Kersenwratjes of Cherry Hemangioma Verwijderen in Antwerpen-Berchem - Renaissance Beauty Clinic

Bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem bieden we effectieve en veilige oplossingen voor de behandeling van kersenwratjes. Kersenwratjes, ook wel bekend als cherry angioma's, zijn kleine, rode bultjes die vaak op de huid voorkomen. Ze zijn onschadelijk, maar kunnen cosmetisch storend zijn. Met meer dan 15 jaar ervaring in de huidverzorgingsindustrie, bieden we geavanceerde behandelingen die kersenwratjes effectief verwijderen en je huid er weer egaal en stralend uit laten zien. Ontdek hoe onze deskundige huidexperts je kunnen helpen met op maat gemaakte behandelingen die zijn ontworpen om jouw specifieke huidbehoeften aan te pakken.


wat zijn Kersenwratjes of Cherry Angioma?

Kersenwratjes zijn kleine bloedblaasjes die op de normale huid verschijnen en absoluut goedaardig zijn, ze zijn niet kankerachtig. Ze worden ook wel rode moedervlekken genoemd. Ze worden meestal aangetroffen bij mensen ouder dan 30 jaar en lijken met de leeftijd in omvang en aantal toe te nemen.

Wat veroorzaakt Kersenwratjes?

De exacte oorzaak hiervan is onbekend en er kan een genetische oorzaak zijn. Ze zijn ook in verband gebracht met zwangerschap, klimaat en medische aandoeningen. Ze zijn rood en rond van vorm en erg klein; sommige kunnen plat op de huid liggen en andere iets verhoogd en worden meestal aangetroffen op de romp, armen, benen en schouders.

Hoewel dit geen reden tot bezorgdheid is, is het de moeite waard om ze door een arts te laten controleren als ze vaak beginnen te bloeden, van grootte, vorm of kleur veranderen.

Klanten Reviews

Welke oplossingen zijn er voor Kersenwratjes bij Renaissance Beauty Clinic?

Lasertherapie: Long Pulse Nd: YAG-laserbehandeling

Cherry Angiomen worden verwijderd met behulp van onze Clarity Laser op dezelfde manier als spataderen worden behandeld. De hitte van de laser verwarmt de wanden van de verzameling bloedvaten en zorgt ervoor dat het bloed stolt, waardoor de verzameling bloedvaten instort, sluit en uit het zicht verdwijnt na 1 behandeling.


Prijzen en meer info

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om Spinaders en Spataders te verwijderen, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.