Fillers zijn geweldig, maar

een geweldige huid is beter

Prijzenlijst


Weinig sessies nodig

Veilig

Supersnelle resultaten

Wat is Infini Radioneedling

Infini radioneedling systeem combineert microneedling-technologie met fractionele radiofrequentie om de productie van collageen te stimuleren, lijntjes en rimpels te verminderen, om striemen, hypotrofe en hypertrofe littekens en acnelittekens te behandelen evenals de verslapping, de toon en de textuur van de huid te verbeteren.


Infini radioneedling, gepatenteerd door Lutronic Aesthetics, is een procedure die microneedling en radiofrequentie combineert. Het Infini-apparaat heeft 49 microscopisch fijne naaldjes die alleen op de top, direct in de diepere huidlagen, hun energie vrijgeven, wat leidt tot krimpen van de huid en aanmaak van nieuw collageen.


Radiofrequentie is een niet-chirurgische methode die we bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen gebruiken om de huid strakker te maken. Dit apparaat levert elektrische energie aan uw huid en verwarmt een gericht gebied om de collageenproductie te stimuleren.

Microneedling is een minimaal invasieve procedure waarbij zeer kleine naalden worden gebruikt om microverwondingen aan uw huid te veroorzaken, wat ook de collageenproductie stimuleert om de verwondingen te helpen herstellen.


Radioneedling is de combinatie van beiden. In tegenstelling tot alleen microneedling, kan de combinatie van radiofrequentie en microneedling de dermis bereiken, waardoor het effectief is voor alle huidtypes.

Men kan veel effect bekomen in de diepere huidlagen, zonder de nadelen van epidermale beschadiging en minimale hyperpigmentatie in donkere huidtinten.

Zijn er bijwerkingen?

Over het algemeen wordt de Infini radioneedling procedure als veilig beschouwd.

Na de behandeling zijn echter bijwerkingen zoals zwelling en roodheid of verkleuring op en rond het behandeld gebied mogelijk. Dit zou tijdelijk moeten zijn en verdwijnt doorgaans in minder dan 3 dagen.

Infini radioneedling procedure

Jouw huidspecialiste bij Renaissance Beauty Clinic zal dan het handvat gebruiken om uw huid voorzichtig te doorboren of te stempelen met de goud overtrokken micronaalden. Dit levert radiofrequentie-energie aan de dermislaag van uw huid. U voelt een licht prikkelend gevoel wanneer de naalden uw huid binnendringen.


De radiofrequentie-energie verwarmt de diepe lagen van uw huid om de collageenproductie te stimuleren. Infini maakt het mogelijk om energie op een gecontroleerde en precieze manier te leveren.


De hele procedure duurt 45 tot 60 minuten. Er zal minimale downtime zijn.


U kunt 1 tot 2 dagen na de ingreep roodheid of verkleuring of een ruw gevoel op uw huid opmerken. Zelden ervaren mensen milde bloedingen of blauwe plekken op de behandelingsplaats. De meeste mensen kunnen hun normale make-up- en huidverzorgingsroutine binnen 48 uur hervatten.


Een minimum van drie behandelingen wordt aanbevolen, waarbij drie tot vijf de meest voorkomende zijn. Uw behandelaar zal deze procedures waarschijnlijk 4 tot 6 weken uit elkaar houden.

Bekijk de video

Hoe lang houden resultaten aan?

Voor anti aging en facelift effect zullen de resultaten verschillen per persoon. Omdat het tijd kost om collageen te produceren, zullen de definitieve resultaten ongeveer 1 tot 3 maanden later zichtbaar zijn. Maar het gestimuleerde collageen kan langdurig zijn en tot wel 5 jaar aanhouden.

De beste resultaten kunnen verwacht worden, wanneer er 3 behandelingen met een tussenpoos van ongeveer een maand zijn uitgevoerd. 

Over het algemeen wordt elke 12 tot 18 maanden een touch-up procedure aanbevolen.De behandeling van Striemen, littekens, acne littekens kunnen vaak definitieve resultaten behalen en zullen dus geen onderhoudsbehandelingen nodig hebben.

Hoeveel Infini behandelingen heb ik nodig?

Waar andere klinieken maar 1 passage doen, doen wij bij Renaissance Beauty Clinic 3 tot 5 passages over dezelfde zone. Dit geeft dat we reeds na 1 sessie een ongelooflijke verbetering zien.

Door de supersnelle resultaten hebben we meestal maar twee tot vier behandelingen nodig. INFINI-behandelingen worden doorgaans met een tussenpoos van ongeveer 4 weken uitgevoerd.

Op welke huidtypes kan Infini worden gebruikt?

Alle huidtypes! Het gepatenteerde Infini-systeem kan aangepast worden voor verschillende dieptes en wordt de energie nauwkeurig gecontroleerd door onze ervaren specialistes. Het is veilig voor alle huidtypes, tinten en omstandigheden. Waar andere behandelingen pigmentcellen soms kunnen beschadigen door geforceerde verwarming, is dit bij Infini geen probleem. Er is een lage kans op bijwerkingen en minimale downtime.

Wat kan ik daarna verwachten?

Uw huid zal waarschijnlijk direct na uw behandeling rood zijn, maar dat zal binnen het eerste uur drastisch afnemen en meestal binnen één tot twee dagen volledig verdwijnen. U kunt ook enige zwelling ervaren, die ook binnen een paar dagen verdwijnt.


De eerste dag na uw behandeling mag u alleen specifieke crèmes op uw gezicht smeren die we hebben aanbevolen om eventuele negatieve reacties te voorkomen. Dit omvat het afzien van het gebruik van make-up of het aanraken van uw gezicht. U bent echter vrij om naar buiten te gaan en te genieten van uw normale dagelijkse activiteiten zonder downtime.

Kan ik ijs op mijn gezicht leggen als ik zwelling heb?

Wij raden dit niet aan. Omdat de gunstige effecten van de Infini-behandeling te danken zijn aan de natuurlijke ontstekings- en genezingsprocessen van uw lichaam, kan het gebruik van ijs om zwelling te verminderen ook de effectiviteit van de behandeling verminderen.

Moet ik iets doen om me voor te bereiden op de behandeling?

We raden u aan om ongeveer twee weken voorafgaand aan uw behandeling geen medicijnen te gebruiken die uw bloed verdunnen. Als u bloedverdunners moet gebruiken vanwege een medisch probleem, kunt u deze blijven gebruiken, maar u kunt meer blauwe plekken krijgen.

Zijn er beperkingen vóór of na de behandeling?

Na de behandeling moet zon en zeker zonnebank best vermeden tot alle roodheid verdwenen is, onder andere door het gebruik van een SPF 50 zonnecreme. Ook mag men gedurende 3 weken geen agressieve producten gebruiken zoals scrubs, peelings en zuren op de huid.

Wat gebeurt er in de huid tijdens de Infini radioneedling behandeling?

Door de 3-pass systeem van Infini bij Renaissance Beauty Clinic, zullen er razendsnelle resultaten zichtbaar zijn na maar 1 enkele sessie.

Prijzenlijst