Youth has no age

Geen Chirurgie
Veilig en non-invasief
No Downtime

Kom direct buiten zonder zichtbare beschaiging aan de huid

De laser facelift is een nieuwe manier om je huid te liften en de huidkwaliteit te verbeteren, met als resultaat een jongere, strakkere huid met minder rimpels en fijne poriën.

perfect nails

GRATIS NAGELS

Koop Deze Actie Voor Een  Laser Facelift bij Renaissance en Laat Je Nagels Maken GRATIS!

Want verzorgde handen en een stralende huid horen samen!

Hoe werkt de Laser Facelift?

  Met deze Laser Facelift bij Renaissance heb je de meest uitgebreide behandeling om de beste resultaten te bereiken met weinig behandelingen. 

  Eerst de oppervlakte

  De verzorging begint met een microdermabrasie peeling. Dit om dode huidcellen te verwijderen en je huid reeds een mooie eclat te geven. Indien we dit niet zouden doen, zou het veel langer duren om resultaat te zien, omdat je zou moeten afwachten tot de dode huidcellen vanzelf afvallen na enkele weken om dan pas je nieuwe gelifte huid te zien te krijgen.


  De micro channeling

  Door middel van de thulium laser zullen er op enkele minuten miljoenen kleine openingen in de huid gemaakt worden. Deze microscopische openingen blijven maar liefst 15 minuten open. Dit geeft ons net genoeg tijd om de hooggeconcentreerde serums in de diepere huidlagen in te sluizen. De nieuwe technologie van Lutronic werkt zodanig snel dat je amper pijn ervaart. Voor je het weet is het gedaan.


  Herstelfase

  Om de huid nóg sneller te helpen genezen en nóg meer te voeden gebruiken we de NBE (Nannic Beautyfying Energie). Hierbij zullen we gepaste serums insluizen door middel van een energieboostende geleiding. Deze zorgt ervoor dat de huid de serum tot op de laatste druppel opneemt en sluit de huid af zodat de serum niet kan verdampen.

lazer lift

Wanneer begin je best met een Laser Facelift?

  Het perfecte ogenblik om een anti-aging behandeling te beginnen is een jaar voor je rimpels krijgt. De meesten onder ons beginnen vaak aan verzorging te denken wanneer de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. Het probleem is dat er dan al een “vouw” in de huid zit. Dit krijg je veel moeilijker weg eens het er is. Zelfs als je het opspuit met fillers, zie je “de lijn” nog steeds. Vergelijk het met een gekreukt blad papier, hoe vaak je ook over de vouw strijkt, blijft het nog steeds zichtbaar.


Voor wie is een Laser Facelift?

 • In extreme gevallen is een combinatie van beide ingrepen aan te raden. Enerzijds om de huid goed strak te trekken en anderzijds om de huidkwaliteit te verbeteren.

 • Bij jongere rimpelvorming is een Laser Facelift voldoende om de 6 maanden. Dat zal rimpelvorming tegengaan en je huid langer jong houden. Dit door o.a. aanmaak van nieuwe collageenstrengels, maar ook door de serums dat we tijdens de behandeling in de huid insluizen.

 • Heb jij al een chirurgische facelift laten doen en wil je de resultaten zo lang mogelijk behouden? Dan moet je huidveroudering tegengaan. Het is dan aan te raden om elke 6 maanden een Laser Facelift te laten doen. 

Zo werkt de Thulium laser

ADVIES: Kuur van 5 sessies, 2 wekelijks; herhaal 1 keer per 6-12 maanden
RESULTAAT: Uw huid herstelt zichzelf gedurende 6 maanden met tot 2 jaar zichtbaar resultaat!