Just Relax!

You Deserve It

AROMASSAGE Decléor

Alledaagse stress verdwijnt gewoonweg bij dit complete lichaamsmassage. Dit ritueel bestaat uit aromatische bewegingen die hand in hand gaan met manuele drukbewegingen en gevarieerde ritmes om zich beter te ontdoen van de stress en zich diep te herbronnen. 

Keuze uit:

declore aroma

100% Natuurlijk

Wanneer je een massage krijgt, kan de juiste omgeving en de kwaliteit van massageolie de ervaring van een niet-effectieve en een saaie massage opwaarderen naar een uiterst ontspannende en pijnverzachtende lichaamsmassage.

Wij gebruiken natuurlijke en hooggeconcentreerde essentiële en botanische oliën van Decléor. Onze producten bevatten essentiële olien met geuren dat je helpen ontspannen, alsook de huid voeden met ingrediënten als jojoba en vitamin E om de huid te verzachten en verzorgen.

natural

Shiatsu techniek

De Decléor massage is gebaseerd op de Shiatsu techniek.

De beoefening van Shiatsu is gebaseerd op de filosofieën van de traditionele Chinese geneeskunde, die gezondheidsproblemen en ziekten beschouwt als de onbalans van de qi-levensenergie van het lichaam. Tijdens een Shiatsu-sessie gebruikt de beoefenaar vingers, duimen en handpalmen om druk uit te oefenen op specifieke punten op het lichaam, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.

aromamassage
aromamassage

Aromassage Relax

60 minute
declore aroma

Aromasssage Detox

90 minute
declore aroma

Aromassage Lift&Firm

90 minute
declore aroma

Express Massage

30 minute

PRICE LIST

Aromassage Relax 90min

declore aroma

Aromassage Relax 90min DUO

Aromassage Relax 60min

declore aroma

Aromassage Relax 60min DUO

arrow_drop_up arrow_drop_down