Arma Health

in samenwerking met Renaissance Beauty Clinic

14 jaar

ervaring in de beautysector

10.000+

tevreden klanten

15 jaar

garantie op je aankoop

Producten zonder investering

Geen stock meer aankopen.

Wekelijkse betalingen

Elke maandag een commissie op je rekening.

Verdeel ook in het buitenland.

Zonder extra kosten aan packaging en verzending.

Geen extra personeel

Maak meer omzet met evenveel/minder personeel

Geen indexering loonkost

Vanaf 1/01/2023 verhogen de lonen.

Nooit meer personeel die ergens anders opstart

...toch niet met jouw materiaal en kennis.

Wordt een exclusief Instituut.

Profileer je als een expert in beauty.

Uniek aanbod

Unieke behandelingen in jouw gamma.

Hogere omzet

Minder lang werken, meer verdienen.

Arma Health: een interessante visie naar de toekomst van jouw salon

  • Heb jij stiekem schrik dat je werknemer de kneepjes van het vak leert en dan op haar eigen begint? Jij, die haar opgeleid heeft en de kneepjes van het vak aan leert, laat ze in de steek!
  • Zie je tegenop voor de nieuwe indexeringen die aan je salondeur staan? Nieuw personeel aannemen omdat je volboekt bent of toch maar afwachten?
  • Wacht je met een bang hartje af wat je energieafrekening zal zijn?

Waar investeer je best je tijd in: personeel opleiden of toch maar zelf alles doen, want wat ik doe, doe ik sneller en beter? Toch? Maar dan zit mijn agenda vol voor de volgende 3 maanden!

Dan maar sollicitaties inplannen buiten mijn werkuren en hopen dat de ideale kandidaat zich aanmeldt.


Struggles van elke ondernemer schoonheidsspecialist. Wat doe ik dan best?


Jarenlang hebben we gezocht naar de meest rendabele manier om een schoonheidssalon te runnen. Welke investeringen zijn interessant en welke niet en waarom net?

Het is al moeilijk genoeg om ondernemer te zijn in het jaar 2022. Daarom zijn wij een nieuw concept opgestart om schoonheidssalons te helpen besparen in hun kosten en groeien van hun omzet zonder zelf meer te hoeven werken.

Arma Health

de weg naar een gezond salon

1 Producten zonder investering

Heb jij al vertegenwoordigers ontvangen die je producten en producten aanbevelen. Allemaal goed en wel, maar wat als niet alles verkoopt, of wat als het maanden duurt tegen dat ik deze investering eruithaal?


Wat zou je ervan vinden om hoogwaardige producten aan te bevelen, zonder ze eerst te moeten aankopen? Gewoon bestellen en laten leveren bij je klant en ondertussen jouw commissie ontvangen? Je moet ze zelfs niet inpakken!

Stuur zelfs pakketten naar je klant als je aan het strand in Spanje of de Côte d'azur zit. 

Heb je een kennis die in Frankrijk woont? Geen probleem. Laat het bij hun aan de deur leveren. Zo gemakkelijk is het!

2 Personeelloze behandelingen

Je agenda zit vol en je kan er niks meer bijpakken. Dan maar langere uren draaien of (meer) personeel aannemen.

Dat is een mogelijkheid, maar niet persé in jouw voordeel. Als je het eerste kiest, heb je geen privé leven meer. Kies je voor het tweede, heb je extra kosten en zorgen. Want gaat ze het even goed doen als ik? Wat als ze alles leert en dan op haar eigen begint? Of als ze jouw klanten meeneemt?


Dat hoeft zo niet te verlopen. De oplossing is heel simpel en voor de hand liggend en toch vaak zoek... Behandelingen aanbieden (bijna) zonder vrouwkracht!

3 Hoge omzetgenererende behandelingen

24u is maar 24u voor iedereen. Een schoonheidsbehandeling kost nu eenmaal tijd en energie waarbij je niks anders kunt doen. Volboekt is volboekt. Daar kan ik toch niks aan veranderen?!

Toch wel. Door je behandelingen slim te kiezen, kan je je salon meer rendabel maken. Niet elke verzorging kost je evenveel tijd en energie.

Denk aan een dermatoloog: zijn behandeling duurt niet lang en kost toch meer als dat van jou toch? Waarom? Omdat hij een expert is? Dat ben jij ook, een schoonheidsexpert!


Idealiter zou je minder tijd moeten investeren en er meer moeten uithalen. Ben je benieuwd hoe?


Ook hier hebben we mogelijkheden uitgewerkt om je zo snel mogelijk op weg te helpen. 


4 Marketing

Hoe breng ik mijn klanten op de hoogte van de nieuwigheden in mijn salon? Ik wil geen marketingbureau aannemen. Ze vragen veel geld en doen niks en ik heb geen tijd om mezelf daarmee bezig te houden.


Om een volledig concept aan te bieden werken we samen met freelancers, die hun best gaan doen via verschillende kanalen om jouw marketing naar een hogere level te brengen. Dat kan gaan van je website aanpakken tot google campagnes of instagram en facebook. 


De belangrijkste bouwsteen om te groeien met je bedrijf is marketing. Het is dan ook niet voor niks dat de wereldberoemde coca cola zelfs marketing voert om niet vergeten te geraken.


Overtuigd? Maak vandaag nog een afspraak!

of stuur een e-mail