When laser makes magic

Prijzenlijst

Onthaard in 

4 sessies

Snelste lasersysteem ooit

Doeltreffende Permanente Ontharing

Alexandrite en Nd:YAG combinatie. Resultaat vanaf de 1ste keer.

Pijnloos

Plaatselijke verdoving met Hybride Cooling Air System

Permanente ontharing in Antwerpen met Lutronic Clarity

Eindelijk een haarloos en zijdezacht lichaam voor altijd, dankzij onze permanente ontharing in Antwerpen! Lutronic Clarity combineert Alexandrite en Nd:YAG om zelfs de fijnste haren te behandelen, ook tijdens de zomermaanden. Het is ontworpen met de hulp van artsen en gebruikers om een gebruiksvriendelijk systeem te ontwikkelen om de beste én allersnelste behandeling van ongewenste haargroei te bieden.

Voor welke soort permanente ontharing is dit systeem geschikt?

Het systeem kan ingezet worden op alle ongewenste gezichts-, intiem- en alle andere lichaamsharen. U kan er zelfs uw wenkbrauwen mee aflijnen, net zoals bij powderbrows. De twee golflengten, de long pulsed 755nm Alexandrite en 1064nm ND:YAG, maken bovendien van de Clarity een veelzijdig lasersysteem. Door de unieke combinatie van golflengten is deze behandeling voor permanente ontharing geschikt voor alle huid- en haartypen.
elos

START VAN DE BEHANDELING

De dag van de permanente ontharingsbehandeling moeten de haren 1 á 3 mm lang zijn. Dit wil zeggen dat u ongeveer 3-4 dagen voor de afspraak de laatste keer moet scheren. Indien de haren langer zijn dan 3 mm zullen de haren voor de permanente ontharing wat korter gemaakt worden door een van de specialisten in ons beautysalon.

DE BEHANDELING

Gewoonlijk zijn er 4 à 5 sessies nodig om, afhankelijk van de huid en het haartype, alle haren permanent te verwijderen. Tussen twee behandelingen mag u in het algemeen 4-8 weken tellen. De zittingen zullen een veranderlijke duur hebben naargelang de te behandelen oppervlakte. De resultaten kunnen na de eerste zitting al waargenomen worden.

WAT GEBEURT ER NA DE BEHANDELING?

Tijdens de behandeling voor permanente ontharing kunnen enkel de haarwortels van de haren, die zich op dat ogenblik in de anagene fase bevinden, vernietigd worden. Deze haartjes zijn dood en zullen stilaan uit de huid groeien en vanzelf uitvallen na 2 tot 3 weken. In tussentijd zullen nieuwe haren (catagene en telogene) groeien. Zodra deze haren een lengte van 1 á 3 mm bereikt hebben mag u terugkomen voor de volgende ontharingsbehandeling.

WAAROM ZIJN ER MEERDERE SESSIES NODIG?

Om de werking van permanente ontharing te begrijpen, is het belangrijk om de haarcyclus te begrijpen. Het haar groeit in drie fasen: anagene fase (actieve fase), catagene fase (overgangsfase) en telogene fase (rustfase). Deze fases wisselen elkaar af en zijn nooit tegelijkertijd actief. Tijdens een sessie kunnen enkel de actieve haren aangepakt worden.

IS DE ONTHARING PIJNLIJK?

Nee, dankzij de Hybride Cooling system is het volledig pijnloos! Dit systeem verdooft de huid plaatselijk dankzij de koude lucht van maar liefst -6°C.

Bekijk hier het verloop van de behandeling.

Veel Gestelde Vragen

ZIE IK ONMIDDELLIJK RESULTAAT VAN PERMANENTE ONTHARING?

Neen. De haren lijken verder te groeien, maar het haarzakje is vernietigd. Het haar krijgt dus geen voeding meer en zal uitgroeien, uitvallen en daarna niet opnieuw groeien. Dit proces duurt ongeveer 10 dagen tot 4 weken

IS HET RESULTAAT PERMANENT?

Ja. Haarzakjes die vernietigd zijn, kunnen niet teruggroeien of herstellen. Ten opzichte van andere systemen werkt Clarity enorm snel en heeft maar 4 tot 5 sessies nodig voor permanente ontharing.

IS DE BEHANDELING GESCHIKT VOOR MIJ?

Deze lichaamsbehandeling is geschikt voor alle haarkleuren en voor alle huidskleuren. Alle zones op het lichaam kunnen behandeld worden, zelfs gevoelige zones, zoals het gezicht of de schaamstreek. Volledig witte haren, grijze haren of donshaartjes zijn te behandelen. Het resultaat is in dat geval volledig onvoorspelbaar.

ZIJN ER MEERDERE SESSIES NODIG?

Ja. Elk haar kent drie groeifasen: de actieve fase, de overgangsfase en de rustfase. Er zijn meerdere behandelingen nodig met intervallen, omdat niet alle haren op hetzelfde moment in de groeifase zijn. Bij zones op het gelaat laten we gemiddeld 4 tot 6 weken tussen. Voor andere zones op het lichaam 6 tot 8 weken. En voor zones als de rug of de benen soms zelfs 10 tot 15 weken. Gemiddeld volstaan 4 tot 6 behandelingen. In sommige gevallen zijn er minder of meer onthaarsessies nodig.

Bekijk hier het verloop van de behandeling.

Reken voor altijd af met ongewenste haren

Bent u het beu om steeds weer af te rekenen met die hardnekkige haren op de meest ongewenste plekken op uw lichaam? Kies voor permanente ontharing en wordt voor altijd verlost van deze strijd. Neem contact met ons op via onze contactpagina, wanneer u nog vragen heeft. Of laat u telefonisch informeren over permanente ontharing of andere lichaams- en gezichtsbehandelingen door te bellen naar het nummer +32 3 81 08 80.

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online