Beautiful skin requires

commitment, not a miracle


Prijzenlijst
Veilig
Veilig en zonder injecties

Huidverjongend

Activeert collageen en elastine

3-in-1 behandeling

Peeling, Microkanalen, Radiofrequentie

Nannic Deep Skin Face | Huidverjonging

Een Nannic Deepskin behandeling bestaat uit verschillende stappen. Na een grondige analyse van je huid, je wensen en de ongemakken, zullen we eerst de dode huidcellen verwijderen d.m.v. de ablator peeling, dit is een peeling zelfs geschikt voor de gevoeligste huidtypes. Nadien zullen we microkanalen maken in de huid (microscopische kleine openingen) om de verschillende hooggeconcentreerde Nannic serums in de huid te sluizen. Dit is volledig veilig en pijnloos. M.b.v. Nannic NBE3000 zullen we de lymfedrainage in gang te zetten om vrije radicalen te verwijderen. Tegelijkertijd zullen we actieve serums van Nannic insluizen in de huid om de ongemakken, zoals rimpels, pigmentatie, couperose, littekens, acné te verbeteren of genezen.
face

Nannic Deep Skin Face Aangewezen Bij:

Huiden met rimpelsPigmentatieKan gerust gebruikt worden rondom de ogen indien het donkere kringen of rimpels bevat.Serums bevatten geen chemische stoffen, maar zijn van plantaardige oorsprong


ADVIES: kuur van 6 sessies per 1-2 wekelijks, herhaal om de 2-3 maanden.
PRODUCTEN: De verschillende serums van Nannic dringen diep in de huid, door de aangemaakte microkanaaltjes en helpen de huid zichzelf te herstellen en te verbeteren.

Rimpels Rond Ogen en Mond

Deze behandeling is hetzelfde als de Deepskin behandeling, maar wordt plaatselijk toegepast om de hardnekkige rimpels rond de ogen en mond en donkere wallen en vochtophoping te vervagen en de lipcontourlijn opnieuw te accentueren. 

ADVIES: Kuur 3-5 sessies; herhaal 1 keer per 2-3 maanden.
PRODUCTEN: Serums van Nannic dringen diep door de aangemaakte microkanaaltjes en herstellen het hyaluronzuurgehalte, collageen en elastine.
KUUR HERHALEN NA 2-3 MAANDEN

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online