Smile! Its Second Best Thing Y​​​​ou Can Do With Your Lips

Een lipfiller is een soort gelachtig maar natuurlijk product. Dat geeft je lippen en voller effect, maar kan ook oneffenheden aanpakken. De filler wordt bij Epiliana met een hyaluronpen in de lip geschoten door hoge druk. Er komen dus geen naalden aan te pas! Op een half uur heb jij de lippen dat je altijd al wou.

perfect nails
GRATIS NAGELS

Koop Deze Actie Voor Een Hyaluron Therapie bij Epiliana en Laat Je Nagels Maken GRATIS!

Want verzorgde handen en een stralende huid horen samen!

Lipfillers: Wat is dat?

face

Wat zijn lipfillers?

Een lipfiller is een natuurlijk product en wordt dus geleidelijk aan afgebroken door het lichaam. Bij Epiliana werken we met Saypha (vroeger Princess) Volume fillers (dikke viscositeit). Deze Hyaluron filler wordt geproduceerd in Oostenrijk door de fabrikant Croma-Pharma. Er zijn verschillende fillers en fillerdiktes, afhankelijk daarvan zal de filler goed en lang blijven zitten of net niet. Vraag altijd welke type en merk fillers dat je specialist gebruikt.

lipfillers

Hoe lang blijven de fillers zitten?

Een behandeling verschilt van persoon tot persoon en zal tijdens de behandeling worden besproken met u. De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Hierna kunt u het eens per half jaar opfrissen.
De Saypha Volume filler werkt uit na de 9-12 maanden. Het wordt langzaam door het lichaam afgebroken. Per behandeling wordt er 1ml (of meer) filler gebruikt. Met iedere vervolgbehandeling verlengt de levensduur van de filler, je bouwt dus een soort buffer op.

lipfillers

Zijn lipfillers injecteren veilig?

Lipfillers injecteren is een aesthetische behandeling, daarom is er altijd kans dat er iets mis kan gaan. Daarom is het zeer belangrijk dat een gekwalificeerde specialist de behandeling uitvoert. Research is key!

Bij Epiliana garanderen we een veilige en hygiënische aanpak. We luisteren ook altijd zeer goed naar jouw wensen en zorgen voor de beste uitkomst.

Is de behandeling met hyaluronpen pijnlijk? 

Ongelooflijk maar waar: de meeste klanten ervaren het niet als pijnlijk.

lipfillers

Hoe ziet het eruit de dag na de behandeling?

Resultaten zijn direct zichtbaar, maar er treed altijd wat zwelling op door de ingreep. Dit is volkomen normaal. De zwelling kan 2 tot 7 dagen aanhouden, afhankelijk van de gevoeligheid van je lippen. Gedurende deze periode raden we aan om een lippenbalsem te dragen, de lippen niet aan te raken met vuile handen en om er een ice pack te gebruiken.

Kunnen fillers enkel voor de lippen gebruikt worden?

Fillers kunnen ingezet worden voor allerlei gebieden zoals: 

- Rokerslijntjes rond de lippen
- Lachrimpels rond de neus en mond
- Fronsrimpels op het voorhoofd

  Wat is het verschil met botox?

  Zijn fillers hetzelfde als botox?

  Nee, absoluut niet! Botox legt spieren lam, zodat sommige gezichtsmimieken niet meer mogelijk zijn, zoals het fronsen van het voorhoofd. Fillers darentegen vullen rimpels of andere oneffenheden op. Indien je diepe rimpels hebt is het aan te raden om een combinatie van beiden te laten doen om een langdurig resultaat te behalen. 

  Kan ik botox doen bij Epiliana?

  Neen, botox is een substantie dat enkel door een dermatoloog mag ingespoten worden.

  Price List

  lipfillers

  Fillers zonder naald 1ml

  lipfillers

  Fillers zonder naald 2ml

  lipfillers

  Fillers zonder naald 3ml

  arrow_drop_up arrow_drop_down