May Your Days Be As
Flawless As Your Make-Up

Avond Make Up

Avond make up is het oppeppen van je alledaagse make up. Dit is het ogenblik om te experimenteren met jouw felle kleurenpallet, welke je telkens vermijdt in het dagelijkse leven. Of accentueer één van je troeven, dat je anders niet zou durven, zoals het opkleden van je lippen met een rode lippenstift of je ogen met een donkere, smookey look. Bij Epiliana helpen we jou om net je verborgen personlijkheid te laten zien. Onze make up artiste garandeert je een prachtige look.

---

The night is the time to be sultry and flirtatious with your makeup.

Dag Make UP

De intentie van dag make-up is om je natuurlijke kenmerken te accentureren, gebreken en vlekken op de huid te verbergen met een frisse en mooie natuurlijke uitzicht als resultaat.

Onze specialiste zal een subtielere make up look creëren zodat je tegelijkertijd een prachtige en natuurlijke uitstraling hebt. 

Bewandel de dag met zelfzekerheid wetende dat onze make up niet zichtbaar is in de zonnestralen.

Bruids Make Up

Je trouwdag is de dag waarvan je al heel je leven lang gedroomd hebt. Op deze dag mag jij stralen en de mooiste en meest geliefde persoon zijn van de wereld! Dit is jouw speciale, once-in-a-lifetime event, waarop je iedereen wilt betoveren met je schoonheid, vooral je soon-to-be echtgenoot!

Onze missie is om de look te creëren, waarop je elke keer weer met trots naar kunt terugkijken op de foto's!

Onze make up specialiste zal je huwelijksdetails met jou bespreken om een idee te hebben van hoe je er uit wilt zien je op je speciale dag. Neem gerust foto' mee om visueel uit te beelden wat jou wensen zijn voor jouw ideale make up voor jouw perfect trouwdag. Je huwelijks make up bepalen is net zo belangrijk als je trouwkleed uitkiezen!

Price List

makeup

Dag make up

makeup

Avond make up

makeup

Bruidsmake up

makeup

Bruidsmake up TEST

makeup

Enkel Ogen Opmaken

arrow_drop_up arrow_drop_down