Nails are like a crown

They highlight your shine


Prijzenlijst

GELNAGELS

Vertrouw op onze nagelstylistes als je gezonde en mooie nagels wenst met oog voor details! In het schoonheidsinstituut gebruiken we enkel hoogwaardige duitse kwaliteitsproducten.

We bieden nagelverlenging aan met sjablonen, een keuze uit verschillende gelkleuren, nageldesign en voeren altijd een russische manicure voorafgaand aan de plaatsing.

Laat je nagels in anderhalf uur omtoveren tot droomnagels!
Onze gelproducten zijn volledig veilig voor jouw nagels, het helpt ze verstevigen en biedt de mogelijheid voor instant lange nagels zonder je eigen nagels te beschadigen.

SHELLAC

Nagellak dat houdt  als gel? Shellac is een revolutionair combinatie van nagellak en UV-gel.Het wordt aangebracht als gewone lak (zonder vijlen) en is slijtvast als gel. Shellac kan enkel aangebracht worden op natuurlijke nagels, dus GEEN verlenging mogelijk.Het product is hypoallergeen en vrij van formaldehyde, tolueen en dibutylftalaat.
Voordelen: direct droog, krasvrij, altijd glans, geen gesprongen nagelrand meer, geen vijl, stevigere nagels.Epiliana geeft u garantie op 1 week perfecte nagels.Ook mogelijk op teennagels. Probeer het nu!

NAGELSTYLING

Design nagels of Nagelstyling is erg populair en wordt steeds meer toegepast. Nagelstyling betekent het versieren van de nagels door middel van verschillende kleuren gel, steentjes, glitters, handpaintings zover uw fantasie reikt. Bepaal wat je wenst en laat ons een kunstwerk maken van je nagels!

BRASILIAN MANICURE

Een manicure is een cosmetische schoonheidsbehandeling voor de nagels en de handen. De Brasilian Manicure breidt deze behandeling uit met een hydraterende handschoen, welke wordt aangebracht vóór het verzorgen van de nagels. Zo worden je handen verzorgd terwijl wij aan je nagels werken. Een standaard manicure omvat gewoonlijk:

- Reinigen van de nagels

- Verzorgen van de nagelriemen

- In model vijlen van de nagels

- Voor de finishing touch: een handmassage.


U kan een manicure uitbreiden met een handpeeling en paraffine (zie Luxe Manicure), om uw handen te verzachten en een frisse look te geven.

luxe manicure

LUXE MANICURE

Een luxe manicure omvat een Brasilian manicure + handpeeling + paraffinebad. Een paraffinebad is een verwennerij voor uw handen. De warme paraffine verzacht en voedt uw huid, waardoor ze na de behandeling zijdezacht aanvoelen. Om af te ronden wordt er een handcrème aangebracht om uw handen te verzorgen en te beschermen. Een manicure kan U uitbreiden met lakken van de nagels.

Approved by the Beauties in Belgium

PRICELIST