Laserbehandeling voor rimpelverwijdering

Laserbehandeling voor rimpelverwijdering

Laserbehandeling voor rimpelverwijdering is geschikt voor:
- Mannen en vrouwen
- Alle huidtypes
- Rimpels
- Zonbeschadiging
- Ouderdomsvlekken
- Verbetering van de huidelasticiteit

De tekenen van veroudering kunnen verschillende dingen zijn, kleine veranderingen die u begint op te merken als u in de spiegel kijkt, of het nu gaat om verlies van huidelasticiteit, fronsrimpels, kraaienpootjes, rimpels of veranderingen in de textuur en kleur van uw huid.

Anti-ageing laserbehandelingen werken door laserlicht in uw huid te vuren. Deze ultrakorte impulsen die gelijkmatig in de huid worden afgevuurd, stimuleren eigenlijk de collageenproductie. Uw lichaam begint dan meer collageen aan te maken en de tekenen van veroudering beginnen te minimaliseren. Uw lichaam doet eigenlijk het anti-verouderingswerk voor u.


Misschien worstelt u met de tekenen van het ouder worden, zoals rimpels of ouderdomsvlekken, die u kunnen belemmeren om u zelfverzekerd en prettig in uw vel te voelen.

FAQ

Zijn er bijwerkingen?
Clarity Wrinkle Removal behandeling behandelt de melaninepigmentatie terwijl de omliggende huid onbeschadigd blijft. Na een behandeling zullen patiënten een tijdelijke verkleuring of roodheid van de huid rond het behandelde gebied ervaren. Sommige patiënten kunnen ook een tijdelijke oplichting of verduistering van de huid ervaren gedurende een paar maanden na de behandeling. Over het algemeen zal de huid binnen een paar maanden weer de normale kleur hebben.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Het behandelde deel van uw huid kan enkele uren rood blijven. Het is raadzaam om de huid de komende dagen niet te scrubben of te scrubben. Als u merkt dat er donkere huid afschilfert/afvalt in het behandelde gebied, maak u dan geen zorgen het is een goede zaak.

Hoeveel laser resurfacing behandelingen zijn nodig?
De meeste patiënten hebben ten minste drie tot vier behandelingen nodig om de meest optimale resultaten te zien. De behandelingen worden met een tussenpoos van ongeveer een maand gepland om uw huid de kans te geven zich goed te herstellen.

Hoe lang duurt het om resultaten van laserbehandeling op gezicht te zien?
U zult beginnen om de resultaten van uw behandeling te zien zodra uw huid klaar is met het helen van de laser resurfacing behandeling. Voor de meeste mensen, betekent dit dat het twee tot drie weken kan duren om significante resultaten van deze behandeling te zien.

Wat moet ik doen na de laserbehandeling?
Direct na de behandeling zal Alhydran Barrier Repair Care op het gebied worden aangebracht om de genezing op gang te helpen en infectie te voorkomen. Blijf deze crème 2-3 keer per dag aanbrengen voor een optimale en langdurige hydratatie, genezing en versteviging van de huidbarrière.