Effectieve Vetreductie Behandelingen - Renaissance Beauty Clinic Antwerpen-Berchem

Ontdek bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem effectieve oplossingen voor vetreductie. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we aangepaste behandelingen die niet alleen vet verminderen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Ons toegewijde team van huidexperts staat klaar met geavanceerde therapieën om vetophopingen te verminderen, je lichaam te contouren en je zelfvertrouwen te vergroten. Boek vandaag nog een consult en werk samen met ons aan een slanker, gezonder lichaam.

Wat is overtollig vet?

Je lichaam heeft twee soorten vet: onderhuids vet, dat zich onder de huid bevindt, en visceraal vet, dat de organen in ons lichaam omringt. De hoeveelheid onderhuids vet die u ontwikkelt, is afhankelijk van genetica en levensstijlfactoren zoals fysieke activiteit en voeding. Onderhuids vet speelt verschillende belangrijke functies, zoals het warm houden en fungeren als energieopslag. Te veel vet kan echter gezondheids- en cosmetische gevolgen hebben.


De meest voorkomende klachten die we horen, hebben betrekking op ‘hardnekkige’ vetophopingen die niet lijken te verminderen, ondanks lichaamsbeweging en diëten. Typisch lastige vetgebieden zijn de onderkin, de armen, de onderbuik en de dijen.

Fat Freezing

Het staat ook wel bekend als coolsculpting of cryolipolyse. Het is een niet-invasieve procedure die delen van lichaamsvet permanent verwijdert door onderliggende vetweefsel te kristalliseren.


Het is de beste niet-chirurgische methode om ongewenste vetophopingen te verwijderen die weerstand bieden tegen een dieet- en lichaamsbeweging. Je lichaam kan het vet op natuurlijke wijze elimineren door op de vetweefsels te richten en te bevriezen.


Met onze HBC Cryolipolyse-koeling technologie bieden we een comfortabele behandeling in 60min. Deze geavanceerde technologie vermindert op veilige wijze vet uit alle belangrijke gebieden, waaronder de buik, lovehandles, flanken, beha-uitstulpingen, rugvet, evenals de binnen- en buitenkant van de dijen, billen en kin. Meerdere gebieden kunnen tegelijkertijd worden behandeld.

De applicators worden op een deel van het lichaam aangebracht en een gecontroleerde koeltechniek bevriest de vetweefsels. Zonder enige schade aan te richten aan de omliggende cellen, kristalliseren de vetweefsels en sterven ze af, waarna ze op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen.

Klanten Reviews

Welke behandelingen zijn aangeraden voor vetreductie aan te pakken bij Renaissance Beauty Clinic?

Thuis behandelplan

Bij Renaissance Beauty Clinic kunnen we u helpen een huidverzorgingsplan op maat te maken voor thuis dat past bij uw huid en budget! Dit is een essentieel deel van de behandelingen die hierna volgen.

Om u optimaal te begeleiden voor de opstart van uw huidrevisie raden we aan om een Gratis Consultatie te boeken in ons Clinic in Antwerpen.

Cryolipolyse

Cryolipolyse, gewoonlijk vetbevriezing genoemd, is een niet-chirurgische vetreductieprocedure waarbij gebruik wordt gemaakt van koude temperaturen om de vetophopingen in bepaalde delen van het lichaam te verminderen. De procedure is bedoeld om plaatselijke vetophopingen of uitstulpingen te verminderen die niet reageren op een dieet en lichaamsbeweging. 


Prijzen en meer info

Nannic Beautifying Energy 

voor Cellulite, overtollig vet en Detox

Nannic NBE 3000 – combineert elektromagnetische energie met bewezen effectieve actieve ingrediënten en serums die cel-identieke elementen bevatten. De behandeling reduceert het aantal vetcellen, het is een krachtige anti-oxidant behandeling die de stofwisseling verbetert, de lipolyse stimuleert en vet omzet in energie waardoor het vet verbrand wordt, net als bij intensieve sportbeoefening. Deze behandeling heeft ook een ontstekingsremmend effect. Het heeft een krachtig ontgiftend effect op het lichaam.


Prijzen en meer info

EMfitness 

HBC EMfitness voor lichaams sculpting en spieropbouw. Het werkt door hooggeconcentreerde elektromagnetische energie naar de behandelingsgebieden te sturen, waardoor de spieren gedwongen worden zich verder samen te trekken dan mogelijk is met vrijwillige inspanning.

Als reactie op deze samentrekking regenereert de spier zichzelf en worden de vetcellen in dit gebied verwijderd.


Prijzen en meer info

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om Overtollig Vet aan te pakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.