Brow Lift en shaping

Prijzenlijst

Wenkbrauw Lift

Brow Lift is de nieuwe behandeling die geborstelde, gedefinieerde wenkbrauwen belooft
Langdurig en pijnloos.

Brow Lift is een proces waarbij de wenkbrauwhaartjes worden geherstructureerd om ze in de gewenste vorm te houden. Het is de perfecte behandeling voor iedereen bij wie de haartjes onregelmatig in de richting van de wenkbrauwen staan of bij wie er gaten in de haartjes zitten, zodat de wenkbrauwen er perfect verzorgd uitzien.

Brow lift is een wenkbrauwpermanent behandeling in twee stappen waarbij de wenkbrauwvorm wordt gecorrigeerd door de haartjes met een chemische oplossing op hun plaats te zetten. In de eerste stap wordt een crème aangebracht die de bindingen in de wenkbrauwhaartjes afbreekt, zodat ze in een nieuwe positie kunnen worden gemanipuleerd. In de tweede stap wordt een andere crème aangebracht om deze bindingen weer op te bouwen en de wenkbrauwen in hun nieuwe uniforme positie te zetten.

browlift

Als u weerbarstige, platte of naar beneden groeiende haartjes hebt, kan een wenkbrauwlift de groeirichting veranderen om een meer uniforme look met een hogere boog en een meer gewenste wenkbrauwvorm te creëren. Een wenkbrauwlift duurt over het algemeen 4 tot 6 weken, maar met de juiste verzorging kan de wenkbrauwbehandeling zelfs 8 weken duren.

Onze corrigerende wenkbrauwbehandeling brengt de haartjes van uw wenkbrauwen in de gewenste positie, waardoor ze veel gemakkelijker te manipuleren zijn. Het kan ook helpen om direct voller uitziende wenkbrauwen te krijgen met behulp van uw bestaande haar. Of u nu uw vorm wilt corrigeren, de haartjes wilt liften, of beide opties, hier zijn de voordelen van onze op maat gemaakte kijk op de wenkbrauwlift behandeling.

Browlift

FAQ

Hoe lang houdt een browlift aan?
De resultaten van een wenkbrauwlift houden tot 6 weken na de behandeling aan. Uw stylist zal u nazorgadvies geven, om u te helpen uw wenkbrauwen fris te houden.


Hoe lang duurt een wenkbrauwlift?

Het proces van een wenkbrauwlift kan tot 30 minuten duren. U kunt ook het kleuren en ontharen toevoegen aan de behandeling. Dit duurt ongeveer 45 minuten.

Zijn er risico's of bijwerkingen?
Er zijn geen bijwerkingen aan de Brow lifte. Na 6 tot 8 weken nemen uw wenkbrauwhaartjes hun normale vorm weer aan en bent u klaar voor een nieuwe behandeling. Plus, er is geen onderhoud nodig gedurende de hele behandeling.

Browlift

Prijzenlijst

Bekijk ons volledig assortiment en book online