met de Russian Volume Eyelashes kies jij zelf hoeveel volume je wilt! Dat gaat van 2D tot 12D. Er worden 300 tot 800 zéér fijne en zachte extensies op uw naturlijke wimpers geplakt. Deze extensions zijn 8-10 weken houdbaar. Als eerste in Antwerpen introduceren we in 2018 nog fijnere wimpers van maar liefst 0,03mm dikte!

Onderste wimperextensions

Wist jij dat je ook extensions kan plaatsen op de onderste wimpers? Dat kan enkel bij Epiliana. Hierboven zie je een voorbeeld op de foto zonder underlashes en met underlashes.

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur  van uw  natuurlijke  wimper.  Een  natuurlijk wimper heeft namelijk een levensduur van  2 maanden, hierna  valt deze uit en groeit  opnieuw  aan.  Om  de mooie  volle  wimpers  te  behouden wordt aangeraden om iedere 3 weken een bijwerking te laten uitvoeren. Gemiddeld  duurt  een behandeling voor nieuwe  set wimperextensions  60-90 minuten;  voor  een  bijwerking 45-60 minuten.  
Het resultaat is verbluffend! Eindelijk die "bambi-look" die je altijd al wilde hebben, zonder valse wimper-effect

ADVIES: bijwerken na 2 tot 3 weken    

WIMPERlift & KLEUREN

Bij een wimperpermanent gaan we de eigen wimpers liften. Deze permanent kan zowel bij lange als korte wimpers, maar hoe langer de eigen wimpers hoe mooier het resultaat!
Met een kleuring geven we de eigen wimpers nog een langer en vollere look.
Een wimperpermanent zal voor 4 tot 6 weken blijven.

ADVIES: 1 keer per 6 weken

Approved by the Beauties of Belgium

*Bij klanten met extentions van elders zullen we de oude wimpers eerst verwijderen en nieuwe set plaatsen.

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online