Effectieve Behandelingen voor Spataders - Renaissance Beauty Clinic Antwerpen-Berchem

Welkom bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem, waar we gespecialiseerd zijn in het bieden van effectieve behandelingen voor spataders. Ons ervaren team van huidexperts staat klaar om je te begeleiden en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor dit veelvoorkomende huidprobleem. Leer meer over wat spataders zijn, hun oorzaken en hoe wij ze bij Renaissance Beauty Clinic behandelen voor een heldere, gezonde huid.


Wat is Keratosis Pilaris?

Naarmate we ouder worden, merken velen van ons dat de rode, blauwachtige of paarse lijnen of gezwollen snaren zich over onze dijen en kuiten verspreiden. Deze abnormale, vervormde en verdraaide bloedvaten, bekend als spataderen (telangiectasia), komen bij ongeveer 60% van de volwassenen voor. 

Oorzaak van Keratosis Pilaris 

Iedereen kan spataderen of spataderen krijgen, maar vrouwen zijn twee keer zo vatbaar als mannen. Het probleem komt ook vaker voor bij mensen met een baan die hen op de been houdt, waaronder artsen, verpleegsters, koks, leraren en fabrieksarbeiders.

Andere factoren die kunnen bijdragen zijn onder meer veroudering, zwaarlijvigheid, zwangerschap, eerder trauma of een operatie aan de benen en een genetische aanleg. 

Klanten Reviews

Welke behandelingen zijn er voor Keratosis Pilaris  bij Renaissance Beauty Clinic?

Lasertherapie

Lutronic Clarity-behandeling voor Keratosis Pilaris is een revolutionaire behandeling die de kracht van gepulseerde kleurstoflasertechnologie combineert met intensieve gepulseerde lichttherapie. Deze combinatie van behandelingen is bedoeld om ontstekingen en roodheid te verminderen. Het is bewezen dat deze innovatieve 1064 nm Nd:YAG-laser de ruwheid van de huid aanzienlijk en veilig vermindert na vier sessies.


Prijzen en meer info

DMK Body Facial

Een paramedische behandeling die wordt toegepast bij Keratosis Pilaris, fragiliteit van de haarvaten, zwakke bloedsomloop en zoveel meer. Het is een lichaamspeeling en activeert de bloed- en lymfecirculatie en voorziet de huid van voedingsstoffen en zuurstof. Het stimuleert de activiteit van cellulaire enzymen.


Prijzen en meer info

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om Spinaders en Spataders te verwijderen, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.