RadioNeedling:

Microneedling met Radiofrequentie

Welkom bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem, waar we gespecialiseerd zijn in de innovatieve RadioNeedling-behandeling. RadioNeedling is een geavanceerde techniek die wordt gebruikt om huidverjonging te bevorderen, littekens te verminderen en de huidstructuur te verbeteren. Op deze pagina leggen we uit wat RadioNeedling is, hoe het werkt en hoe wij deze behandeling toepassen om je huid er stralender en gezonder uit te laten zien.

Prijzenlijst


Weinig sessies nodig

Veilig

Supersnelle resultaten

Wat is Microneedling met Radiofrequentie of RadioNeedling?

RadioNeedling, ook bekend als RF-microneedling, combineert de voordelen van microneedling met radiofrequentie-energie. Deze techniek maakt gebruik van fijne naalden om gecontroleerde microverwondingen in de huid te creëren, terwijl tegelijkertijd radiofrequentie-energie diep in de huid wordt afgegeven. Dit proces stimuleert de natuurlijke genezing van de huid, bevordert de productie van collageen en elastine, en verbetert de algehele huidstructuur.

Waar komt het vandaan?

RadioNeedling is ontwikkeld als een geavanceerde versie van traditionele microneedling. Door de toevoeging van radiofrequentie-energie worden de effecten van de behandeling versterkt, wat resulteert in betere en snellere resultaten. Deze techniek is populair geworden vanwege de indrukwekkende resultaten die het biedt bij het behandelen van diverse huidproblemen.

Hoe werkt RadioNeedling?

Tijdens de RadioNeedling-behandeling worden ultrafijne naalden in de huid ingebracht. De naalden creëren microkanalen in de huid, wat het natuurlijke genezingsproces stimuleert. Tegelijkertijd wordt radiofrequentie-energie afgegeven, die de diepere lagen van de huid verwarmt. Deze combinatie zorgt voor een verhoogde productie van collageen en elastine, wat leidt tot een strakkere, gladdere en jonger uitziende huid.

Bekijk de video

Voordelen van RadioNeedling

Verbeterde huidtextuur:

Verfijnt de poriën en maakt de huid gladder.

Littekens verminderen:

Effectief bij het verminderen van acne-littekens en andere soorten littekens.

Huidverjonging:

Vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Strakkere huid:

Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Minimale hersteltijd:

Snel herstel met minimale downtime.

Behandeling bij Renaissance Beauty Clinic

Bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen-Berchem bieden we op maat gemaakte RadioNeedling-behandelingen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Ons team van ervaren huidexperts voert een grondige huidanalyse uit om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen. We gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om optimale resultaten te garanderen.

Veel gestelde vragen

Hoeveel Infini behandelingen heb ik nodig?

Waar andere klinieken maar 1 passage doen, doen wij bij Renaissance Beauty Clinic 3 tot 5 passages over dezelfde zone. Dit geeft dat we reeds na 1 sessie een ongelooflijke verbetering zien.

Door de supersnelle resultaten hebben we meestal maar twee tot vier behandelingen nodig. INFINI-behandelingen worden doorgaans met een tussenpoos van ongeveer 4 weken uitgevoerd.

Op welke huidtypes kan Infini worden gebruikt?

Alle huidtypes! Het gepatenteerde Infini-systeem kan aangepast worden voor verschillende dieptes en wordt de energie nauwkeurig gecontroleerd door onze ervaren specialistes. Het is veilig voor alle huidtypes, tinten en omstandigheden. Waar andere behandelingen pigmentcellen soms kunnen beschadigen door geforceerde verwarming, is dit bij Infini geen probleem. Er is een lage kans op bijwerkingen en minimale downtime.

Wat kan ik daarna verwachten?

Uw huid zal waarschijnlijk direct na uw behandeling rood zijn, maar dat zal binnen het eerste uur drastisch afnemen en meestal binnen één tot twee dagen volledig verdwijnen. U kunt ook enige zwelling ervaren, die ook binnen een paar dagen verdwijnt.


De eerste dag na uw behandeling mag u alleen specifieke crèmes op uw gezicht smeren die we hebben aanbevolen om eventuele negatieve reacties te voorkomen. Dit omvat het afzien van het gebruik van make-up of het aanraken van uw gezicht. U bent echter vrij om naar buiten te gaan en te genieten van uw normale dagelijkse activiteiten zonder downtime.

Kan ik ijs op mijn gezicht leggen als ik zwelling heb?

Wij raden dit niet aan. Omdat de gunstige effecten van de Infini-behandeling te danken zijn aan de natuurlijke ontstekings- en genezingsprocessen van uw lichaam, kan het gebruik van ijs om zwelling te verminderen ook de effectiviteit van de behandeling verminderen.

Moet ik iets doen om me voor te bereiden op de behandeling?

Na de behandeling moet zon en zeker zonnebank best vermeden tot alle roodheid verdwenen is, onder andere door het gebruik van een SPF 50 zonnecreme. Ook mag men gedurende 3 weken geen agressieve producten gebruiken zoals scrubs, peelings en zuren op de huid.

Zijn er beperkingen vóór of na de behandeling?

Na de behandeling moet zon en zeker zonnebank best vermeden tot alle roodheid verdwenen is, onder andere door het gebruik van een SPF 50 zonnecreme. Ook mag men gedurende 3 weken geen agressieve producten gebruiken zoals scrubs, peelings en zuren op de huid.

Wat gebeurt er in de huid tijdens de Infini radioneedling behandeling?

Door de 3-pass systeem van Infini bij Renaissance Beauty Clinic, zullen er razendsnelle resultaten zichtbaar zijn na maar 1 enkele sessie.

Prijzenlijst