With Glowing Skin You Are Always The Queen

Huidverjongend
Veilig en zonder injecties

Intensief

Activeert collageen en elastine

Foundation effect

Blijvende BB crème effect geeft een natuurlijk ogende glow

Wat is BB Glow?

De BB Glow is een nieuwe trend voor semi-permanente foundation. BB staat voor Blemish Balm. Een semi permanente crème met een dekking om oneffenheden en pigmentvlekken te verdoezelen maar tegelijkertijd de huid intensief te voeden en te kalmeren.


Een onzichtbare foundation die de huid verzorgt, hydrateert, verjongt en beschermt én het bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.

Hoe Laten we je Huid Stralen?

De BB Glow Microneedling Pen is ontworpen om duizenden microkanaaltjes te maken in de huid op een pijnloze en efficiënte manier en zo BB Serums en BB pigmentatie in de huid te sluizen. Deze serums zijn op basis van kruiden en bevatten geen parabenen, alcoholen of andere schadelijke stoffen.

Microneedling wordt al langer gebruikt om fijne lijntjes, rimpels, striemen en acné-littekens met succes te verminderen. Het is een efficiënte behandeling om tegelijk de huidkwaliteit te verbeteren en de huidkleur te vereffenen met een stralende huid als resultaat.


BB glow wordt ook vaak gekozen door dames met een acné huid. Normale foundation verstopt de poriën, deze 2-in1- behandeling doet dit niet.


Voor een langdurig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 3 tot 4 weken op de huid na 1 sessie. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

Voordelen van BB Glow

Zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat deze een helder en stralende uitstraling geeft..
Kan gebruikt worden rondom de ogen indien er donkere kringen of rimpels zijn.
Serums bevatten geen chemische stoffen, maar zijn van plantaardige oorsprong
Is een unisex-behandeling die zowel bij mannen als vrouwen van elke leeftijd kan worden uitgevoerd.

PRICE LIST

BB Glow Gezicht & Hals

bbglow, bb glow

BB Glow Gezicht, Hals & Decolleté

arrow_drop_up arrow_drop_down