Effectieve Behandelingen voor Striemen - Renaissance Beauty Clinic Antwerpen-Berchem

Welkom bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem, waar we gespecialiseerd zijn in het bieden van effectieve behandelingen voor striemen (striae). Ons ervaren team van huidexperts staat klaar om je te begeleiden en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor dit veelvoorkomende huidprobleem. Leer meer over wat striemen zijn, hun oorzaken en hoe wij ze bij Renaissance Beauty Clinic behandelen voor een gladde, gezonde huid.Wat zijn Striemen of Striae?

Striae zijn zichtbaar, evenwijdige banden of lijnen in de huid. Striae kunnen worden beschouwd als littekens die zich in de dermis van de huid bevinden. Ze worden veroorzaakt door het uitrekken van de huid tijdens de snelle groeifase van de puberteit. Ze kunnen zich ook ontwikkelen als gevolg van zwangerschap, body building en obesitas. 


Striae kunnen er dun en vlak uitzien, of breder en ingedeukt in de huid. Striae ondergaan, net als andere littekens in de huid, een natuurlijke ontwikkelingscyclus. Aanvankelijk kunnen ze behoorlijk prominent en lelijk zijn, met een fel rode of paarse kleur. Meestal zullen ze evolueren tot een blekere kleur.


Patiënten vertonen doorgaans zichtbare striae op hun buik, dijen en armen, wat een bron van schaamte kan zijn. Er zijn tal van vermeende huismiddeltjes tegen striae en hoewel ze onschadelijk zijn, zijn de resultaten vrij beperkt. Hoewel het onmogelijk is om striae volledig te laten verdwijnen, zijn de behandelingen erop gericht de verschijning ervan te verminderen en ze minder prominent in kleur of textuur te maken. Bij Renaissance Beauty Clinic bieden we een breed scala aan resultaatgerichte lichaamscontour behandelingen met behulp van apparatuur van medische kwaliteit om u te helpen uw lichaamsdoel te bereiken. 

Wat zijn de opties voor het verwijderen van Striae bij Renaissance Beauty Clinic?

Thuis behandelplan

Een essentiële en belangrijke stap bij deze behandeling. Onze huidverzorgingsroutine en de producten die we gebruiken spelen een grote rol in de algehele huidkwaliteit en gezondheid. Onze huid heeft net zoveel behoefte aan essentiële voedingsstoffen als ons lichaam dagelijks doet.

Bij Renaissance Paramedical Skin Clinic hebben we alle huidverzorgingsproducten van paramedische kwaliteit, wat betekent dat de concentratie aan actieve ingrediënten hoger is dan bij de meeste drogisterijen of vrij verkrijgbare producten.


Om u optimaal te begeleiden voor de opstart van uw huidrevisie raden we aan om een Gratis Consultatie te boeken in ons Clinic in Antwerpen.

DMK Deluxe Body Facial

Onze huid is ontworpen om zichzelf elke dag op natuurlijke wijze te vernieuwen, genezen en in balans te brengen. Een mooie huid kan niet met geweld worden bereikt. Wanneer de natuurlijke omgeving van de huid wordt aangetast, worden de integriteit en functie aangetast.

Door de A-Peeling zullen de striemen gestimuleerd worden om te herstellen en nieuwe cellen aan te maken.

Deze diep exfoliërende, versterkende en verstevigende enzymbehandeling is speciaal ontworpen voor het lichaam.


Prijzen en meer info

Infini Microneedling met Radiofrequentie

Infini maakt gebruik van een vorm van fractionele resurfacing die RF-energie (radiofrequentie) combineert met microneedling. Het is klinisch bewezen dat deze behandelingen dramatische resultaten opleveren. Infini combineert ze allebei in één superbehandeling.


Prijzen en meer info

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om uw striemen succesvol aan te pakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.