Welkom bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem, waar we de beste wimperextensions bieden voor een prachtige, verleidelijke oogopslag. Wij zijn een van de weinige salons die de geavanceerde LED-uithardingstechnologie gebruiken voor onze wimperextensions. Met de nieuwe ARMA Beamlight UV-lash led licht, bieden we een veiliger en efficiënter systeem met talloze voordelen.

WIMPEREXTENTIONS

Wimperextentions zijn individueel aangebrachte haartjes die met de speciale UV-lijm aan het begin van elke wimper worden bevestigd. Onze specialisten gebruiken de 'Russian Volume' techniek waarbij er een zelfgemaakte waaier wordt gekleefd op een natuurlijke wimper, zonder in contact te komen met de huid.
Door wimper per wimper op je natuurlijke wimperlijn te plaatsen geeft dit een fantastische boost met een natuurlijke, volle en elegante look.
No more mascara, wimperverf of wimperkruller.


Bij Renaissance Beauty Clinic gebruiken we hoogwaardige materialen en technieken om een natuurlijke look te garanderen die perfect aansluit bij jouw stijl.

Nieuwe technologie: LED-licht extensions

Onze salon maakt gebruik van de nieuwe ARMA Beamlight UV-lash led licht. Deze technologie biedt meerdere voordelen:

  • Beter bestand tegen water, olie en traantjes.
  • Snellere uithardingstijd: Verkort de applicatietijd aanzienlijk.
  • Veiliger voor de ogen: Minimaliseert het risico op irritatie en allergische reacties.
  • Langdurige resultaten: Versterkt de hechting van de extensions voor een langdurige, prachtige look.

OPGELET!

Wimperextensions zijn schadelijk wanneer ze niet goed geplaatst worden. Door slecht geplaatste wimpers kunnen je eigen wimpers afbreken, uitvallen en kan je gaten krijgen in je eigen wimpers door wimperbeschadiging.


Hoe weet je of jouw extensions goed geplaatst zijn?

Voel je een trekkerig gevoel? Jeuk? Staan de wimpers binnen de week naar alle kanten? Dan zijn de wimpers niet goed geplaatst. Laat ze dan zo snel mogelijk verwijderen.


Bij Renaissance zijn alle stylistes professioneel opgeleid en werken zeer zorgvuldig om uw wimpers gezond te houden.

RUSSIAN VOLUME 

Opstaan met perfecte wimpers, dat kan! De Russian Volume Eyelash Extensions is de natuurlijkst ogende manier om uw wimpers te verlengen.
Wimperverlenging en Wimpervolume naar keuze met de allerfijnste en zachtste wimpers. Met de Russian Volume Eyelashes kies jij zelf hoeveel volume je wilt! Dat gaat van 2D tot 12D. Er worden 300 tot 800 zéér fijne en zachte extensies op uw naturlijke wimpers geplakt. Deze extensions zijn 8-10 weken houdbaar. Als eerste in Antwerpen introduceren we in 2018 nog fijnere wimpers van maar liefst 0,03mm dikte!

Onderste wimperextensions

Wist jij dat je ook extensions kan plaatsen op de onderste wimpers? Dat kan enkel bij Renaissance. Hierboven zie je een voorbeeld op de foto zonder underlashes en met underlashes.

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur  van uw  natuurlijke  wimper.  Een  natuurlijk wimper heeft namelijk een levensduur van  2 maanden, hierna  valt deze uit en groeit  opnieuw  aan.  Om  de mooie  volle  wimpers  te  behouden wordt aangeraden om iedere 3 weken een bijwerking te laten uitvoeren. Gemiddeld  duurt  een behandeling voor nieuwe  set wimperextensions  90-120 minuten;  voor  een  bijwerking 45-75 minuten.  
Het resultaat is verbluffend! Eindelijk die "bambi-look" die je altijd al wilde hebben, zonder valse wimper-effect

ADVIES: bijwerken na 2 tot 3 weken    

WIMPERLIFT & KLEUREN

Bij een wimperpermanent gaan we de eigen wimpers liften. Deze permanent kan zowel bij lange als korte wimpers, maar hoe langer de eigen wimpers hoe mooier het resultaat!
Met een kleuring geven we de eigen wimpers nog een langer en vollere look.
Een wimperpermanent zal voor 4 tot 6 weken blijven.

ADVIES: 1 keer per 6 weken

Approved by the Beauties of Belgium

*Bij klanten met extentions van elders zullen we de oude wimpers eerst verwijderen en nieuwe set plaatsen.