Treat your skin like a queen

Prijzenlijst

Dieptereiniging

De Dieptereiniging is de ideale behandeling om zwarte punten, comedonen en andere onzuiverheden te verwijderen.  Er worden maar liefst 3 peelingstechnieken en een manueel techniek toegepast bij deze behandeling om de dode huidcellen en alle andere onzuiverheden te 

verwijderen zoals zwarte punten, comedonen en gerstenkorrels. 

We gebruiken hierbij producten van Nannic, omdat deze de huid zeer diep reinigen en helpen genezen.


De Voordelen Van Een Dieptereiniging

Dieptereiniging Vermindert Overtollige Talgproductie

Bij een vette huid denken we aan een vettige laag die zich gedurende de dag op het gezicht verzamelt. Het is een natuurlijk proces waarbij er meer talg wordt aangemaakt dan bij andere huidtypen. De talg komt uit de poriën en is bedoelt om de huid te beschermen en soepel te houden, lees: een natuurlijke dagcrème.

Doorheen de dag zal de huid er glanzend uitzien. Een diepe reiniging van de poriën is hier noodzakelijk, evenals een dagelijkse reiniging en een talgregulerende dagcrème. Na de dieptereiniging zal er minder overproductie van talg plaatsvinden zodat de huid er matter uitziet en vetvrij blijft.

Reinigen Van Zwarte Punten En Comedonen

Vuil en overtollig vet blijven vaak in de poriën gevangen en veroorzaken huidirritaties, zwarte punten en comedonen. Onze specialiste zal deze ongemakken manuele verwijderen waar nodig. Reiniging en dagelijkse verzorging is een must zodat je huid gereinigd blijft.


Minder Acné en Puistjes

Bij Acné zullen meerdere verzorgingen nodig zijn, het aantal zal afhankelijk zijn van de graad in welke je huid zich bevindt. Na elke sessie zal je stilaan merken dat de acné gradueel zal verminderen en uitdrogen. Wanneer de huid niet regelmatig gereinigd wordt, verstoppen de poriën en ontstaat er een ophoping van bacteriën, welke irritaties en ontstekingen teweeg brengen.


De Huid Wordt Zacht en Oogt Frisser

Een vette huis vraag meer aandacht en reiniging dan andere huidtypen. De juiste reiniging en thuisverzorging is cruciaal voor je huid.

Een dieptereiniging wordt elke 4 weken aangeraden om je huid zacht en fris te houden en de overtollige talgproductie onder bedwang te houden.


LEUK WEETJE

Heb jij een vette huid? Dan mag je je gelukkig prijzen, want deze huiden blijven langer jong en zal je minder snel rimpels aanmaken.

Prijzenlijst

Ik weet niet welke behandeling geschikt is voor mijn huid.

Boek een kennismakings huidverzorging en we kiezen samen met jou de behandeling die bij je past.

Bekijk ons volledig assortiment en book online