Spieropbouw met EM-Fitness, u relaxt terwijl uw spieren werken

Prijzenlijst


U kan aan spieropbouw doen met de HBC EM-Fitness Pro, een nieuw revolutionair toestel om spieren te kweken. Deze techniek werkt op basis van elektromagnetische straling met een hoge frequentie, vergelijkbaar met een MRI-scan. Hierdoor ontstaan er 25 000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling, waarin u lekker kan ontspannen terwijl uw spieren getraind worden.

mss belige

Hoe werkt spieropbouw met EM-Fitness?

Met EM-Fitness ondergaan uw spieren een intensieve spieropbouw. Uw spieren versterken zonder dat u in beweging bent. EM-Fitness maakt een magnetisch veld en werkt daardoor zeer diep in op de huid én spieren. Van binnenuit stimuleert deze behandeling contracties. Na de behandeling zal u voelen dat de spieren intensief hebben gewerkt. Toch zal er weinig tot geen spierpijn optreden, doordat het melkzuur bij het gebruik van de EM-Fitness meteen wordt afgevoerd tijdens de spieropbouw. Ideaal dus! Om uw lichaam op te bouwen en te verstevigen, geniet u best van twee tot vier sessies per maand. Doordat uw spieren zich versterken, kan u ook duidelijk een verschil zien in de huidverbetering van uw lichaam.

belly
body

Wat kan ik verwachten?

Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens de spiercontracties wordt er veel vet verbrand. Zoveel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 19% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Daardoor zal u onmiddellijk na de behandeling voelen dat uw spieren versterken. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM-Fitness zal zich daarna nog verder doorzetten. Voor u het weet; loopt u zelfverzekerd de deur uit met een gezond en stevig lichaam. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kan u deze sessies combineren met cryolipolyse, waarmee u ongewenst vet kan verbranden.

Train op een relaxerende manier uw spieren

Voor optimale spieropbouw, adviseren wij een kuur EM-fitness van vier behandelingen – twee behandelingen per week – die indien nodig herhaald kunnen worden tot het gewenste resultaat bereikt is. Voor het behoud van een optimaal resultaat kan u het best één maal per maand een opvolgingssessie inplannen bij ons beautysalon in Antwerpen. Plan dan ook snel uw afspraak in en ervaar zelf het snelle effect van deze en onze andere lichaamsbehandelingen. Wij bezorgen de confident-boost die u nodig heeft!

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online