Isagenix Collagen Elixir™

Direct Bestellen


10 jaar

Research

1.000+

tevreden klanten

150.000 flesjes

verkocht per maand

Collagen Elixir™

Verrijkt met een innovatieve mix van marine-collageenpeptiden en krachtige plantaardige stoffen, verwent je huid met schoonheid en voeding van binnenuit. Wil je ook jouw glans ontdekken?


• 5 g marine-collageenpeptiden. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen door je lichaam voor een gezonde, gehydrateerde huid*.
• Bevordert gezond haar, huid en nagels**. Een boost van vitamine C, zink, en biotine in elk mooi flesje.
• Een eeuwenoude botanische blend. Verwen jezelf met hydraterend aloë vera, kalmerende kamille, voedende goji en acerolabessen.
• Natuurlijk zoet. Verrijkt met wilde bessen, een vleugje zoete botanische kruiden en geen toegevoegde suikers.
• Goed voor jou, goed voor de planeet. Collageen van verantwoorde herkomst en 100% recyclebare verpakking die is gemaakt in een CO2-neutrale fabriek.
• Helemaal natuurlijk. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen.

*Li P, Wu G. Roles of dietary glycine, proline, and hydroxyproline in collagen synthesis and animal growth. Amino Acids. 2018; 50:29–38
** Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid

Maak een keuze uit onderstaande opties:

4 pack

40 flesjes
159,44 €

6 pack

60 flesjes

226,59 €

Glutenvrij

Sojavrij

Non-GMO

Zuivelvrij

Een collageen glans van binnenuit

5 gram marine-collageenpeptiden

Ontdek je glans en zeg hallo tegen een gezonde, gehydrateerde huid*

Stralende biotine en zink

Een fantastische boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels**

Vitamine C

Krachtige antioxidant vitamine om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen**

Eeuwenoude botanische blend

Kalmerende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen

0 gram toegevoegde suiker

Verrijkt met wilde bessen en een vleugje botanische kruiden voor een natuurlijke zoete smaak

100% recycleerbaar

Deze glazen flessen zijn niet zomaar een mooi gezicht. Zij helpen de natuur mooi te houden - net als jij.

BEFORE AND AFTER

Resultaten na 30 dagen


  • 93% vond dat de hydratatie van de huid verbeterde

  • 92% vond dat de huid gezonder aanvoelde

  • 88% vond dat de helderheid van de huid verbeterde

  • 91% vond dat ze een jeugdigere teint kregen

  • 83% vond dat de stevigheid van de huid verbeterde

  • 90% vond dat ze een stralendere huid kregen

† Individuele resultaten kunnen variëren. De statistieken zijn gebaseerd op een onderzoek bij 113 deelnemers die gedurende 30 dagen achtereenvolgens Isagenix Collagen Elixir™ gebruikten zonder cosmetische ingrepen of andere bekende veranderingen aan hun reguliere huidverzorgingsproducten. Onder de deelnemers aan de enquête bevonden zich Onafhankelijke Isagenix Associates, die in aanmerking komen om een commissie te verdienen voor de verkoop van Isagenix producten

FAQS

Waarom heb ik Collageen Elixir nodig?

Na verloop van tijd vertraagt de collageenproductie in je lichaam, wat bij velen van ons kan resulteren in fijne lijntjes en minder elasticiteit. Dat is waar Collageen Elixir om de hoek komt kijken - het is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel.

Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

*Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid.

Waar komt marine-collageen vandaan?

Het marine-collageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Is de verpakking van Collageen Elixir recyclebaar?

Ja, onze Collageen Elixir™ verpakking is 100% recyclebaar.

Voor wie is Collageen Elixir geschikt?

Collageen Elixir wordt aanbevolen voor volwassenen vanaf 18 jaar. Het is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoewel Collageen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Hoeveel moet ik per dag nemen?

Wij raden je aan elke dag één dosis Collageen Elixir te nemen. Altijd en overal - zolang je elke dag een volledige dosis Collageen Elixir neemt, zul je er de vruchten van blijven plukken.

Welk type collageen gebruik je, en wat is het voordeel?

Marine-collageen, dat we gebruiken in Collageen Elixir, bestaat hoofdzakelijk uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en die de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit.

Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid.