Grote Poriën Behandelen bij Renaissance Beauty Clinic, Antwerpen-Berchem

Ontdek bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem effectieve oplossingen voor grote poriën. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we op maat gemaakte behandelingen die niet alleen grote poriën aanpakken, maar ook de onderliggende oorzaken ervan behandelen. Ons toegewijde team van huidexperts staat klaar met geavanceerde therapieën om de grootte van je poriën te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en je te helpen een egalere, stralende huid te bereiken. Boek vandaag nog een consult en werk samen met ons aan een heldere, gezonde huid.Wat zijn vergrote (zichtbare) poriën?

Poriën zijn kleine openingen in de huid rond de haarzakjes. Ze zijn nodig voor de afscheiding van zweet en talg naar het huidoppervlak, waardoor ze vocht vasthouden en beschermen. Een te hoge olieproductie kan er echter voor zorgen dat uw poriën zich verwijden, wat leidt tot zichtbare depressies op de huid, ook wel vergrote poriën genoemd.

Vergrote poriën in het gezicht zijn een veelvoorkomend probleem, dat meestal voorkomt bij volwassenen en kan ook genetisch bepaald zijn. Met het ouder worden kunnen uw poriën prominenter worden als gevolg van afnemende collageen- en elastinevezels. Naarmate deze vezels uitputten en verzwakken, verliest de huid zijn stevigheid en begint deze te verzakken. Hierdoor worden de poriën groter en strekken ze zich uit, waardoor ze veel groter lijken.


Hoewel ze niet schadelijk zijn voor uw gezondheid, kan een aanzienlijke concentratie van vergrote poriën merkbaar zijn en moeilijk te verbergen zijn. Dit kan een psychosociale rol spelen in ons dagelijks leven. Hoewel vergrote poriën gedeeltelijk permanent zijn, zijn er bij Renaissance Beauty Clinic verschillende behandelingen beschikbaar om hun uiterlijk te helpen verbeteren.

Welke behandelingen zijn beschikbaar voor Grote Poriën bij Renaissance Beauty Clinic?

Infini Microneedling-Radiofrequentie

De micro-needling creëert micro-wondkanalen in de bovenste lagen van de huid. Deze blessure stimuleert het natuurlijke genezingsproces, wat resulteert in de productie van nieuw collageen wanneer de huid herstelt.

Dieptereiniging Volwassenen
(vanaf 18 jaar)

De dieptereiniging is de ideale behandeling om zwarte punten, comedonen, gerstekorrels en andere onzuiverheden te verwijderen en de huid te ontgiften van schadelijke stoffen. Er worden maar liefst 3 peeling technieken en een manueel techniek toegepast bij deze behandeling om de dode huidcellen en alle andere onzuiverheden te verwijderen.

DMK Power Enzyme Therapy
(aan te raden na opstart van je DMK thuis protocol)

Deze behandeling verwijdert dode huidcellen en gifstoffen, bevordert de bloedcirculatie. Helpt bij acne, pigmentatie en herstelt de functionaliteit en structuur van de huid.

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om Grote Poriën aan te pakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.