Niet-Chirurgische Decolletéverjonging bij Renaissance Beauty Clinic, Antwerpen-Berchem

Ontdek bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem effectieve oplossingen voor niet-chirurgische decolletéverjonging. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we op maat gemaakte behandelingen die niet alleen de tekenen van veroudering bestrijden, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Ons deskundige team van huidspecialisten staat klaar om geavanceerde therapieën toe te passen die helpen bij het verbeteren van de stevigheid en textuur van je decolleté. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en werk samen met ons aan een jeugdige uitstraling.

Wat is niet chirurgische Decolleté verjonging?

De hals en buste is een esthetisch belangrijk gebied en kan net zo veelzeggend zijn als de handruggen bij het onthullen van iemands leeftijd. De hals is onderhevig aan veel degeneratieve veranderingen, zoals verlies van collageen en elastine, ophoping van vet en blootstelling aan zon, chemicaliën (zoals parfum) en sommige reinigingsoplossingen. Vooral de hals en het decolleté zijn gevoelig voor vroegtijdige veroudering, omdat dit gebieden zijn waar de zon vaker wordt blootgesteld en zo de eerste tekenen van veroudering vertonen. Een niet-chirurgische verjongingsprogramma van de hals is nu gevorderd en kan de laksheid, toon en textuur van de huid aanpakken en die touwachtige strengen verbannen die vaak te zien zijn bij lichte huidtypes. 

Voorkomen van Decolleté veroudering

De eerste stap is het voorkomen van verdere schade door dagelijks gebruik van zonnebrandcrème op de hals, het decolleté en de handen, en niet alleen op het gezicht!

De huidtextuur kan dan worden aangepakt. De hals en het decolleté worden voortdurend blootgesteld aan UV-straling en dit veroorzaakt progressieve degeneratieve veranderingen in de huid. Deze omvatten;

  • Schade door de zon

  • Huidverslapping

  • Roodbruine of geelbruine verkleuring

  • Volume verlies

Welke behandelingen worden aangeraden voor Decolleté verjonging bij Renaissance Beauty Clinic?

Thuis behandelplan

Bij Renaissance Beauty Clinic kunnen we u helpen een thuis verzorgingsplan op maat te maken dat past bij uw huid ! Dit is de eerste en belangrijkste stap naar de verbetering van uw acne.

DMK Power Enzyme Therapy
(aan te raden na opstart van je DMK thuis protocol)

Ontworpen om dood celmateriaal te hydrolyseren, water naar de oppervlakte te trekken, losmaken en naar boven duwen van talg pluggen. Deze fase van de enzymtherapie zal de huidfunctie verbeteren en de onderliggende structuren versterken. 

Renaissance Beauty Clinic

Als u geïnteresseerd bent in onze geavanceerde behandelingen om uw Decolleté te verjongen aan te pakken, neem dan vandaag nog contact op met Renaissance Beauty Clinic. Wij bespreken graag uw huidproblemen en stellen samen met u een behandelplan op maat op. 

Boek nu je gratis online consultatie of kies direct je behandeling hierboven en boek online.


Voor meer informatie over al onze behandelingen en prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

U kunt ons ook bellen, whatsappen of mailen. Ons deskundige team beantwoordt graag uw vragen en helpt u bij het vinden van een behandeling die bij u past.