Glowing Healthy Skin Is The Best Foundation

Acné huid
Veilig en zonder injecties

Huidverjongend

Opfrissen van de grauwe kleur

Opfrissen van huidkleur

Peeling, Microkanalen, Radiofrequentie

Peeling 

● Door regelmatig een professionele peeling te laten uitvoeren gaat uw huid langer jong, egaal en glad aanvoelen.
Ideaal voor de rokers- of vermoeide huid die nood heeft aan een opfrissing of als onderhoud voor iedereen.


● Zodra de dode huidcellen weg zijn en de huid open staat, zullen we daar gebruik van maken en hoogactieve serums  insluizen in de huid met behulp van NBE3000 (meer informatie). We kunnen verschillende ongemakken reeds aanpakken voor het gezicht, zoals:


 • Huidverbetering: 
  • Lifting 
  • Rimpels
  • Huidverjonging
  • Huidversteviging
 • Dubbele kin
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Couperose
 • Hyperpigmentatie

Onze verschillende peelings:

FRUITZUURPEELING

Peeling op basis van fruitzuren

Met een fruitzuurpeeling wordt op een veilige manier het bovenste laagje van de huid verwijderd waardoor er een nieuwe, frisse huid zichtbaar wordt. Ideaal voor rokershuiden en om de huidkleur op te frissen.


Een fruitzuurpeeling heeft een bijzonder gunstige invloed op de dode huidcellen van de huid. Het verweekt de bovenste laag van de huid en  schilfert de dode huidcellen versnelt af. Fruitzuur heeft vet oplossende eigenschappen. Deze peeling is met name geschikt voor de vettige en onrustige huid.

Hierdoor worden poriën niet meer afgesloten en zullen talgkliertjes minder snel verstoppen en ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.

MICRODERMABRASIE

Wegzuigen van dode huidcellen

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Uw huid wordt onder vacuüm behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van titaniumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling door onze ervaren specialisten.

Bij voorkeur een kuur
Een microdermabrasie behandeling geeft na één keer al een super mooi resultaat. Je kan het als een eenmalige behandeling ondergaan voor een oppepper alsook in kuurverband voor het beste en mooiste resultaat.

Wij werken met het nieuwste toestel Microdermabrazy. Brazy heeft de krachtigste motor voor het beste resultaat.

ABLATORPEELING

Mechanische "frees"peeling zonder zuren

De Ablatorpeeling is een mechanische peeling waarbij dode huidcellen gecontroleerd weggefreesd worden. Het bestaat uit 2 stappen:

 

1.  Bij een 'eerste exfoliatie' worden de verbindingen tussen de dode huidcellen reeds verbroken zodat een verdere behandeling van de huid doeltreffender verloopt. 

2.  Daarna volgt een 'diepte abrasie', die de huid stimuleert in haar natuurlijk afweermechanisme. 

De DS Ablator maakt gebruik van individueel steriel verpakte 'kroontjes'. Met een roterende beweging op een hoog toerental wordt de verhoornde cellenlaag afgeschaafd. Zo wordt de huid gestimmuleerd om nieuwe, frisser ogende huidcellen aan te maken. De huid regenereert sneller, rimpeltjes verdwijnen en het huidbeeld verfijnt.

PRICE LIST

Peeling Microdermabrasie

1 sessie  €55.00                                                 5sessies  €250.00

Peeling Nannic Ablatorpeeling

1 sessie  €55.00                                                 5sessies  €250.00

Peeling Simildiet Fruitzuurpeeling

1 sessie  €55.00                                                 5sessies  €250.00

arrow_drop_up arrow_drop_down