Grote Poriën Behandelen bij Renaissance Beauty Clinic, Antwerpen-Berchem

Welkom bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem, waar we gespecialiseerd zijn in het aanpakken van verlies van huidtoon en huidtextuur. Met onze jarenlange ervaring en op maat gemaakte behandelingen streven we ernaar om niet alleen de symptomen, maar ook de dieperliggende oorzaken van deze huidconditie aan te pakken. Ons team van deskundige huidtherapeuten staat klaar om je te begeleiden naar een stralende, egale huid.


Huidtoon

Dit is voornamelijk gebaseerd op een ongelijkmatige huidskleur. Dit kan te wijten zijn aan algemene schade door de zon, melasma of post-inflammatoire hyperpigmentatie. Bij de behandeling van hyperpigmentatie omvat de initiële behandeling het gebruik van actieve plaatselijke ingrediënten. Deze ingrediënten kunnen tyrosinase remmen en de melanineproductie minimaliseren. Zoals bijvoorbeeld onze DMK Melanotech Drops of Nannic Skin Tone Balancer.


Schade door de zon en ouderdomsvlekken kunnen effectief worden behandeld met Lutronic Clarity of onze toegepaste peelings.


Diffuse roodheid bij aandoeningen zoals rosacea en poikiloderma kan ook worden aangepakt met Lutronic Clarity gericht op hemoglobine. Topische ingrediënten kunnen roodheid en ontstekingen verminderen en een gezondere vasculariteit bevorderen.

Huidtextuur

Tijdens het verouderingsproces treden er ook veranderingen in de oppervlaktetextuur op. De poriën worden groter en er ontstaan fijne lijntjes, vooral rond de ogen, nek en mond. De huid kan er ook droog en schilferig uitzien als gevolg van een verlies aan integriteit van het buitenste stratum corneum.


Textuurveranderingen zijn voornamelijk te wijten aan het verlies van collageen, elastine en natuurlijke vochtinbrengende factoren zoals ceramide en hyaluronzuur.

Welke behandelingen zijn beschikbaar voor Verlies van Huidtoon en Huidtextuur bij Renaissance Beauty Clinic?

Thuis behandelplan

Bij Renaissance Beauty Clinic kunnen we u helpen een huidverzorgingsplan op maat te maken voor thuis dat past bij uw huid en budget! Dit is een essentieel deel van de behandelingen die hierna volgen.

Om u optimaal te begeleiden voor de opstart van uw huidrevisie raden we aan om een Gratis Consultatie te boeken in ons Clinic in Antwerpen.

Lasertherapie Collageen Boost

Lasertoning maakt gebruik van duizenden pulsen Nd:YAG-laserlichtenergie van de Clarity om het uiterlijk van de huid zowel op de korte als op de lange termijn te verbeteren. De procedure resulteert in een onmiddellijke verjonging van het gezicht, de hals, de handen en het decolleté omdat het voller, gladder en helderder wordt. Laser Toning bevordert ook de subdermale productie van collageen, zodat de huidtextuur, kleur en toon lang na uw afspraak blijven verbeteren. Regelmatig lasertonen kan oppervlaktegebreken zoals rimpels, bruine vlekken, sproeten of onvolkomenheden veroorzaakt door aandoeningen zoals acne en rosacea verminderen. Lasertonen is pijnloos, hoewel patiënten een gevoel van warmte kunnen ervaren als de laserstraal over de huid gaat.

DMK Power Enzyme Therapy
(aan te raden na opstart van je DMK thuis protocol)

Deze behandeling verwijdert dode huidcellen en gifstoffen, bevordert de bloedcirculatie. Helpt bij acne, pigmentatie en herstelt de functionaliteit en structuur van de huid.

QP Peeling (inzetbaar vanaf je eerste behandeling)

Onze DMK peeling vermindert de ontsteking snel en doodt infecties. Dit zal een antibacteriële en antiseptische werking van ruwe huidoppervlakken creëren.

Proz Peeling (inzetbaar vanaf je eerste behandeling)

De ideale exfoliatie verwijdert overtollig dode cel opbouw. Deze peeling is een ideale optie voor een dikke of verkleurde huid met gesloten comedonen. Het zet de huid open en egaliseert de huidstoon.

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om je huidtoon en huidtextuur aan te pakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.