Permanente make-up laten aanbrengen in Antwerpen

Sta op met de perfecte permanente make-up al aangebracht op uw gezicht in Antwerpen. Zo straalt u altijd en overal, zelfs zonder zelf aangebrachte make-up. Met de diverse mogelijkheden die wij in Antwerpen hebben voor uw permanente make-up, heeft u een ruime keuze uit opties om uw dagdagelijkse make-up routine te vergemakkelijken.

Prijzenlijst
15+
jaren ervaring
1.000+
Tevreden klanten
Perfectie

Enkel perfect is goed genoeg.

Microblading en Powderbrows als uw permanente make-up in Antwerpen

Microblading is, naast powderbrows, de meest populaire vorm van wenkbrauw permanent. Het is een moderne, manuele techniek, binnen de wereld van permanente make-up in Antwerpen. Hiermee worden fijne haarstrooklijntjes getrokken om zo natuurlijk mogelijk ogende wenkbrauwen te creëren. Met deze techniek heeft u géén donker ingekleurde wenkbrauwen meer. We zetten even enkele voordelen op een rijtje.


● Is het inkleuren van uw wenkbrauwen een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse routine? Dan is microblading of powderbrows dé oplossing voor u. Deze vorm van permanente make-up bieden wij voor u aan in Antwerpen. Hij vult de leegte van de wenkbrauwen én bespaart u elke dag tijd. Een gegeven dat tegenwoordig onbetaalbaar is.


Renaissance Beauty Clinic, in Antwerpen, verzekert kwaliteit en duurzaamheid van uw permanente make-up. Waar bij veel instituten de microblading reeds na vier tot zes maanden vervaagt en verdwijnt, garandeert Renaissance Beauty Clinic minstens één jaar houdbaarheid.


● De wenkbrauwen worden vóór de behandeling perfect afgemeten en afgetekend. Zo kan u eerst beslissen of u de vorm goed vindt en zal het resultaat de ideale vorm hebben die bij uw gezicht past.


● Zoals elke huidpigmentatie vervaagt microblading doorheen de tijd. We raden aan om voor een touch-up te komen na 12 tot 18 maanden.


● Voor deze permanente make-up gebruiken wij in ons beautysalon in Antwerpen inkten die biologisch zijn en niet verkleuren. De kleur zal geleidelijk aan vervagen, maar zal nooit groen, blauw of oranje worden. Deze techniek is dan ook dermatologisch goedgekeurd.

Combo Brows als uw permanente make-up in Antwerpen

Dit is de perfecte combinatie van de manuele microblading en machinale powderbrows. Deze techniek wordt veelal toegepast om een zeer natuurlijke look te creëren die begint met zachte haarstrooklijntjes en overgaat in een iets intensere powderbrowtechniek.

Natural Brows als uw permanente make-up in Antwerpen

De meest natuurlijk ogende wenkbrauwen binnen de permanente make up wereld is de Natural Brows, ook wel eens W-brows genoemd. Deze techniek is de trend van 2022, het geeft een natuurlijke fluffy look aan je wenkbrauwen en vult de lege plekken in je wenkbrauwen.

Lip blushing

Lip blushing, of ingeschaduwde lippigmentatie, is een vorm van permanente make-up, die wij u aanbieden in Antwerpen, waarbij de lippen gepigmenteerd en mooi afgelijnd worden. Bij deze techniek gebruiken we een wat donkerdere tint dan uw eigen lipkleur voor de lipcontour en laten we het pigment mooi vervagen naar het midden van de lip toe, zoals u kan zien op de foto. Het resultaat is natuurlijk en voller ogende lippen met perfecte contouring. Wilt u mooi afgewerkte en toch naturel uitziende lippen die expressie geven? Dan is lip blushing de permanente make-up die u in Antwerpen nodig heeft. Om de gewenste kleur te bekomen heeft u een tweede afspraak nodig. Deze afspraak mag vier tot zes weken na de eerste pigmentatie gebeuren en is volledig gratis voor u. Hierna geniet u van uw perfecte lippen voor minstens één à twee jaar.

Aquarelle Lips

Aquarelle Lips is precies het tegenovergestelde van Lip Blushing. De kleur is intenser aan de binnenkant van de lip en vervaagt naar de contourlijn van je lip. Je behoudt dus je eigen lipcontourlijn, waardoor de lippen nog veel natuurlijker ogen. Deze vorm van lippigmentatie is voor jou als je je lippen subtiel wilt inkleuren, maar toch je eigen vorm wilt behouden.

Permanente eyeliner

Eyeliner micropigmentatie wordt aangebracht boven, of zelfs tussen, de wimperlijn en geeft een voller wimper uitzicht. Wanneer de eyeliner net boven de wimperrand wordt aangebracht lijkt het op een subtiele eyeliner. Het is een vorm van permanente make-up die een meer subtiele en natuurlijke look geeft en deze kunnen wij in Antwerpen bij u aanbrengen. Om uw ogen nog meer tot hun recht te laten komen, kan u een lashlift doen. Wanneer u iemand bent die zelfs tijdens het sporten mascara draagt en nooit het huis durft buitengaan zonder eyeliner, dan is deze permanente eyeliner de oplossing voor jou.

Verschillende stijlen van Permanente eyeliner

De eyeliner kan verschillende vormen aannemen. Afhankelijk van de vorm van de ogen en jouw smaak, kan je kiezen tussen 3 technieken bij Renaissance Beauty Clinic in Antwerpen.

1) De Subtiele Eyeliner intensifieert de wimperlijn. Deze Eyeliner wordt heel dun aangebracht langs en tussen de wimperrand om je een nog intensere blik te geven, zonder dat het hard opvalt.

2) De Classic Eyeliner met Staart geeft je ogen een nieuwe dimensie. Deze vorm kan niet toegepast worden bij een hangende ooglid, dan opteren we voor een dikkere Eyeliner zonder staart.

3) De Smookey Eyeliner is de nieuwste trend waarbij een meer zwoele en smookey look wordt gecreëerd. Het is een subtiele Eyelinerstaartje die wordt geïntensifieerd door de schaduwtechniek die het geheel helemaal afmaakt en jouw de begeerde natuurlijk ogende smookey-look geeft. 

Permanente eyeliner aan de

Onderkant van het Oog 

De Onderste Ooglid Liner is voor zij die dagelijks make up dragen aan de onderkant van de ogen. Het kan een fijn wimperlijn liner zijn, een dikkere intensere liner en dit met of zonder de binnenkant van de ooglid.

Maak een afspraak voor de permanente make-up of gezichtsbehandeling die u voldoening brengt. Neem telefonisch contact met ons op via het nummer +32 3 81 08 80 of stuur een e-mail naar info@renaissancebeauty.be. U kan ook steeds uw vragen over permanente make-up, in ons salon in Antwerpen, stellen via onze contactpagina.