MSB Gezichtsbehandelingen - Medical Spirit of Beauty

Prijzenlijst

MSB Gezichtsbehandelingen - Medical Spirit of Beauty

Huidverzorging aan de voorkant van de geneeskunde begint waar normale huidverzorging ophoudt.

Het MSB medische huidverzorgingsconcept onderscheidt zich duidelijk van alle voorgaande cosmetische lijnen. Het eerste hightechmerk van Duitsland is het resultaat van intensief onderzoek door gerenommeerde dermatologen en esthetische artsen. Het doel was om anti-aging producten te ontwikkelen met de hoogst mogelijke concentraties van actieve ingrediënten en tegelijkertijd een optimale huidtolerantie te bereiken.

MSB Facials zijn onze meest luxueuze behandelingen waarbij we huidproblemen vanaf de wortel behandelen. Het is een full circle concept, geen quick fix!

Deze behandeling combineert de zeer effectieve MSB producten met een techniek die op de spierlaag werkt, de huid aanzienlijk strakker maakt, het collageen herstelt en de huid zeer intensief ontgift. Het is zeer ontspannend, zacht en er komt geen machine aan te pas die trauma aan de huid zou kunnen toebrengen.

Wij noemen het Facial Fitness, omdat het uw wenkbrauwen, mondhoeken en kinlijn onmiddellijk optilt, terwijl het de bloedsomloop van de huid stimuleert en activeert.

Het MSB-concept is gebaseerd op fruitzuren, hyaluronzuur, acetylhexapeptide-8 en zuiver collageen. Elk gecertificeerd product is duidelijk gedefinieerd in termen van functie, expressie en toepassing en heeft zijn eigen profiel.

MSB werkt met een 3 stappen strategie: OPEN-BEHANDELEN-SLUITEN BEHANDELING
Stap 1 - OPENEN: voorzichtig verwijderen van hoornvliezen, oplossen van celintervallen, diep doordringen in de huid.
Stap 2 - BEHANDELEN: de celactiviteit en het regeneratievermogen verhogen.
Stap 3 - CLOSE: actieve stoffen in de huid insluiten, bescherming tegen externe invloeden, hydratatie van het huidoppervlak.

Een perfect op elkaar afgestemd verzorgingsritueel moet worden afgerond met een op het specifieke huidtype afgestemde eindverzorging voor thuis. Hiervoor stellen wij een programma samen dat speciaal op uw individuele huidtype is afgestemd.